Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

noga

Tutaj możesz przedstawić chęć pomocy w pilnowaniu porządku na serwerze COD MOD.
● Prośby o admina mogą składać osoby posiadające konto STEAM.
● Prośby o admina mogą składać osoby posiadające co najmniej 20 sensownych postów.Te wbite na siłę nie będą uwzględniane.
● Prośby o admina mogą składać osoby mające przegrane co najmniej 40 godzin na danym serwerze.
● Prośby o admina mogą składać osoby potrafiące poruszać się w MENU AMXX na poziomie co najmniej podstawowym.
● Prośby o admina mogą składać osoby, których staż na forum wynosi co najmniej 30 dni.
● Prośby o admina mogą składać osoby nie posiadające aktualnych ostrzeżeń. Każde ostrzeżenie wygasa po 30 dniach od jego nadania.
● Prośby o admina mogą składać osoby mające co najmniej 16 lat.
● Prośby o admina mogą składać osoby które maja aktywny mikrofon
● Prośby o admina mogą być składane raz na 30 dni.

Nick na serwerze:

Steam ID:

Staż w CS'a:
Staż - Link do GameTracker:
Jak nie wiesz jak, kliknij w link obok i wpisz swój nick, po wyszukaniu skopiuj link do wzoru. TUTAJ
Jak chcesz Nam pomóc?:
CV - Staż w adminowaniu:
Napisz kilka słów o sobie:

● UWAGA WAŻNE ● Prośby bez końcowego zaświadczenia o spełnianiu wymogów sieci CS-Lamers będą automatycznie zamyknane.

* Osoby proszone przez administracje winne są wstawić linka do 3 pozytywnie rozpatrzonych demek ws. cheaterów.
* Każde podanie musi być napisane ze wzorem w przeciwnym wypadku zostanie automatycznie odrzucone.
* Administracja CS-Lamers zastrzega sobie prawo do zmian regulaminu przyjęć w każdym momencie.
* Administracja zastrzega sobie prawo do nominacji dowolnej osoby na pozycje admina serwera nawet gdy nie spełnia wymogów przewidzianych w regulaminie.

noga

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 7
  • Otrzymane piwa: 21

(#1) Napisano 2 lut 2015, o 20:53

Nick na serwerze: dobra noga MILORDZIE

Steam ID:STEAM_0:1:29627797

Staż w CS'a: steama mam niby 5 lat,ale ponad polowy nie grałem :)
Link do GT nie grałem jeszcze
Jak chcesz Nam pomóc?: na odd2 gram ponad 2h dziennie więc minimum tę ponad 1h mogę jeszcze spędzać na tym serwerze i łapać cziterów :)
CV: Miałem admina i to nie raz, tu też mam. Miałem nawet administratora, więc myślę,że się nadam.
Napisz kilka słów o sobie: Mam na imię Michał w tym roku skończę 21 lat i interesuję się sportem itp.
Oświadczam, że spełniam warunki wymagane przez CS-Lamers.

Equs

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 73
  • Otrzymane piwa: 47

(#2) Napisano 2 lut 2015, o 21:25

Nie wiem jaka aktywność na FFA+BF4. Lecz moge osądzić po DD2. Dobry administrator, na pewno sie przyda
Obrazek

Rudziutka

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 510
  • Otrzymane piwa: 780

(#3) Napisano 2 lut 2015, o 21:28

On jest pijany teraz, nie bierzcie tego na poważnie.... serio mówię mogę udowodnic :D

Jeszcze jeden multi? To może wszystkich multi zróbmy :sciana:

btw. Tak, dobry administrator, a czitków coraz więcej

Verona

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 131
  • Otrzymane piwa: 90

(#4) Napisano 2 lut 2015, o 23:16

Moim zdaniem Multi jest wystarczająco. Nie mam nic do nogi ale ja bym sie wstrzymał z rekrutacja na to stanowisko. Czas pokaze czy trzeba więcej takich osób. Wtedy to podanie w pierwszej kolejności bym bral po d uwagę. Owszem doszedł ffa+bf4, ale dużo osób tez ma tam uprawnienia. Jeżeli jednak góra zadecyduje, że potrzebna jest pomoc masz moje stu procentowe TAK. :)
"Olej co mówią o tobie wszyscy
masz swój cel inny od wszystkich
Masz wartość większą od pieniędzy
Tylko trening pozwoli być najlepszym."

_eXe_

Na przepustce

• Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 47

(#5) Napisano 3 lut 2015, o 13:04

Nie wiem co to za moda na tego "multi-admina", ale nie widzi mi sie to :P Beny chociaz malo grywal na dd2 dostal adma u Nas po czym napisal to co napisal na wewnetrznym :P pogratulowac zagrywki...
Jezeli chodzi o noge, to nie wiem jak to multi ma sie do tego serwera nowego? Bo z tego co wiem to "niebieski" lapie sie pod FFA i DD2, a co z BF4? Jezeli tez sie lapie to faktycznie troche za duzo tych adminow, ale jezeli jest tak jak mysle, ze BF4 niebieski nie obejmuje to wtedy jestem na tak.

