Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Poison2607 napisał:czesc, wszystko w porządku ? co sie stało ?
Użytkownik FantaS napisał:Witaj!
Przeprasza, że wcześniej nie odpisałem, lecz znów trafiłem do szpitala. Po tym wypadku mam problemy ze sercem. Byłem operowany oraz mam sztuczną zastawkę. Czyli już nie jest ciekawie, kolejne lata mego życia już nie będą takie ciekawe jak były do tej pory. Dobrze, że chodzę do Informatyka, bo chociaż będę miał gdzie robotę znaleźć. Mam zakaz podnoszenia różnych ciężkich rzeczy, stresowania się, nadwyrężania się i co najgorsze nie mogę przesadzić z alkoholem. Ehh..
Co tu jeszcze pisać?
Jak napisałeś do mnie to nie miałem zbytnio czasu odpisać, lecz wtedy nic mi takiego nie było tylko lekkie urazy, a teraz doszło i to.. No cóż trzeba żyć dalej.
Pozdrawiam.
Użytkownik BaDyL napisał:FantaS do 18 stycznia masz za kare zabranego admina. Jeżeli sie poprawisz admin zostanie oddany.
Więc masz jeszcze 11 dni kary za zachowanie
Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości