Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[ONLY DD2] DERTIN

W tym dziale będziesz mógł odwołać się od otrzymanego bana.
Część postu powinna Ci się wypełnić automatycznie - sprawdź czy wypełniły się poprawnymi danymi (jeśli nie, to popraw) i pamiętaj, aby uzupełnić wszystko. WSZYSTKO!

Tytuł wątku: W temat wpisz swój zbanowany nick oraz jeśli znasz to nick admina banującego.
Screeny: Wszystkie 5 (pięć) oryginalnych screenów należy spakować do ZIP/RAR i wrzucić na dowolny hosting plików. My zalecamy http://www.zippyshare.com/. Screenów nie wolno pomniejszać, powiększać, edytować czy zapisywać jako JPG - mają być oryginalne BMP.
AmxBans: Po wejściu na stronę z listą banów (klik, link) należy wyszukać swojego bana podając Nick/IP/SteamID i wkleić do postu link do niego - pole oznaczone jako LINK DO TEGO BANA.
Wycinek z konsoli: Wycinek ten można znaleźć w konsoli, również po ponownym uruchomieniu gry.
WAŻNE! Czas na wrzucenie ssów robionych przez Admina wynosi 12 h od chwili ich zrobienia.

Jeśli nowy temat nie wypełnił Ci wzorem to SKOPIUJ WZÓR Z TEGO TEMATU.

Dertin

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 3
  • Otrzymane piwa: 4

(#1) Napisano 15 sie 2016, o 19:49

Witam, podczas dzisiejszej gry na Only DD2 zostalem zbanowany przez swiateczna pikieta, podczas gdy pare razy ktos go oslepil FLESHEM, dostał ten bana, gdy mnie ktos oslepil to pikieta nie raczyl reagowac( mimo uwagi w jego strone "gdy ciebie ktos oslepi to ban a gdy innych graczy nie reagujesz"), podczas malego bulwerswu zwyzywalem tego gracza (ktory mnie oslepil) a Pikieta to mnie zbanowal, na 24h(nie na 30 minut jak innych agresowiczow)
prosze o unban

Gram juz na serverze od okolo 3 miesiecy nigdy nie mialem zadnych problemow badz nie bylem podejrzewany od Haxy, rządam tylko normalnej i przyjemnej gry.

Dertin/ Wujek Do Pierogow
pozdrawiam i prosze o rozpatrzenie postu

Jesli ta siec serverow dziala tak ze Admin jest duzo wyzej niz gracz i moze sobie pozwalac na wszystko tez jestem gotow wyslac niewiem 200 zł by zostac adminem ??

Don Swiateczna Pikieta

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 10
  • Otrzymane piwa: 21

(#2) Napisano 15 sie 2016, o 20:02

Co ty piszesz człowieku wgl...Nie ja ci dałem bana to raz. Dwa zaczełes wyzywac jakiegos innego gracza od "cweli" i za to dostałes bana.:) Trzy jeśli chcesz zostać administratorem to kwestie finansowe nie odgrywaja żadnych z ról. Co do bana słuszny , celowe wyzwiska z twojej strony poszły nie zbyt miłe. Co tu dużo gadac temat do zamknięcia :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Zimny skurvol wita wsród wykolejonych asów :>

Beny

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 214
  • Otrzymane piwa: 127

(#3) Napisano 15 sie 2016, o 20:06

Zbanowalem ciebie ja za to, ze nazwales gracza SUCHY cwelem. Ciesz sie, ze tylko na dzien dostales, bo przewaznie za takie teksty leca tygodniowe, a w skrajnych przypadkach permy. Odczekaj, przemysl i sie zachowuj :)
Obrazek
Jeszcze Polska nie zginęła kiedy my żyjemy,
Co by się nie działo będziemy dziećmi tej ziemi,

Podnieśmy głowę, zaśpiewajmy w chwale,
Mamo, Tato dzięki za to że jestem Polakiem

Logi

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 57
  • Otrzymane piwa: 3

(#4) Napisano 15 sie 2016, o 20:17

Przepraszam ze przeszkadzam :)
Skoro graczu dostales bana na 24/h,to z jakiej racji wchodzisz na serwer gdy ban jest aktywny..
Piszac''Osu wejdź na forum,post czeka'' ??
Troszke myslenia nie zaszkodzi w tym wypadku :]
Pozdrawiam :)

Ps.''2016-08-15 19:57:41 Dertin PIKIETA DALEM POST NA FORUM...'' :)

Don Swiateczna Pikieta

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 10
  • Otrzymane piwa: 21

(#5) Napisano 15 sie 2016, o 20:23

Widać że odwołanie nie ma najmniejszego sensu , dodając jeszcze to jak gracz wchodził na aktywnym banie by powiadomić admina o "poscie" to powinno sie dwukrotnie nałożyc tego bana :) zabawne a zarazem żałosne 5.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Zimny skurvol wita wsród wykolejonych asów :>

Czas ponoc goi rany Nagroda (1)

Admin serwera:
    DD2, FFA, DM, ABW CSL

• Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 407

(#6) Napisano 15 sie 2016, o 20:30

Cytat:
Dertin SUCHY CWELU
Dertin SUCHY CWEl

Na tej sieci jest każdy na równi, ponadto gdybyś jeszcze nie zauważył przez 3 miesiące to dbamy tu i wymagamy nagminnie kultury osobistej a nie wyzwisk rodem z podstawówki. My również rządamy normalnej gry i przede wszystkim przyjemnej, takiej nie reprezentowałeś.
Gracz SUCHY również powinien bana dostać, ale admin nie jest detektywem, widział Ciebie że obrażasz to i Ty dostałeś bana.

Ban zostaje niezmieniony i mam nadzieję że da Ci on do myślenia.

Wróć do Bany - odwołania.