Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[DD2]KissMeBitch <3 - kubi

W tym dziale będziesz mógł odwołać się od otrzymanego bana.
Część postu powinna Ci się wypełnić automatycznie - sprawdź czy wypełniły się poprawnymi danymi (jeśli nie, to popraw) i pamiętaj, aby uzupełnić wszystko. WSZYSTKO!

Tytuł wątku: W temat wpisz swój zbanowany nick oraz jeśli znasz to nick admina banującego.
Screeny: Wszystkie 5 (pięć) oryginalnych screenów należy spakować do ZIP/RAR i wrzucić na dowolny hosting plików. My zalecamy http://www.zippyshare.com/. Screenów nie wolno pomniejszać, powiększać, edytować czy zapisywać jako JPG - mają być oryginalne BMP.
AmxBans: Po wejściu na stronę z listą banów (klik, link) należy wyszukać swojego bana podając Nick/IP/SteamID i wkleić do postu link do niego - pole oznaczone jako LINK DO TEGO BANA.
Wycinek z konsoli: Wycinek ten można znaleźć w konsoli, również po ponownym uruchomieniu gry.
WAŻNE! Czas na wrzucenie ssów robionych przez Admina wynosi 12 h od chwili ich zrobienia.

Jeśli nowy temat nie wypełnił Ci wzorem to SKOPIUJ WZÓR Z TEGO TEMATU.

Volimiś

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 10 sie 2015, o 20:13

Opis sytuacji: A więc ledwo co wszedłem na serwer i zagrałem dwie rundy dostałem bana, bana dostałem prawdopodobnie po tej sytuacji na longu jak wszedłem do anarchi i później zabiłem stojąc w anarchi dwie osoby na respie tt HS a trzecia osobę zabiłem wychylając się wcelowany w osobę stojącą za drzwiami (drzwi przez które wychodzi się od strony longa na resp tt), nie czarujmy się, jest to dośc popularna miejscówka na mapie DD2 więc można było się spodziewać, że ktoś tam stoi a gram dosyć długo w cs go jak i w 1.6 grałem bardzo długo jeszcze jak nawet steama nie miałem. Myślę, że moja sprawa zostanie pozytywnie rozpatrzona. Pozdrawiam.

--Poniższe dane zostały wypełnione automatycznie na podstawie ostatniego bana na Twoje IP. Sprawdź czy są one poprawne - jeśli nie to, musisz wypełnić ręcznie--

Nick podczas gry: KissMeBitch <3
SteamID/IP: STEAM_0:0:95654111 / 91.234.8.46
Data: 10/08/2015 - 19:40:10 (26 minut temu)
Powód bana: LamerskiCzit
Admin banujący: @Kubi
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=99016
Serwer: CS-Lamers [Dust2 Only][4Fun Lite] @Shooters.pl

Parker

Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 112
  • Otrzymane piwa: 222

(#2) Napisano 11 sie 2015, o 02:37

[nie na temat]
Obrazek
Obrazek

Volimiś

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#3) Napisano 11 sie 2015, o 07:37

Jak nie na temat ?! SS nie dostałem, więc co ma tu napisać..że macie jakiegoś admina idiotę co od razu na wejściu na sever banuje ?!

huti

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 26
  • Otrzymane piwa: 113

(#4) Napisano 11 sie 2015, o 09:15

Użytkownik Volimiś napisał:
Jak nie na temat ?! SS nie dostałem, więc co ma tu napisać..że macie jakiegoś admina idiotę co od razu na wejściu na sever banuje ?!

Post, napisany przez Parkera, nie odnosił się do Twojego problemu, dlatego moderator usunął jego treść i zastąpił ją taką, jaka widnieje.

... :facepalm:

Czekamy, aż admin banujący odniesie się do sprawy.
(Counter-Terrorist) [Osu] SWIATECZNA PIKIETA* : ale jak ktos ci daje komende
(Counter-Terrorist) [Osu] SWIATECZNA PIKIETA* : to sie do niej masz przystosowac (Counter-Terrorist) [Osu] SWIATECZNA PIKIETA* : a nie pajacowac

~ yay ~, for Equestria!

Admin serwera:
    SZMAJL

• Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#5) Napisano 12 sie 2015, o 01:25

Kubi podobno wyjechał z Polski.
Parker w pierwszym poście napisał co uważa o tym demie, ale z racji statusu-koloru Kubiego zedytowałem jego post, żeby sam się wykazał.
Tam było powiedziane, że czysto i na bana za mało.

Gracz masz UB od kilku godzin już (dostałeś po cichu ;-P), teraz dostajesz wraz z postem.
Przepraszamy za admina, cholera wie co z nim teraz zrobić.
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

Wróć do Bany - odwołania.