Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Zamieszanie i jego wyjaśnienie.

Propozycje oraz pytania dotyczące forum oraz zażalenia na użytkowników itp

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#1) Napisano 8 mar 2012, o 01:15

Dane FTP zmienione.
Teraz wszelkie prośby idą przeze mnie.
Na forum zaglądam dość często tak że wystarczy PW.
Klapouchy puki się tutaj nie wypowie ma zabrane prawa,
trochę za mało ogarnia forum wiec może to sie skończyć na parę scenariuszy.
Dlaczego admin zostal zabrany ?
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Klapouchy[dgl]

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#2) Napisano 8 mar 2012, o 02:10

Zacznę od opisania całej sytuacji a później skomentuje posty.
Wczoraj grałem na dd2, razem z Hansem oraz Buszkiem. Buszek po raz kolejny dostał flasha na twarz od Hansa. Z tego co widziałem Hans nawet się słowem nie odezwał. Biorąc pod uwagę swoje zachowanie, to jeśli komuś rzucam FB pod nogi, to ZAWSZE przepraszam. Tutaj niestety nikt sie nie doczekał przeprosin. Buszek, z tego co pamiętam powiedział : "Ku*wa typie nie rzucaj tych fleszy do ch*ja masz radar?". Ja osobiście, to nie dziwię się tym słowom.
Dlatego też od razu odbanowałem Buszka, bo uznałem za niesłuszne. Nie wiem czy go jeszcze ktoś pamięta, ale był on tutaj adminem za czasów counter-site.pl oraz eXon'a. Mocno ogarnięty koleś, taki sam jak ja i Ty - jemu też mogą puścić nerwy. Jednak nikogo tutaj nie obraził.
Po odbanowaniu Hans zapytałeś mnie kto go odbanował. Odpowiedziałem, że ja. Chciałem dokończyć rundę by Ci to wyjaśnić, ale musiałeś mnie skikować podczas rundy. Kolego - tak się nie robi. Jednak mniejsza o to. Wszedłem i poszedłem na specta by z Tobą pogadać. Jednak Ty za to wolałeś pograć zamiast ze mną rozmawiać i wyjaśnić ten pseudo-problem.
Rozmowa się przeniosła na steam. Napisałem, że jak nie chcesz admina to wystarczy powiedzieć. Zwrotnie otrzymałem odpowiedź, że jak ja nie chce to mogę nie mieć. To już był szczyt.

Nie mówię, że nie jesteś dobrym adminem, ale wtedy przesadziłeś i wyprowadziłeś mnie z równowagi. Dlatego ta sytuacja doszła do takiego a nie innego poziomu.

Cytat:
AXL : "Jestem osobiscie za powrotem tej dwójki, prawa mieli z racji sytuacji awaryjnych do końca marca z powodu małej ilości admow. A wypowiedzi tutaj chyba wystarczająco określają że demokracja wola o powrót."

Bo większość nie zna całej sytuacji jak widać.

Cytat:
Oschi: Moim skromnym zdaniem to MUSI zostać wyjaśnione a co najlepsze UKRÓCONE !!!!!
Bo w takim razie po co My tu jesteśmy i mamy "pilnować" porządku skoro wystarczy 1 wiadomość do kolegi admina i jesteś odbanowany ????

Bo Buszka mam w zupełności zaufanie(takich osób na palcach jednej ręki liczę) i jest kolesiem na prawdę w porządku. To co mówił nie było niczym obraźliwym.

Cytat:
Axl: trochę za mało ogarnia forum wiec może to sie skończyć na parę scenariuszy.

To wyjaśnij mi proszę jakie to są scenariusze - nie sądziłem, że coś takiego możesz napisać, ale ok.
Obrazek

Buszek

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 8 mar 2012, o 02:36

Witam,

Widzę że, zamieszanie wyszło na forum, więc napisze ja posta....

Zacznę od tego, że znam przywileje admina na serwerach, ponieważ tez miałem admina na nie jednym serwerze i między innymi na tym. Admina miałem ponad grubo rok czasu, został mi zabrany przez to że, miałem przerwę w grze i po prostu nie grałem. Tak to prawda, dostałem bana na 1 dzień xXx godzin xXx minut... od razu napisałem do Klapouchy " Ty, qrwa za co bana dostałem i od kogo?" i teraz cała akcja:

