Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Connection problem

Masz problem z CS ? - wyraź "To".

pucekmc

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 2

(#1) Napisano 18 mar 2013, o 10:45

Witam!
Po pieciu minutach gray pojawia sie w prawym gornym rogu connection problem
Mam internet 25Mb jest onm stabilny sprawdzalem w cmd ping wp.pl -1000 i nie traci zadnych pakietow ping rowniez stabilny. Wiec raczej to nie wina internetu. Restartowałem modem i ruter. HL.exe priorytet najwyzszy. Szukam na Google i nic sensownetgo nie moge znalezc.

Mam windows 8 myslalem ze to tak sie stalo po aktualizacju wiec cofnolem proces ale jest to samo

Czy ktos sie spotkal z tym problemem?

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#2) Napisano 18 mar 2013, o 11:35

A zrób priorytet normalny. Bo ja np. nie moge grać na normalnym, bo mi ścina co sekunde cs'a ( dosłownie, co sekunde ) i gram na "powyżej normalnym". Ale na powyżej normalnym nie moge np. zobaczyć menu steama podczas grania w cs'a, nie wiem dlaczego. Zobacz z tym priorytetem. A jak nie wina internetu to nie mam pojęcia.

Szyderca

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 37

(#3) Napisano 25 mar 2013, o 05:01

hmm sprawdź czy nie masz wirusów na kompie, bo to często jest przyczyną.

jeszcze pytanie jak masz kompa podłączonego? Jeżeli Wi-fi, to sprawdź, czy Ci nie gubi sieci router, jeżeli masz kilka komputerów w domu, to zobacz czy ktoś nie ściąga czegoś.

ja mam też stabilny internet, minimalnie słabszy 16 Mb/s, a jak był odpalony 2 komp u mnie w domu i bardziej wymagająca strona się wczytywała to już mi chwilami wyskakiwał ten błąd.
Obrazek

W imię dążenia do tego by być prawdziwym
W imię tej siły zwanej przez ludzi niemożliwym

sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydziełem żyć i nie zejść na psy

Wróć do Problemy