P.s czyli jednak Multi maja adminow z tego co wyczytalem. Wiec jestem na Nie bo co za duzo to nie zdrowo, jeszcze troche i wstyd bedzie miec rudy kolor, a nie niebieski :)
Obrazek

Ned

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 20
  • Otrzymane piwa: 121

(#6) Napisano 3 lut 2015, o 14:37

Ruda mu dogryzła że jest wyższa w hierarchii to poleciał i podanie szybko strzelił :gafa: Ja tam zawsze uważałem że jak ktoś ma admina to powinien mieć wszędzie, no chyba że jest hierarchia serwerów i admin FFA niekoniecznie jest godny DD2 ale nie słyszałem o czymś takim. Oczywiście zrzuta na każdy serw osobno :szczerbol: Głos za nogą

Parker

Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 112
  • Otrzymane piwa: 222

(#7) Napisano 3 lut 2015, o 14:39

Nie rozumiem Twojej aluzji eXe. "pogratulować zagrywki". Nikt nie wie kiedy i co Ci wypadnie więc nie osądzaj jak nic nie wiesz.
Wracając do tematu.
Jednym z głównych osób, które powinny się wypowiedzieć to psilocybe. Więc czekam przede wszystkim na jego wypowiedź, czy potrzebuje tam więcej adminów.
Co do "Multi-admina" zobaczcie opis multi admina to wszystkiego się dowiecie: "Admin na wszystkich serwerach".
Pozdrawiam.

P.S - ale to jest dla mnie śmieszne.
Cytat:
Link do GT nie grałem jeszcze
Obrazek
Obrazek

Kondzik

Admin serwera:
    DD2, FFA.

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 32
  • Otrzymane piwa: 102

(#8) Napisano 3 lut 2015, o 15:05

Nie wiem czy to coś wniesie bo do samego nogi nic nie mam być może otrzymam za to kartkę ale im więcej multi tym większy zamęt będzie bo jeśli ktoś jest odpowiedzialny za dany serwer to i na nim głównie gra ale jeśli ktoś jest odpowiedzialny za wszystko to tak jakby za nic nie wiem czy znacie podobne powiedzenie. Lepiej robić jedną rzecz a dobrze niż kilka na raz a średnio ;) Tak więc proszę o dobre namyślenie się co do podań. A nowy serwer to nowi goście i może im warto dać szansę zdobyć tego admina nawet tylko po to by poczuli się dobrze u nas.
Tata zawsze mi mówił ,że nauka jest najważniejsza. Masz wiedzę masz wszystko ;)

Sivi

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 83
  • Otrzymane piwa: 143

(#9) Napisano 3 lut 2015, o 15:08

Na NIE, nie grał tam nawet.
Obrazek

'Hunter

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 46

(#10) Napisano 3 lut 2015, o 15:25

Myślę, że jako nowy serwer dołączony do sieci, BF4 potrzebuje trochę więcej opieki niż inne serwery, na których nasi stali gracz już w dużej mierze mają kontakt steam do adminów, więc każdy sprawdzony admin, który jest w stanie poświęcić chociaż te parę godzin w tygodniu na ten serwer, jest przydatny.

1. Pomoże w wyłapywaniu czitów co przekłada się na czystość rozgrywki ---> siłą rzeczy przy braku cziterów serwer zacznie się mocniej zapełniać.
2. Sam zajmie jednego slota na serwerze, więc będzie jedna osoba więcej na nim ----> im pełniejszy serwer tym w większości gracze chętniej na nim grają.
3. Niekoniecznie jako admin dd2 i bf4 musi być multiadminem, to inna sytuacja, gdy ktoś już był multiadminem przed dołączeniem serwera do sieci.
4. Każdy średnio ogarnięty admin(myśle, że i tak tutaj jest większość dosyć mocno ogarnięta) może pomóc graczom w odnalezieniu się na naszej sieci, do tego przekazać swoje doświadczenie nieznanym nam do tej pory graczom(gdyby ktoś zdecydował się na admina), dzięki obecności na serwerze, może nam powiedzieć więcej na temat potencjalnych kandydatów na admina, tudzież przyciągnąć naszych "nowych" graczy na forum.

Dla mnie nie ma przeciwwskazań i braku korzyści z zainteresowania serwerem BF4 i wsparciem tego serwera przez naszych stałych graczy.
Jestem na tak.
"Dam ci jedno takie słowo,
Jeden taki dzień.
Mam ogień który płonie i rozrywa cień
Znam chwile co jak nóż przecinają sznur.
Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur."

7rec

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 22
  • Otrzymane piwa: 42

(#11) Napisano 3 lut 2015, o 16:39

Spędzam wiele czasu na FFA i Podania adminów z dd2 na admina na ffa są bez sensu, bo żadnego nie widzę, oni dostają tego multi na przyklepanie, znają się dużo grają razem ts i te sprawy, ale po co to jak żaden nie bywa na ffa ? Ja jestem na nie ponieważ nie widzę tych multi na serwerze ;)
Obrazek

Dziś zrób coś, czego innym się nie chce.. a jutro będziesz miał to czego inni pragną !

Tylko Frajer wsiada za kierownice po alkoholu !

cRk` Szeryf miesiąca kwiecień (1)

Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 153
  • Otrzymane piwa: 152

(#12) Napisano 3 lut 2015, o 17:00

Przypominam, że podanie złożone jest na FFA+BF4, a nie na FFA.
Obrazek

psilocybe

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 5

(#13) Napisano 3 lut 2015, o 20:02

'Hunter dobrze podsumował tą kwestię, ja jestem oczywiście na tak, na pewno nie zaszkodzi jeden admin więcej. Co do wymogu 40 godzin przegranych na serwerze, myślę że można przymknąć oko na to i kolega noga szybko nadrobi braki.

Poczekamy do jutra, jeżeli nikt nie będzie miał zastrzeżeń to dodam uprawnienia.

Edit: Admin dodany. Do zamknięcia.
KNIFE ARENA
Obrazek

Wróć do Podania o Admina