Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik 'Hunter napisał:hltv od 12.00, ban na anticheat, multibany na różnych sieciach.
Użytkownik Rudziutka napisał:Akcja pokazana przez Łysego wystarczy na piec moim zdaniem. Modelowo, wyczekane...
Użytkownik Czas ponoc goi rany napisał:No fakt, cieżko się domyśleć po powodzie bana...
Ja dodaję od siebie Twoją ciekawą akcje. Oczywiście rozpisze Twoje demo wieczorem które nakręciłem bo aktualnie wychodzę.
#3 / No fakt nic nadzwyczajnego ... Po tej akcji żeś wyszedł z serwera? Przypadek? ;]
Naturalnie, modelujesz na skrzynie, typ w dolnym się nie ruszał ale zapomniałem Ty go słyszałeś
Użytkownik cRk` napisał:Demko: http://www2.zippyshare.com/v/OXLA3VSa/file.html
13:45 - wchodzisz sobie na trupa, skanujesz wszystko pięknie. Ale nie za pięknie wycelowany ten typ z dolnego? Nie za piękny 'tajming' jak tego drugiego zabiłeś?
15:25 - wspaniale wyskanowanie rywalaWszystko w model.
16:55 - Ciekawe, że nie widziałeś tego z BSaDopiero potem jak wyszedł zza skrzynki. Dobre, dobre.
17:40 - Nawet przed strzałem ruszyłeś myszką by w model szłowspaniale
18:15 - Pamiętam jak wtedy powiedziałeś przez mikro, że 3 weszło na A. Dobry nejdDobre info. Dalej co widzimy? Szedł na gale i nie za szybko ten strzał w przeciwnika?
18:30 - Nie wypaliło co?
19:45 - Szybka reakcja.
20:10 - 1 frag normalny, drugi odpalonyyyyyDalej normalne fragi ale co Kasie wyczekałeś co w dolnym była :O Ty chyba Bogiem jesteś w tą grę :>
22:03 - Tu była dobra akcjapierwszego puściłeś na A, a drugiego skanowałeś bo czekał od razu za ścianą
Nawet go było widać na x1/4
22;38 - Wiedziałeś kiedy się zatrzymać, żeby ich zabić
24:48 - Dobra akcja. Przyznaje. Dobre czekanie na tego z romana i tego za BS widziałeś wcześniej ta?
31:40 - Wyczekanie, pierwsza seria normalna a druga ciekawa
34:05 -h piękny ten 1 strzał z deagla na środku.
34:45 - yyyy nie za szybko?
39:20 - Szybko
39:50 - za szybko się odwróciłeś od tego flesha, a ten strzał z deagla to nie będę komentował.
43:50 - nie widzisz gościa co był przy piachu, strzelasz z prefire'm / Nie widzisz typa zza ściany, nie wyszedł a zacząłeś w niego strzelać.
Mam wrażenie, że w każdej akcji wszystko wiesz (Za dużo) co się dzieje na mapie. W niczym się nie mylisz. Moim zdaniem lecisz do pieca.
Użytkownik Czas ponoc goi rany napisał:Strzela jak bóg z zajętymi rękoma, cóż za talent![]()
Nie rozpiszesz kontry to lecisz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość