Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Nowa Ranga - Grafik

Propozycje oraz pytania dotyczące forum oraz zażalenia na użytkowników itp

Yayabuzza

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 203
  • Otrzymane piwa: 156

(#16) Napisano 13 mar 2013, o 22:36

Użytkownik NuDnYxDGaming napisał:
Odświeżam temat zamarł. :D

dennie bezsensowny post napisany dzień po ostatnim poście

Użytkownik NuDnYxDGaming napisał:
Głosowanie na wygląd rangi

pamiętaj ze każdy pomysł musi zatwierdzić ktoś z czerwonych - memberlist.php?mode=group&g=34 lub zielonych - memberlist.php?mode=group&g=33

jeśli nie wiedziałeś o tym - już wiesz

jeśli będziesz omijał ta kwestie każdy kolejny pomysł/temat będzie zamykany bez zapowiedzi

PS. jak już została zaczęta kwestia wczesniejszej rangi (AntyCheat) - najpierw doprowadźmy 1 do końca

a tak na marginesie - dla mnie ta ranga niepotrzebna, jeśli coś potrzeba są robione coś w stylu ,,konkurs na najlepsza prace" i każdy kto ma chęć i wole przedstawia swoja i jest wybierana najlepsza

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#17) Napisano 23 mar 2013, o 19:28

Jak wyżej ranga ta jest zbędna.
Gdy będzie za dużo rang, zrobi się wtedy burdel...
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Szyderca

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 37

(#18) Napisano 25 mar 2013, o 04:52

hmm spójrzmy racjonalnie na ten temat.

Plusem takiej rangi na pewno jest to, że graficy pracujący na forum, pomagający forum, czy graczom będą czuli się dzięki temu wyróżnieni.
kolejnym plusem jest to, że łatwiej dotrzeć do grafika, pisząc po prostu PW, ale zawsze można napisać w którymś z tematów.

jedyny minusem, który tu widzę to dodatkowa ranga i dodatkowy kolor na forum.

Moim zdaniem przydałoby się w jakiś sposób wyróżnić osoby, które pomagają innym robiąc Awatary, sygny, czy pomagają forum robiąc grafikę, po prostu z doświadczenia wiem, że aby zrobić dobrą sygnę trzeba poświęcić na nią spokojnie z 1 godzinę(mój rekord to 3 godziny siedzenia nad sygną, ale robiłem też w 10-15 min), a często jest to bezinteresowna pomoc, więc jak już wyżej zaznaczyłem przydałoby się takie osoby jakoś wyróżnić.

Pozdrawiam
Szyderca
Obrazek

W imię dążenia do tego by być prawdziwym
W imię tej siły zwanej przez ludzi niemożliwym

sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydziełem żyć i nie zejść na psy

Szyna

Admin serwera:
    FFA, TP!

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 40
  • Otrzymane piwa: 6

(#19) Napisano 25 mar 2013, o 10:15

Jak wyżej. To, że jest odpowiedni temat i każdy może w nim zamieszczać grafikę - to się przecież nie zmieni z powodu rangi. Mowa była, że będzie za kolorowo na forum... A te ostatnie zmiany? Ile one dodały koloru forum? Odpowiedź prosta - dużo! Dlatego taka ranga moim zdaniem nie jest zbędna.
ObrazekObrazek

~ yay ~, for Equestria!

Admin serwera:
    SZMAJL

• Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#20) Napisano 25 mar 2013, o 12:51

Jestem za - pod warunkiem, że Ci graficy (wszyscy!) będą robić zlecenia od administracji.
Potrzebujemy nowe logo - graficy rzucają się do boju i działają, a nie olewają temat ciepłym moczem, bo "za trudne", "ja robię tylko sygnatury!", "ja nie wiem co to render"*, "przeźroczystość, jak to się robi? Sorry, moje obrazki mają białe tło!"*

Jeśli chcecie mieć grupę "Grafików", bo robią sygnatury i avatary na forum, to sprawiedliwie będzie wprowadzić także grupy dla osób pomagających w innych działach - wyboru sprzętu komputerowego, pomocy z problemami, prawda?;)

* - tak KWS, takich 'grafików' przyjąłeś na poprzednim forum do grupy Grafik.
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

Szyderca

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 37

(#21) Napisano 25 mar 2013, o 16:47

Użytkownik m4lutk4 napisał:
Szyderca, a może tu tak naprawdę chodzi o wyróżnienie Twojej osoby? Nie mówisz tego wprost, ale dajesz odczuć, że tak własnie jest.
Jak jush napisałam wyżej, dla mnie kolejna ranga zbędna. Z reguły (powtarzam z reguły) osoby tworzące grafikę na forum są to osoby, które mają admina na jednym z Naszych serwerów (wtedy kolor im się nie zmieni i tak - zostaną przy flagowym kolorze admina na serwerze).

Proszę o wypowiedz "Wyższych" co robimy z tym fantem.

Ja nie mam zamiaru należeć do takiej grupy, może jak będę miał chwile zrobię jakąś grafikę, ale będzie to raczej sporadyczne :)
Nie pisałem tego w poprzednim poście, bo nie sądziłem, że padną takie zarzuty w moją stronę :)

~ yay ~, for Equestria!, o ile dobrze pamiętam na poprzednim forum ta grupa powstała jakoś w tym samym czasie jak rezygnowałem z H@ i nie wiem dlaczego dostałem Lidera Grupy grafików skoro zaglądałem na forum raz na 2 miesiące, bo grałem tylko mixy i ESLe wtedy.

Jedynie napisałem swoje zdanie na ten temat, więc się nie rzucajcie na mnie ;)

pozdrawiam
Szyderca
Obrazek

W imię dążenia do tego by być prawdziwym
W imię tej siły zwanej przez ludzi niemożliwym

sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydziełem żyć i nie zejść na psy

Wróć do Propozycje / Pytania / Zażalenia / Sprawy ogólne serwerów