1. Dostałem flasha na pysk i to nie jednego, a że zauważyłem że to akurat był HANS to powiedziałem do niego.
2. "HANS - Q*wa Typie naucz się rzucać flash'e do chuja, masz od tego radar" Wiem, poniosło mnie, ale czytajcie dalej...
3. Dostałem BANA - za co się dowiedziałem od Klapouchy że, niestety wyzwałem admina. Ech... Poprosiłem żeby mnie odbanował, ponieważ ta cała sytuacja nie miała miejsca... i tak się stało... (Klapouchy dał mi undban i powiedział że, bana dał mi HANS"
4. Włażę na serwer... Ładnie pięknie, znowu dostaje flash'a i wtedy napisałem wiadomość typu: Czy mógłbyś nie rzucać flash'y ble ble ble... Przepraszam że, byłem niekulturalny ble ble ble...
5. Oczywiście zero reakcji z jego strony...
6. I teraz q*wa najlepsza akcja za co go q*wa uwielbiam!!!
7. Jestem w TT biegnę z respa w stronę "B" i za nim zeskoczymy mamy 3 skrzynie po lewej stronie i tam czekam na przebieg sytuacji (miałem pake) i q*rwa dostaje flash'a od HANS który stał na respie (było nas tylko 2ch)
8. Zapytałem go kulturalnie "Stary, specjalnie rzuciłeś tego flash'a żeby mnie zdenerwować?"
9. Odpowiedź HANS'a - "NIE"
10. To w jakim celu go rzuciłeś?
11. Brak odpowiedzi

THE END

Hm... uważam że, powinno być jakieś pouczenie za niekulturalne słownictwo lub złe odezwanie do admina (nie wiedziałem że, masz admina) ale ban na 24 h? Jak ja biedak gram tylko na cs-portal? :D Przesada... Według mnie admin powinien mieć micro żeby, takie sprawy wyjaśniać, a Ty ani micro ani, odpisywania na chat w grze... Pozdrawiam i życzę powodzenia z takim podejściem...
Obrazek

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#4) Napisano 8 mar 2012, o 03:44

Cytat:

Cytat:
AXL : "Jestem osobiscie za powrotem tej dwójki, prawa mieli z racji sytuacji awaryjnych do końca marca z powodu małej ilości admow. A wypowiedzi tutaj chyba wystarczająco określają że demokracja wola o powrót."

Bo większość nie zna całej sytuacji jak widać.

Więc prosimy o wyjasnienie.

Cytat:
Cytat:
Oschi: Moim skromnym zdaniem to MUSI zostać wyjaśnione a co najlepsze UKRÓCONE !!!!!
Bo w takim razie po co My tu jesteśmy i mamy "pilnować" porządku skoro wystarczy 1 wiadomość do kolegi admina i jesteś odbanowany ????

Bo Buszka mam w zupełności zaufanie(takich osób na palcach jednej ręki liczę) i jest kolesiem na prawdę w porządku. To co mówił nie było niczym obraźliwym.

Z tego co wiem słowa "cepie skubany" sa obraźliwe.

Cytat:
Axl: trochę za mało ogarnia forum wiec może to sie skończyć na parę scenariuszy.

Cytat:
To wyjaśnij mi proszę jakie to są scenariusze - nie sądziłem, że coś takiego możesz napisać, ale ok

Nie wiem, wyjdzie w praniu, chyba ze masz jakieś propozycje :D

Do buszka, kolegi który gra tu na nowym serwie już prawie rok i dopiero teraz zaszczycił nas swoją obecnością, i zobaczył ze zamieszanie wyszło na forum cs-lamers.com bo tak sie to teraz nazywa.
Co do cs-portal.net gdyby nie szybka ingerencja moja i Klapouchego, byś grał pewnie już gdzie indziej i byś dawno o nim zapomniał.

Jezeli dostaniesz bana na 24h za obrazę to następnym razem się zastanowisz dwa razy zanim coś zapyskujesz, bo pouczenia i prośby rzadko kiedy działają.

Odnośnie flashy tematu raczej poruszać nie warto bo to temat rzeka, już była o nich mowa: nie pasi, zmień team, ale nie wyzywaj gracza, napisz u@ do admina, był klapek mógl pogadać ale nie napisałeś bo wolałeś rzucić miesem.

Dostałeś bana, to piszesz Temacik, co jakis czas ktoś zagląda kto ma przyznane prawa do UB jak np ja. Piszesz ze przepraszasz i by był UB, tak trudno ? Klapouchy powinien wiedzieć że wszystko ma przechodzić przez forum bo ono od tego jest. Sam mam co chwile prośby o UB, odsylam na forum.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

DmQ

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 2
  • Otrzymane piwa: 5

(#5) Napisano 8 mar 2012, o 08:30

Tak jak powiedział Axl. Kultura tutaj jest wymagana i mimo to że nie jestem adminem chociaż żałuję to i tak staram się pouczać graczy którzy nie potrafią nad tym zapanować. Ludzie, przecież to świadczy o waszej kulturze. To tylko gra. Czy "Ja" kiedykolwiek zwyzywałem kogoś za flasha? Co najwyżej odpowiedziałem czymś w stylu "Naucz się flashować. Po to masz radar żeby na niego patrzeć ku*wa a nie rzucasz na ślepo.". Takie słowa wystarczą. Przeklinanie na serwerze jest dozwolone ale wyzwiska nie będą tolerowane.

