(#10) Napisano 3 lut 2015, o 15:25
Myślę, że jako nowy serwer dołączony do sieci, BF4 potrzebuje trochę więcej opieki niż inne serwery, na których nasi stali gracz już w dużej mierze mają kontakt steam do adminów, więc każdy sprawdzony admin, który jest w stanie poświęcić chociaż te parę godzin w tygodniu na ten serwer, jest przydatny.
1. Pomoże w wyłapywaniu czitów co przekłada się na czystość rozgrywki ---> siłą rzeczy przy braku cziterów serwer zacznie się mocniej zapełniać.
2. Sam zajmie jednego slota na serwerze, więc będzie jedna osoba więcej na nim ----> im pełniejszy serwer tym w większości gracze chętniej na nim grają.
3. Niekoniecznie jako admin dd2 i bf4 musi być multiadminem, to inna sytuacja, gdy ktoś już był multiadminem przed dołączeniem serwera do sieci.
4. Każdy średnio ogarnięty admin(myśle, że i tak tutaj jest większość dosyć mocno ogarnięta) może pomóc graczom w odnalezieniu się na naszej sieci, do tego przekazać swoje doświadczenie nieznanym nam do tej pory graczom(gdyby ktoś zdecydował się na admina), dzięki obecności na serwerze, może nam powiedzieć więcej na temat potencjalnych kandydatów na admina, tudzież przyciągnąć naszych "nowych" graczy na forum.
Dla mnie nie ma przeciwwskazań i braku korzyści z zainteresowania serwerem BF4 i wsparciem tego serwera przez naszych stałych graczy.
Jestem na tak.
"Dam ci jedno takie słowo,
Jeden taki dzień.
Mam ogień który płonie i rozrywa cień
Znam chwile co jak nóż przecinają sznur.
Dam ci jedno takie słowo które zburzy mur."