Może Ci CZK nie wyjaśnie wszystkiego dokładnie, ale powiem tyle, że nie potrzebnie dałeś kawałek forum 15latkowi, który przyjmuje do klanu byle kogo i nie umie pewno zamówic HLTV na godzine i serwera załatwic, a chce grac takie sparingi z innymi klaniami, juz ma ambicje na takie klanówki, że zaraz chciałby żeby go luq, taz i chuj wie jeszcze podziwiali.
Nie jestem w temacie z klanem ostatnio, ale z tego co widze, to nie tylko mi sie podobają osoby które są odpowiedzialne za zarżądzanie tym śmiesznym "klanem". Tyle ode mnie, mysle że nie tylko ja jestem takiego zdania.
CZK:
Nie jestem w temacie z klanem ostatnio, ale z tego co widze, to nie tylko mi sie podobają osoby[/b] które są odpowiedzialne za zarżądzanie tym [b]śmiesznym "klanem"
Skoro Ci się podobają i innym też, to w czym problem? Jeżeli Cię śmieszy tak ta propozycja to usiądź z boku i patrz jak się to rozwija zamiast krytykować. Skoro mają chęci by spróbować, to czemu nie dać szansy? Każdy z Nas zaczyna/ł od zera i nikomu nie byłoby do śmiechu, gdyby na starcie inni Mu źle życzyli, czyż nie?