Na przyszłość zakładasz nowy temat Buszku i tam się tłumaczysz, ewentualnie składasz skargę na admina który jak widzę postąpił słusznie :).

Wiem, że nie świece przykładem i nie raz zachowałem się jak palant ale nie wnoszę brudów na lamersów(forum) a tym bardziej na serwer gry.

Cytat:
Admin adminowi nie równy prawda ? Trzeba w końcu pokazać kto ma władze.

Jestem jak najbardziej "za" jeżeli chodzi o to stwierdzenie.

Teraz do kłapouchego ode mnie:
Po co ci admin skoro jak poprosiłem Cię na serwerze żebyś sprawdził 2ch kolesi(w tamten weekand) którzy wydawali mi się podejrzani a ty sobie grałeś jeszcze z 5 min po czym napisałem kolejny raz a ty się rozłączyłeś? Nie wiem do czego takie ignorowanie prowadzi ale nie podobało mi się takie olewcze traktowanie. To, że nie jestem już adminem to nie znaczy żeby traktować kogoś jak powietrze, tym bardziej gdy prosi o sprawdzenie podejrzanych gości. Zrozumiał bym gdybym nabluzgał na U@ ale to była tylko prośba.

W tym temacie rozmawialiśmy o "prośbie" powrotu "Yayabuzzków" i nadal jestem na tak.

Pozdrawiam,
DmQ.
Obrazek
Obrazek

matawaN

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#6) Napisano 8 mar 2012, o 12:09

Ja pozwole Sobie napisać co o tym myślę. Nie było mnie przy tym, ale Wasze odejście wpłynie na serwer i to znacząco. Z rana kiedy bywam, zawsze kiedy jakis cziterek wejdzie, co pierwsze to do Was pisałem, bo zawsze ktos z Was był, takze tu wielki +. Jeżeli już podjeliście ostateczną decyzję, to nie pozostaję Nam wszystkim ja uszanować i się pogodzić z nią. Osobiście ja jestem za tym, abyście nie odchodzili. Szkoda, że coraz więcej pojawia sie tzw " nethoolsow " którzy przez kabelek, pokazują swoja siłę i moc a w rl cienkie bolki :D I tutaj mieliśmy taki przykład + brak kultury. Rzucanie fleszy na twarz co prawda nie jest przyjemne, ale bez przesady, czy trzeba od razu wyzywać ? Tak to już jest, że zawsze ktoś źle rzuci flesza. Ja też od Hansa dostaje flesze na twarz cały czas, ale nic z tego Sobie nie robie. Najważniejsze, że mogę na nim polegać w kwestiach adminowania, gdzie zawsze On służy swoja pomocą i to jest najważniejsze. Co do UB, to też według mnie zadziałała opcja " koleżenstwa ". To też jest zrozumiałe, bo każda ze stron ma swoje zdanie i inna wersje. Ale dlaczego nikt nie obejrzy demka, tam wszystko będzie jak na dłoni i dopiero po obejrzeniu, będzie można określić jak to dokładnie było, dziekuję :)

Buszek

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#7) Napisano 8 mar 2012, o 13:07

@CZK
Cytat:
I tutaj także wychodzi Twoja niewiedza, bo nie wiem jak Ty, ale mi głupio by było pisać do osoby od siebie starszej (i prawdopodobnie mogącej być w wieku Twoich rodziców) "HANS - Q*wa Typie naucz się rzucać flash'e do chuja, masz od tego radar"

Według mnie w grze są wszyscy równi, czy to jest 15 latek czy też 40 latek. I ja to powiedziałem przez micro a, nie napisałem... Dopiero po UB od Klapouchy napisałem że, znowu mi rzucasz flashe i żeby patrzył na radar + przepraszam za moje niekulturalne zachowanie. Co do wieku, jeżeli HANS ma +45 lat to tak, może być w wieku moich rodziców, nie wiem skąd w ogóle przyszło Ci to na myśl nie wiedząc ile mam lat :lol:
Cytat:
gdybyś wiedział, że Hans to admin, to pewnie byś tak nie napisał, czyli gdyby to był zwykły gracz to mógłbyś wiązanki puszczać taa?

