Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Chyba muszę się . . .

Masz problem z CS ? - wyraź "To".

Styli Milion

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 26 lip 2012, o 02:47

Hmm, sam nie czaje o co chodzi. Jak byś miał wizytę u psychiatry, to mnie też umów xD
Bo ja jestem alkoholem, którym się upijasz.
Jak amfetamina robię tobie w głowie miraż.
Zmieniam nastroje i klimat, i nie możesz mnie powstrzymać.
Uzależniam cię na dobre, może lepiej nie zaczynać....

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#2) Napisano 26 lip 2012, o 09:21

Może Ci CZK nie wyjaśnie wszystkiego dokładnie, ale powiem tyle, że nie potrzebnie dałeś kawałek forum 15latkowi, który przyjmuje do klanu byle kogo i nie umie pewno zamówic HLTV na godzine i serwera załatwic, a chce grac takie sparingi z innymi klaniami, juz ma ambicje na takie klanówki, że zaraz chciałby żeby go luq, taz i chuj wie jeszcze podziwiali.
Nie jestem w temacie z klanem ostatnio, ale z tego co widze, to nie tylko mi sie podobają osoby które są odpowiedzialne za zarżądzanie tym śmiesznym "klanem". Tyle ode mnie, mysle że nie tylko ja jestem takiego zdania.

CZK:
Nie jestem w temacie z klanem ostatnio, ale z tego co widze, to nie tylko mi sie podobają osoby[/b] które są odpowiedzialne za zarżądzanie tym [b]śmiesznym "klanem"

Skoro Ci się podobają i innym też, to w czym problem? Jeżeli Cię śmieszy tak ta propozycja to usiądź z boku i patrz jak się to rozwija zamiast krytykować. Skoro mają chęci by spróbować, to czemu nie dać szansy? Każdy z Nas zaczyna/ł od zera i nikomu nie byłoby do śmiechu, gdyby na starcie inni Mu źle życzyli, czyż nie?

Yayabuzza

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 203
  • Otrzymane piwa: 156

(#3) Napisano 26 lip 2012, o 11:44

objaśniam Ci :D logujesz się do panelu administratora :D i w phpBB3 masz tam rożne zakładki tzn: ogólne, działy, pisanie, użytkownicy i grupy, uprawnienia, konserwacja, system :D no i ktoś z uprawnieniami zrobił mały nieład wchodząc w zakładkę działy i zmieniając układ na stronie głównej forum :D a tego toku myślenia na screenie nie kumam xD może to było metoda prób i błędów
Sentinel Prime, Sideswipe, Abacus ale najczęściej poprostu Yayabuzza :)
Ostatimi czasy - wpadlem ponapierdalac!!!

deny

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 2

(#4) Napisano 26 lip 2012, o 13:06

Takie są skutki dawania uprawnień osobom , które się na tym nie znają.

Wróć do Problemy