Witam
Mam na imie ... własnie jak mam na imie

a już wiem Karol vel osik ;]
Dobra a teraz na poważnie:
Rocznik 88
Interesesuje się piłką nożną, cs 1.6, ostatnio LOL

i to chyba na tyle.
Nie ucze sie bo i po co wole pracowac o_O
Jestem z Łodzi
Lubię sobie czasem wypić to i owo
Moja przygoda z cs zaczeła się z 5 lat temu bociłem i boce do tej pory ale nie jest tak najgorzej.
Miałem swoją serwererownie z 3 razy ale zazwyczaj przychodziły wakacje i wszystko ..... wziął ^^
Mała część już mnie zna jednak są i tacy którzy mnie nie znają :[
Przyszedłem do was ponieważ jest tutaj pYk BOT!
Postaram się w miare możliwości pomóc jak tylko będę miał czas i pYk nie będzie mnie ciągnał do GRY! Ale to jest no-life ja pier.... ;]
Co potrafie: edytowac pluginy badz mam osobe która zrobi dla mnie plugin

, instalacja amxbas, psychostats, postawienie, edytowanie jakiegos sklepiku pod cs, stawianie forum phpbb, przemo, mybb na innych nie działałem prócz jeszcze vbulletin ale nie podchodzi mi jakos ;[
Nie potrafie jak juz wspomniałem pisać pluginów od początku ;[ i raczej nie będę potrafił bo i po co ^^
Pracuję w dużym punkcie ksero także jakby ktoś byłby chętny do plakatów roznoszenia w szkole pisać może się coś z h@ wykombinuje

W przyszłości może będę mógł robić długopisy reklamowe z grawerem także jakieś tam plany można robić

Co mi sie u was podoba;
- rozkręcone serwery
- duzo wiary na forum którzy się udzielają no i non stop cos sie u was dzieje
- ogarnięci admini "prócz pYk" ^^
to tyle co mi przyszlo do głowy
Co sie nie podoba:
- nazwa :[ "cs-lamers" np. robimy koszulki i mamy na niej napis lamersi

<haha> no ale z drugiej strony łatwa do zapamiętania i zawsze można połączyć z jakimś hasłem "tu się wszystko zaczeło"

- STYL FORUM !!!
- obrazki na forum od serwerów nie są jednolite :[
tutaj tez chyba narazie tyle
Sorki ze sie rozpisałem ale siedze w pracy i znalazłem taką mała chwile aby się z wami troche podzielić swoimi spostrzerzeniami
Pozdro