Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Podanie na admina

RAGG3R

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 29 paź 2013, o 19:12

Nick na serwerze:RAGG3R
Składam podanie na admina.Właśnie się dowiedziałem o tym serwerze, wszedłem na niego kilka razy jest bardzo fajny dowiedziałem się o tym od Młodego. Doświadczenie w Adminowaniu na Serwerach CS: mogę śmiało powiedzieć że zdarzyło mi się kilka razy być adminem i raczej byłem pozytywnie oceniany
Znajomość AMXX: 5/10 tylko że w skali prawdziwej, nie udawanej. Potrafię zrobić głosowania, banować ale po cóż więcej skoro mamy amx_modmenu?
Otóż już dość często spotykam na serwerze czitów, ale są małe problemy z nagrywaniem demek z powodu niedostępnego specta. Mimo to zgłaszam ich, ale jest to jednak mozolne. Z niektórymi graczami zdążyłem się już porozumieć. Oczywiście mam również z niektórymi, że tak powiem neutralne stosunki ale myślę że to nie przeszkadza. Staram się być miły i ogarnięty. Moje umiejętności gry są raczej przeciętne. Staram się również być szczery, myślę że to podstawa. Jako admin najwięcej czasu poświęcam dla graczy, nie dla gry. Bardzo często wchodzę na serwer. Gdy tylko ktoś zgłosi podejrzenie o cheaty, wchodzę na speca i sprawdzam, czy rzeczywiście to prawda, gdy ma on cheaty robię ss-y lub demo. Oczywiście będę starał się utrzymać atmosferę przyciągającą graczy ;) Nie zwracam również uwagi na to czy odpalony jest moim znajomym czy też nie. Odpał to cheater więc, kara się należy. Staram się każdemu pomagać na ile potrafię. Będę chciał wnieść ze sobą jakieś nowości na serwer.
Kontakt: Forum, Skype bądź w ostateczności Gadu-Gadu, ale rzadko je uruchamiam. Kontakt podaje na PW, nie chcę żeby ktokolwiek niepożądany do mnie pisał.

Ps. Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie.

RAGG3R

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#2) Napisano 29 paź 2013, o 19:23

Prosiłbym jeszcze o odbanowanie na serwerze, ponieważ czitował tam jakiś przywał ;).

paranormal

Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Postawione piwa: 65
  • Otrzymane piwa: 357

(#3) Napisano 29 paź 2013, o 19:25

A więc tak:

● Prośby o admina mogą składać osoby posiadające konto STEAM.
● Prośby o admina mogą składać osoby posiadające co najmniej 40 sensownych postów.Te wbite na siłę nie będą uwzględniane.
● Prośby o admina mogą składać osoby mające przegrane co najmniej 40 godzin na danym serwerze.
● Prośby o admina mogą składać osoby, których staż na forum wynosi co najmniej 30 dni.

● UWAGA WAŻNE ● Prośby bez końcowego zaświadczenia o spełnianiu wymogów sieci CS-Lamers będą automatycznie zamyknane.

Podanie powinno być napisane zgodnie ze wzorem.
Do zamknięcia. Ja nie mogę zamykać podań :D
Obrazek
Nie oglądaj się za siebie bo Ci z przodu ktoś przyjebie.

PluszaczkoFy

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 190
  • Otrzymane piwa: 90

(#4) Napisano 29 paź 2013, o 19:35

Tak jak wyżej . Podanie odrzucam .
Użytkownik Poison2607 napisał:
Zajebiste widoki, Hiszpania piękne miasto :)

Wróć do Archiwum FFA