Gdyby to był H@ czy nawet Klapouchy, czy twórca tej gry i by mi kilka rund na pysk rzucał flasha to bym tak samo postąpił, jestem osobą spokojną, ale każdy ma gdzieś swoje granice. Ja odniosłem się do Hansa "Typie" reszta jest bezosobowa która tylko podkreślała moją wypowiedź.

@Prezes
Cytat:
Do buszka, kolegi który gra tu na nowym serwie już prawie rok i dopiero teraz zaszczycił nas swoją obecnością, i zobaczył ze zamieszanie wyszło na forum cs-lamers.com bo tak sie to teraz nazywa.

Ja na tym serwerze cs-lamers gram od miesiąca pewnie, nie dłużej... a wcześniej grałem może kilka godzin na tydzień... Forum nie przeglądam, ale chyba zacznę.
Cytat:
Jezeli dostaniesz bana na 24h za obrazę to następnym razem się zastanowisz dwa razy zanim coś zapyskujesz, bo pouczenia i prośby rzadko kiedy działają.

Następny... ech... Nikogo nie obraziłem :lol: Nic nie zapyskowałem tylko, się wypowiedziałem, "pouczenia i prośby rzadko kiedy działają" - Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.
Cytat:
Z tego co wiem słowa "cepie skubany" sa obraźliwe.

Że niby ja tak napisałem/powiedziałem? Hahahaha... Nawet qrwa tego sformułowania nie używam... Masz wiadomości wyssane z palca od jakiegoś niby poważnego starszego wiekiem admina który, rzuca słowami bez pokrycia na lewo i prawo.
Cytat:
Co do cs-portal.net gdyby nie szybka ingerencja moja i Klapouchego, byś grał pewnie już gdzie indziej i byś dawno o nim zapomniał.

Chwalisz się czy żalisz? A tak na poważnie - Bardzo fajnie że, jednak dalej istnieje ten serwer, ale ze starych graczy czy adminów, gra tu kilka osób :(
Cytat:
Odnośnie flashy tematu raczej poruszać nie warto bo to temat rzeka, już była o nich mowa: nie pasi, zmień team, ale nie wyzywaj gracza, napisz u@ do admina, był klapek mógl pogadać ale nie napisałeś bo wolałeś rzucić miesem.

Wszędzie rzucają flashami w każdym team'ie, powinieneś to wiedzieć... "i znowu, nikogo nie wyzwałem :!: a jak wyzwałem, to napiszcie wszyscy co tak twierdzą jak wyzywałem jaśnie Pana HANS'a... już mnie to męczy :/ Cały czas ktoś rzuca mięsem na serwerze, moje niekulturalne odezwanie na serwerze i ta cała sytuacja na forum ma/miała miejsce tylko i wyłącznie dlatego że, TO BYŁO ODNIESIENIE DO ADMINA!!!

@DMQ
Cytat:
Tak jak powiedział Axl. Kultura tutaj jest wymagana i mimo to że nie jestem adminem chociaż żałuję to i tak staram się pouczać graczy którzy nie potrafią nad tym zapanować. Ludzie, przecież to świadczy o waszej kulturze. To tylko gra. Czy "Ja" kiedykolwiek zwyzywałem kogoś za flasha? Co najwyżej odpowiedziałem czymś w stylu "Naucz się flashować. Po to masz radar żeby na niego patrzeć ku*wa a nie rzucasz na ślepo.". Takie słowa wystarczą. Przeklinanie na serwerze jest dozwolone ale wyzwiska nie będą tolerowane.

"HANS - Q*wa Typie naucz się rzucać flash'e do chuja, masz od tego radar" w mojej wypowiedzi jest dodane tylko "do chuja" czym chciałeś zabłysnąć? aaaaaa... wiem: Ja wyzwałem HANS'a od TYPÓW... :twisted:
Cytat:
Na przyszłość zakładasz nowy temat Buszku i tam się tłumaczysz, ewentualnie składasz skargę na admina który jak widzę postąpił słusznie :).

Dobrze Mistrzu tak teraz będę robić, żeby napełniać Twe serce radością.
Cytat:
Po co ci admin skoro jak poprosiłem Cię na serwerze żebyś sprawdził 2ch kolesi(w tamten weekand) którzy wydawali mi się podejrzani a ty sobie grałeś jeszcze z 5 min po czym napisałem kolejny raz a ty się rozłączyłeś? Nie wiem do czego takie ignorowanie prowadzi ale nie podobało mi się takie olewcze traktowanie. To, że nie jestem już adminem to nie znaczy żeby traktować kogoś jak powietrze, tym bardziej gdy prosi o sprawdzenie podejrzanych gości. Zrozumiał bym gdybym nabluzgał na U@ ale to była tylko prośba.

