Witam serdecznie.
Może i jestem z wami krótko , ale znam już tu troszkę ludzi

Rozmawiałem z H@ Axl o tym abym dołączył do was ze swoim serwerem , można by było zrobić z niego Cod Mod 401 lvl , ponieważ takie mody są teraz bardzo popularne , a zauważyłem , że nie macie Cod Moda więc ja mogę ogarnąć serwer i się nim zająć tylko teraz pytanie do was gracze , moderatorzy , szefowie serwerowni czy takowy serwer wam by się przydał i czy zechcielibyście mnie w Swoim gronie.
Może troszkę o sobie aktualnie Moderatorowałem oraz Adminowałem sieć Cs-Avenue oraz prowadziłem swoją sieć , która jeszcze istnieje troche nie bardzo mi tu reklamować , ale zobaczcie jak dużo zrobiłem dla tej sieci Cs-Zalas.pl, ale nie opłaca mi się tego robić , ponieważ forum ma mało popularność i przez to brak zaangażowania w dalszą prace tego ogólnie mam doświadczenie w Amxx oraz PhpBB czasami też bawię się w Photoshopie , chociaż to mi za bardzo nie wychodzi ;P widocznie nie jestem do Grafiki stworzony. Potrafię zmontować serwer oraz o niego zadbać w taki sposób , aby byli na nim ogarnięci Admini oraz Gracze , Cod Mod byłby unikatowy czyli jedyny w Swoim rodzaju

Od was liczyłbym na jakąś Range na forum oraz o Admina na wybranym serwerze ja w zamian bym dał na własnym.
Serwer jest postawiony na Hostingu Dedyki.net 400FPS pingi są małe więc nie ma się czego obawiać , zadbałbym o to , aby przez bardzo długi czas istniało to samo IP i , aby nigdy nie wygasło

Czekam na wasze opinie , pozdrawiam Bartek.