Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Propozycja / Poison

Propozycje oraz pytania dotyczące forum oraz zażalenia na użytkowników itp

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#1) Napisano 27 gru 2012, o 16:18

Wiem że temat który chce poruszyć był juz milion razy, ale jestem uparty :D

Serwery są rozkręcone, wszystko fajnie, ale naszła mnie myśl aby zrobić z któregoś serwera serwer DeathMatch, na rozgrzewke na przykład. Wiem wiem, temat był drążony, ale mniejsza.
Obiecuje, że jeśli jednak w magiczny sposób Was przekonam do zmiany moda, to będę się zajmował serwerem Deathmatch. Chciałbym usłyszeć jedynie opinie tak lub nie, poparte jakimś mocnym argumentem, dlaczego ktoś ma takie zdanie. Gadałem z Wujem, i ma to samo zdanie co ja, że serwer DM to dobry pomysł. Zajmowałbym się serwerem, ponieważ chciałbym coś więcej zrobić dla sieci, niż tylko banowanie itp. Bo słyszałem troche skarg ze strony graczy w moim kierunku, i za wszelkie problemy z tym związane chce przeprosic, i chciałbym jakoś się odwdzięczyć za to że tolerujecie mojego downa który się włącza za każdym razem jak padne, taki już jestem. Rozmawiałem z CZK, pogadaliśmy jak kumpel z kumplem jakiś czas temu, i postanowiłem wcielić rozmowe w życie, mam na mysli poprawe zachowania z mojej strony. Także tego, mogę zadbać o serwer, jednak sam nie dam sobie rady, ponieważ jeszcze nie zajmowałem się serwerem. Ale o to będę się martwił, jak decyzja o zmianie moda na serwerze zapadnie. Pozdrawiam, Poison ;)

KarinaNML

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 4
  • Otrzymane piwa: 12

(#2) Napisano 27 gru 2012, o 16:21

Ooo jestem jak najbardziej jak najbardziej ZAAAA ! przynajmniej nie musiałabym strzelać na innym DM a taka prawda że czasami trzeba się porozgrzewać ... :D DM jest popularnym serwerem więc na pewno ludzie by grali... ja się piszę na to xD indii nie ma to przynajmniej niech to powstanie ! :D

pYk'

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#3) Napisano 27 gru 2012, o 17:54

oczywiście jestem na TAK. Jeżeli zapadnie taka decyzja od większości pomogę Ci w ogarnięciu bo znam się dość dobrze na tym. Tylko pytanie kto się zgodzi na zmianę moda ? Osobiście FFA nie dam ruszyć. only DD2 też nie :D Jednynie 4FUN na którym nie gram, z kolei osoby które tam grają się nie zgodzą...

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#4) Napisano 27 gru 2012, o 18:07

I własnie z tym będzie największy problem, który serwer, jeśli w ogóle...

prO.mil

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Otrzymane piwa: 1

(#5) Napisano 27 gru 2012, o 18:51

Poison ale jaki to DM ma byc, only HS, jakies mapy eslowe czy np samo awp, wyrazniej pisz a moze sie zastanowie dobrze nad tym chociaz, chodzi mi po glowie dorby ser TP

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#6) Napisano 27 gru 2012, o 19:01

No ja bym to sobie wyobrażał tak, że serwer only headshot, dla poprawy skilla, wybór broni wiadomo, bez granatów, tylko karabim/awp, i pistolety. Co tam jeszcze... Jak deathmatch to wiadomo, padniesz, 3 sekundy czekasz, respi Cie po 3 sekundach w innym miejscu. Jakies sugestie jeszcze ?

pYk'

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#7) Napisano 27 gru 2012, o 19:05

Nie, nie głosowanie na początek rundy czy gramy only HS czy zwykły DM. Respimy się sekundę po padnięciu. Bronie wybór standardowy bez HE tak jak napisałeś...

prO.mil

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#8) Napisano 27 gru 2012, o 19:10

tak jak pYk'u mowi, glosowanie na poczatek, osobiscie nie przepadam za only HS. Sami wiecie o ile oczywiscie pamietacie, ze proponowalem Wam serwa cs go potem cspromod ale zero zainteresowania. po 1. osoba ktora podejmie sie dobrej konfiguracji, 2. ile chcecie slotow. 3. czy bedziecie sie dokladac potem do serwa jesli np postawie Wam gona 3 miechy?

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#9) Napisano 27 gru 2012, o 19:20

Ja bym proponował zmienić na którymś serwerze mod, żeby zobaczyć jak się będzie trzymał, chociażby ma kilka miechów. Wybór na początku mapy czy only hs... Wolałbym aby zawsze był only HS, ale to kwestia obgadania argumentów. Ale neich wam będzie, wybór na początku mapy. Stawianie nowego serwera nie ma sensu, bo rozkręcać trzeba będzie, i sie okaże że nikt grać nei będzie, i lipa po 3 miesiącach nie bedzie ludu. Zmieniłbym mod na serwerze, bo rozkręcony jest, to ludzie by grali. I nie marudzili że padają co chwile, grali by zawsze, i mniej cziterów jest zawsze na deathmatchach, takie jest moje zdanie.

prO.mil

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#10) Napisano 27 gru 2012, o 19:25

no to na ktorym serwie to zrobisz? napewno nie na FFa bo ja sie nie zgodze.

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#11) Napisano 27 gru 2012, o 19:30

To już zalezy od czerwonych, ja moge tylko zaządzać takim serwerem, oczywiście przy pomocy kogoś ogarniętego, kto by mnie nauczył jak się zarządza. Wiecie, od czegoś trzeba zacząć, nigdy nie miałem swojego serwera, nie zajmowałem się tym.

pszyczajony wonsz

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 2

(#12) Napisano 27 gru 2012, o 19:31

Szkoda zmieniać moda na serwerach które są rozkręcone bo ludzie mogą wyjść i już nie wrócić, a zwykły dm to najlepsza opcja wg. mnie :)
ObrazekObrazek

prO.mil

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#13) Napisano 27 gru 2012, o 19:34

ludzie zapelnili serwer 4 fun bo lubia graf 4fun tak jak i only DD2 czy FFa, nie po to tam graja zeby teraz bawic sie w DM

TYLER

• Awatar użytkownika

(#14) Napisano 27 gru 2012, o 19:40

Zamiana jakiegokolwiek serwera teraz na DM jest głupim pomysłem. Stali gracze danego serva przestaliby na nim grać, a DM trzeba byłoby rozkręcać od początku.

pYk'

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#15) Napisano 27 gru 2012, o 19:41

można postawić serwer na miesiąc. zrobić przekierowania z 4FUN i DD2 na niego bo co szkodzi... i się szybko rozkręci tamten serwer. Tylko musi być to przekierowanie bez tego nie ma sensu.

Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów