Wiem że temat który chce poruszyć był juz milion razy, ale jestem uparty

Serwery są rozkręcone, wszystko fajnie, ale naszła mnie myśl aby zrobić z któregoś serwera serwer DeathMatch, na rozgrzewke na przykład. Wiem wiem, temat był drążony, ale mniejsza.
Obiecuje, że jeśli jednak w magiczny sposób Was przekonam do zmiany moda, to będę się zajmował serwerem Deathmatch. Chciałbym usłyszeć jedynie opinie tak lub nie, poparte jakimś mocnym argumentem, dlaczego ktoś ma takie zdanie. Gadałem z Wujem, i ma to samo zdanie co ja, że serwer DM to dobry pomysł. Zajmowałbym się serwerem, ponieważ chciałbym coś więcej zrobić dla sieci, niż tylko banowanie itp. Bo słyszałem troche skarg ze strony graczy w moim kierunku, i za wszelkie problemy z tym związane chce przeprosic, i chciałbym jakoś się odwdzięczyć za to że tolerujecie mojego downa który się włącza za każdym razem jak padne, taki już jestem. Rozmawiałem z CZK, pogadaliśmy jak kumpel z kumplem jakiś czas temu, i postanowiłem wcielić rozmowe w życie, mam na mysli poprawe zachowania z mojej strony. Także tego, mogę zadbać o serwer, jednak sam nie dam sobie rady, ponieważ jeszcze nie zajmowałem się serwerem. Ale o to będę się martwił, jak decyzja o zmianie moda na serwerze zapadnie. Pozdrawiam, Poison