Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

NS

Masz problem z CS ? - wyraź "To".

Smerfetka

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Postawione piwa: 11
  • Otrzymane piwa: 10

(#1) Napisano 26 lip 2011, o 20:52

Hm myślę,że to dobry dział i ktoś mi tu pomoże:)
A więc tak przedstawię moją sytuację..
Na początku grałam na steamie brata(ale on mi go oddał) było wszystko ok,a potem musiałam go na nowo zainstalować,bo nie mogłam odpalić gry.Kiedy już chciałam się logować,wyskoczyło mi okienko z kodem..A,że steam,był brata,a on dostał go od kolegi(tak wiem troszkę to wszystko pokręcone)nie miałam dostępu do poczty i była kicha..Mój brat teraz ma steam ze swoją dziewczyną,a że oni nie grali to mi go oddali na jakiś czas..No i doszliśmy do sedna sprawy,oni znów grają,a ja muszę grać na ns'ie,lecz nie mogę znaleźć żadnej stronki..A nie chce mi sie wszystkich przeglądać,czy ma ktoś może pod ręką jakąś stronkę,gdzie mogłabym ściągnąć ns'a?

Mam nadzieję,że się rozczytacie w tych bazgrołach,i że ktoś mi pomoże..^^
:)

A i jeszcze jedno pytanie,czy bezpiecznie kupić steama na allegro,jeśli byłaby taka możliwość??

Psycho

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#2) Napisano 26 lip 2011, o 23:02

Pewnie , że bezpiecznie.Ja kupiłem na allegro i dostałem klucz szybko , bez żadnych problemów.Co do ns`a to wystarczy wpisać w googlach cs 1.6 download i wyskoczy Ci pełno stron.Mam gdzieś jeszcze ns 1.6 V32 i jest dobry więc polecam. A no i wrócę tu do kupowania steam na allegro , uważaj tylko na naciągaczy którzy sprzedają felerne klucze.Zresztą po opiniach i cenie można się połapać lub też zapytać kogoś kto się w tym orientuje.

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#3) Napisano 27 lip 2011, o 01:15

Droga moja koleżanko, dział giełda na naszym forum.
Ja mam steamy taniej niż na allegro.
Gumipoliku/Saimon może potwierdzić, zresztą mogę wystawić i na allegro.

Jeżeli chodzi o NS, nie warto jak gra oryginał 20zł kosztuje, jesteś wtedy inaczej spostrzegana, masz komunikator z dostępem do znajomych i bieżące aktualizacje o czym zapewne powinnaś wiedzieć.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Franek

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#4) Napisano 5 sie 2011, o 18:12

Z tego co słyszałem i widziałem można znaleźć Steam z 4 grami za 9,99 więc to chyba nie majątek Gry : Cs i Half Lify ;ppp

djdrop

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#5) Napisano 7 sie 2011, o 18:40

Ale jak mam steama (przykładowo, bo jeszcze nie mam) to mogę grać na zwykłym csie, to znaczy darmowym?
Szczęście to sposób myślenia, a nie rzecz, którą dostajemy.

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#6) Napisano 9 sie 2011, o 01:11

[quote="djdrop"]Ale jak mam steama (przykładowo, bo jeszcze nie mam) to mogę grać na zwykłym csie, to znaczy darmowym?[/quote]

Jak najbardziej, możesz nawet podpiąć NSa pod menu
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Wróć do Problemy