Cytat:
dmq może klapouchy ich sprawdzil i byli czyści?

Dokładnie, może sprawdził, typy były czyste i wyszedł... wam trzeba wszystko na talerzu podać?

@matawan

Cytat:
Szkoda, że coraz więcej pojawia sie tzw " nethoolsow " którzy przez kabelek, pokazują swoja siłę i moc a w rl cienkie bolki :D I tutaj mieliśmy taki przykład + brak kultury.

Hahahahaha... Ojoj... widzę Pan psycholog... psioczy opinie na temat ludzi których nie zna i w życiu z nimi nie rozmawiał... Widzę że, jesteś w rl bardzo mocną osobą, która nie lekka się bójek i jest silny niczym sam Herkules... A tak między nami, rozmowa o życiu jest nie na miejscu na forum o grze cs 1.6 (to tylko tak między nami) z tego czy jestem cienkim bolkiem czy innym człowiekiem, nie będę się wypowiadał, bo Ty wiesz lepiej.
Cytat:
Rzucanie fleszy na twarz co prawda nie jest przyjemne, ale bez przesady, czy trzeba od razu wyzywać ?

Nie wiem skąd wy macie info że, kogoś wyzwałem... ach... qrwa zapomniałem przecież wyzywałem HANS'a od TYPÓW :twisted: hahahaha...
Cytat:
Ale dlaczego nikt nie obejrzy demka, tam wszystko będzie jak na dłoni i dopiero po obejrzeniu, będzie można określić jak to dokładnie było, dziekuję :)

Dokładnie Mistrzu!

Reasumując moją wypowiedź: Na prawdę nie wyzwałem HANS'a i nie przypominam sobie żebym kogoś wyzwał, nie raz robię sobie podśmiechujki z graczy jak się wczują jak na LAN'ach i drą mordy na serwerze ;) ale nie obrażam ich... :) Co do sytuacji na serwerze: Przeprosiłem HANS'a na serwerze, jak mnie KLAPO odbanował, za niekulturalne zachowanie z mojej strony w stosunku do jego osoby, ale nie przeproszę go za wyzywanie czy inne kłamstwa którymi wy operujecie! ;)

Tyle w tym temacie ;)

A teraz GO TO FLAME and GO HATERS!!! :twisted:
Obrazek

Buszek

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#8) Napisano 8 mar 2012, o 20:05

Cytat:
tym bardziej, że wspomniałeś o tym, że mówiłeś przez micro a tego na demku nie będzie, więc komu mamy jako admini wierzyć, Tobie czy Hansowi? Niestety nie każdy jest bezstronny czego bardzo żałuję.

Na demku widać że, dostałem flasha od HANS'a, dostałem bana, wszedłem po UB i znowu dostałem flasha po czym zwróciłem mu już normalnie uwagę i go przeprosiłem za wcześniejszą akcję, po czym znowu dostałem flasha będąc na respie i wtedy zacząłem się zastanawiać czy on to robi specjalnie.
Cytat:
(ja sam wiele razy miałem tak, że raszując chciałem rzucić FB i albo ktoś mnie szturchnął biegnąc z boku albo podskoczył i granat zmienił tor lotu)

Zaczyna się filozofia co by było kiedy? Rozumiem i wiem że, tak się może zdarzyć, ale ja zawsze przepraszam przez micro jak komuś rzuce flasha na pysk (fajnie jest na serwerze zrobione że, widać kogo oślepisz i wiesz kogo możesz przeprosić) tak że, najpierw wymagać od siebie później od kogoś
Cytat:
A skoro myślisz, że jesteś pępkiem świata i ktoś kto Cię oślepił nie zasługuje na rację gry w CS i można go za to ganić to stuknij się w czółko.

Nie, nie myślę tak :) To gra zespołowa, jak bym tak uważał to bym grał 1on1 i zawsze wspominał jaki to ja zajebisty nie jestem :)
Cytat:
DMQ znów robisz to samo, wystarczyła jedna wypowiedź a nie odpowiadanie na docinki Buszka, którego to najwidoczniej jara.

Skąd myśl że, mnie to jara?

Btw. chcecie wyjaśnień na forum... ja wyjaśniam a, wy twierdzicie że, mnie jakieś docinki jarają :lol:

Jasne że, będę częściej zaglądał :)

Pozdrawiam :)
Obrazek

Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów