Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Cytat:AXL : "Jestem osobiscie za powrotem tej dwójki, prawa mieli z racji sytuacji awaryjnych do końca marca z powodu małej ilości admow. A wypowiedzi tutaj chyba wystarczająco określają że demokracja wola o powrót."
Cytat:Oschi: Moim skromnym zdaniem to MUSI zostać wyjaśnione a co najlepsze UKRÓCONE !!!!!
Bo w takim razie po co My tu jesteśmy i mamy "pilnować" porządku skoro wystarczy 1 wiadomość do kolegi admina i jesteś odbanowany ????
Cytat:Axl: trochę za mało ogarnia forum wiec może to sie skończyć na parę scenariuszy.
Cytat:Cytat:AXL : "Jestem osobiscie za powrotem tej dwójki, prawa mieli z racji sytuacji awaryjnych do końca marca z powodu małej ilości admow. A wypowiedzi tutaj chyba wystarczająco określają że demokracja wola o powrót."
Bo większość nie zna całej sytuacji jak widać.
Cytat:Cytat:Oschi: Moim skromnym zdaniem to MUSI zostać wyjaśnione a co najlepsze UKRÓCONE !!!!!
Bo w takim razie po co My tu jesteśmy i mamy "pilnować" porządku skoro wystarczy 1 wiadomość do kolegi admina i jesteś odbanowany ????
Bo Buszka mam w zupełności zaufanie(takich osób na palcach jednej ręki liczę) i jest kolesiem na prawdę w porządku. To co mówił nie było niczym obraźliwym.
Cytat:Axl: trochę za mało ogarnia forum wiec może to sie skończyć na parę scenariuszy.Cytat:To wyjaśnij mi proszę jakie to są scenariusze - nie sądziłem, że coś takiego możesz napisać, ale ok
Cytat:Admin adminowi nie równy prawda ? Trzeba w końcu pokazać kto ma władze.
Cytat:I tutaj także wychodzi Twoja niewiedza, bo nie wiem jak Ty, ale mi głupio by było pisać do osoby od siebie starszej (i prawdopodobnie mogącej być w wieku Twoich rodziców) "HANS - Q*wa Typie naucz się rzucać flash'e do chuja, masz od tego radar"
Cytat:gdybyś wiedział, że Hans to admin, to pewnie byś tak nie napisał, czyli gdyby to był zwykły gracz to mógłbyś wiązanki puszczać taa?
Cytat:Do buszka, kolegi który gra tu na nowym serwie już prawie rok i dopiero teraz zaszczycił nas swoją obecnością, i zobaczył ze zamieszanie wyszło na forum cs-lamers.com bo tak sie to teraz nazywa.
Cytat:Jezeli dostaniesz bana na 24h za obrazę to następnym razem się zastanowisz dwa razy zanim coś zapyskujesz, bo pouczenia i prośby rzadko kiedy działają.
Cytat:Z tego co wiem słowa "cepie skubany" sa obraźliwe.
Cytat:Co do cs-portal.net gdyby nie szybka ingerencja moja i Klapouchego, byś grał pewnie już gdzie indziej i byś dawno o nim zapomniał.
Cytat:Odnośnie flashy tematu raczej poruszać nie warto bo to temat rzeka, już była o nich mowa: nie pasi, zmień team, ale nie wyzywaj gracza, napisz u@ do admina, był klapek mógl pogadać ale nie napisałeś bo wolałeś rzucić miesem.
Cytat:Tak jak powiedział Axl. Kultura tutaj jest wymagana i mimo to że nie jestem adminem chociaż żałuję to i tak staram się pouczać graczy którzy nie potrafią nad tym zapanować. Ludzie, przecież to świadczy o waszej kulturze. To tylko gra. Czy "Ja" kiedykolwiek zwyzywałem kogoś za flasha? Co najwyżej odpowiedziałem czymś w stylu "Naucz się flashować. Po to masz radar żeby na niego patrzeć ku*wa a nie rzucasz na ślepo.". Takie słowa wystarczą. Przeklinanie na serwerze jest dozwolone ale wyzwiska nie będą tolerowane.
Cytat:Na przyszłość zakładasz nowy temat Buszku i tam się tłumaczysz, ewentualnie składasz skargę na admina który jak widzę postąpił słusznie.
Cytat:Po co ci admin skoro jak poprosiłem Cię na serwerze żebyś sprawdził 2ch kolesi(w tamten weekand) którzy wydawali mi się podejrzani a ty sobie grałeś jeszcze z 5 min po czym napisałem kolejny raz a ty się rozłączyłeś? Nie wiem do czego takie ignorowanie prowadzi ale nie podobało mi się takie olewcze traktowanie. To, że nie jestem już adminem to nie znaczy żeby traktować kogoś jak powietrze, tym bardziej gdy prosi o sprawdzenie podejrzanych gości. Zrozumiał bym gdybym nabluzgał na U@ ale to była tylko prośba.
Cytat:dmq może klapouchy ich sprawdzil i byli czyści?
Cytat:Szkoda, że coraz więcej pojawia sie tzw " nethoolsow " którzy przez kabelek, pokazują swoja siłę i moc a w rl cienkie bolkiI tutaj mieliśmy taki przykład + brak kultury.
Cytat:Rzucanie fleszy na twarz co prawda nie jest przyjemne, ale bez przesady, czy trzeba od razu wyzywać ?
Cytat:Ale dlaczego nikt nie obejrzy demka, tam wszystko będzie jak na dłoni i dopiero po obejrzeniu, będzie można określić jak to dokładnie było, dziekuję
Cytat:tym bardziej, że wspomniałeś o tym, że mówiłeś przez micro a tego na demku nie będzie, więc komu mamy jako admini wierzyć, Tobie czy Hansowi? Niestety nie każdy jest bezstronny czego bardzo żałuję.
Cytat:(ja sam wiele razy miałem tak, że raszując chciałem rzucić FB i albo ktoś mnie szturchnął biegnąc z boku albo podskoczył i granat zmienił tor lotu)
Cytat:A skoro myślisz, że jesteś pępkiem świata i ktoś kto Cię oślepił nie zasługuje na rację gry w CS i można go za to ganić to stuknij się w czółko.
Cytat:DMQ znów robisz to samo, wystarczyła jedna wypowiedź a nie odpowiadanie na docinki Buszka, którego to najwidoczniej jara.
Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości