Panowie czas wziąć się za serwer TP.
Jeśli potrzebujecie pomocy przy konfiguracji, mogę zostać że tak powiem SuperVisorem serwera, krótko ujmując opiekunem.
Oczywiście jestem w stanie wspomóc miesięcznie jakoś serwer ; )
Mogę bez problemu poskładać logicznie amxx od początku, gotowe paczki to syf.
Proponuję ESL map cycle, na pczątek standard, później można dodać cpl, tuscana, ew. kabul jeśli serwer się rozkręci.
Mianowicie proponuję:
-d2
-nuke
-inferno
-train
Co do amxx, już to zostało w sumie napisane.
-antyrasz dla ct (runda 2min, rasz 50sek)
-po śmierci można przez 5 sek dać info (nie za dużo i nie za mało czasu - idealnie)
EDIT. Na to nie ma szans już pisałem wiele razy, GINIESZ - NIE ŻYJESZ - NIE JESTEŚ W STANIE PRZEMÓWIĆ!
- CZK-ff oczywiście włączone (tk - jakieś kary, myślę że zabijanie w następnej rundzie to idiotyzm, 2tk kick, 4tk ban 3h)
-fragi za c4 lub jego def powinny zostać
-blokowanie bs jak najbardziej, dobry pomyśl, są sytuacje że grają jakieś małolaty i nawet po ugadaniu się biegają b
-afk kick po 30sek, jeśli gość jest afk i ma paczkę kick po 5sek od rozpoczęcia rundy
-limit 3x awp na drużynę
Jeśli serwer będzie dobrze zrobiony, troszkę reklamy a ludzie będą grali

W grupie steam jest mnóstwo osób, jej założyciel co 2 dni będzie dawał ogłoszenia z reklamą serwera i tyle ; )
Do tego proponuję za reklamę w internecie, ale porządną a nie jaieś 3 tematy (osoba będzie dawała linki do tematów tutaj na forum) otrzyma lub slot ; ) Na jaki czas, to do uzgodnienia ; )