Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Ban Obraza Admina - P O L S K A

W tym dziale będziesz mógł odwołać się od otrzymanego bana.
Część postu powinna Ci się wypełnić automatycznie - sprawdź czy wypełniły się poprawnymi danymi (jeśli nie, to popraw) i pamiętaj, aby uzupełnić wszystko. WSZYSTKO!

Tytuł wątku: W temat wpisz swój zbanowany nick oraz jeśli znasz to nick admina banującego.
Screeny: Wszystkie 5 (pięć) oryginalnych screenów należy spakować do ZIP/RAR i wrzucić na dowolny hosting plików. My zalecamy http://www.zippyshare.com/. Screenów nie wolno pomniejszać, powiększać, edytować czy zapisywać jako JPG - mają być oryginalne BMP.
AmxBans: Po wejściu na stronę z listą banów (klik, link) należy wyszukać swojego bana podając Nick/IP/SteamID i wkleić do postu link do niego - pole oznaczone jako LINK DO TEGO BANA.
Wycinek z konsoli: Wycinek ten można znaleźć w konsoli, również po ponownym uruchomieniu gry.
WAŻNE! Czas na wrzucenie ssów robionych przez Admina wynosi 12 h od chwili ich zrobienia.

Jeśli nowy temat nie wypełnił Ci wzorem to SKOPIUJ WZÓR Z TEGO TEMATU.

Don Swiateczna Pikieta

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 10
  • Otrzymane piwa: 21

(#1) Napisano 24 cze 2016, o 14:13

Nick podczas gry: [Osu] SWIATECZNA PIKIETA
IP/SteamID: STEAM_0:1:26864195
Data: 23.06.16
Powód bana: Obraza Admina
Opis sytuacji: Zaczęła sie runda poprosiłem o nie rzucanie smoków ( granatów ) na środek bo grałem awp , Admin o nicku "P O L S K A" celowo rzucił smoków można to nazwac utrudnianiem gry dla teamu , stad poszły wyzwiska w jego strone.
Screeny: Brak Screenów
AmxBans:
Wycinek z konsoli: Dostałem bana na 5h bodajże o godzinie 11-12-13 dnia 23.06.16. Dzisiaj z rana chce wejsc na server i w konsoli wyskakuje taki wycinek :

Kicked by Console: You have been banned from this server.
Kicked :You have been banned from this server.

Prosze o pozytywne rozpatrzenie tego tematu oraz o unbana , Z góry Dziekuje Pozdrawiam :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Zimny skurvol wita wsród wykolejonych asów :>

Beny

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 214
  • Otrzymane piwa: 127

(#2) Napisano 24 cze 2016, o 14:46

Gdybys mowil, nie rzucilbym sg (kazdy moze potwierdzic, ze nie rzucam jesli jest taka prosba) wiec nie sciemniaj. Najpierw dostales 5h, bo az tak bardzo nie obraziles, ale gdy zobaczyles, ze bedzie ba na 5h nazwales mnie ciotą za co przedluzylem bana, bo takich epitetow mozesz uzywac do kolegow, a nie kogos, kto dba na serwerze, zeby nie bylo oszustow itp by wszystkim gralo sie lepiej. Nie bedziesz nazywal mnie ciota prosty czlowieku. Dziekuje, dobranoc.
Obrazek
Jeszcze Polska nie zginęła kiedy my żyjemy,
Co by się nie działo będziemy dziećmi tej ziemi,

Podnieśmy głowę, zaśpiewajmy w chwale,
Mamo, Tato dzięki za to że jestem Polakiem

~ yay ~, for Equestria!

Admin serwera:
    SZMAJL

• Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#3) Napisano 24 cze 2016, o 15:52

Twoja definicja utrudniania gry nie zgdza się z moją.
Taktyczny smoke na środek (nawet pomimo) próśb w żaden sposób utrudnianiem nie jest.
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

Wróć do Bany - odwołania.