Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Podanie o Admina KUBA

Kuba1

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 6 cze 2013, o 15:53

Nick na serwerze:KUBA
Znajomość AMXX:9/10
Staż w CS'a:2 LATA
Steam ID:STEAM_0:1:60183075
Ile czasu poświęcasz dziennie na grę:8h moge:)
Staż na serwerze (link do gametrackera): co do tego to napewno mam przegrane wiecej niz 40 godzin pod nickiem KUBA a szukalem w gametracker siebie ale jest duzo kuba wiec nie ma cos mnie nie widze:) nicku KUBA tylko jakies kuby itd ale mam na 100% przegrane tyle godzin ile trzeba:)
Dlaczego chcesz admina właśnie na CS-Lamers:chce być adminem ponieważ mam w tym doświadczenie bylem adminem na jednej z serwerowni 5 miech ale sie rozpadla chce pilnowac serwera ffa a siedze bardzo czesto na ffa wiec dopilnuje zeby czity nie graly i zeby byla kulura gracz
Czy byleś już adminem (jeśli tak, podaj gdzie i jak długo):tak bylem 5miech na serwerowni Dreamfrags.pl ta serwerownia chyba juz upadła bylem też na multi-gaming.org ale krotko bo nie chciałem malo osob gralo jeszcze dodam ze co do postow postaram sie nabic i bardzo prosze o zrozumienie adminow malo online a ja bardzo bym chcial dostac niezawiedziecie sie to tyle z mojej strone czekam na podanie rozpatrzone przez reszte administracji dziekuje pozdrawiam.
Czy będziesz wspomagał finansowo sieć ? tak jasne zapomnialem to dodac przepraszam
Ostatnio zmieniony 6 cze 2013, o 16:08 przez Kuba1, łącznie zmieniany 1 raz

TYLER

• Awatar użytkownika

(#2) Napisano 6 cze 2013, o 15:59

Cytat:
● Prośby o admina mogą składać osoby mające co najmniej 16 lat.
● Prośby o admina mogą składać osoby posiadające co najmniej 40 sensownych postów.
Czy będziesz wspomagał finansowo sieć ?

No i chyba Ci przecinka w klawiaturze zabrakło.

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 6 cze 2013, o 22:14

Sprawa wygląda tak:
1. Określ się, na jakim konkretnym nicku masz zamiar grać na FFA, bo w wyszukiwarce na GT "Kubów" jest około 10-ciu, i tylko jeden ma przegrane 40h, reszta nie ma 15h.
2. Nie spełniasz wszystkich wymagań, mówię tutaj o sensownych postach, po pisząc w moich wywiadach komentarz typu "fajny wywiad", założe sie że nie czytasz nawet 3 zdań, tylko piszesz byle co i byle gdzie. Przynajmniej takie wrażenie odnosze czytając Twoje niektóre posty, pisane na "odwal sie". Na zasadzie "byle by było, i niech sie odczepią".
3. Kolejna sprawa to Twój wiek. Jesteś jeszcze młody, wiadomo, każdy musi kiedyś zacząć. Ale na chwile obecną według mnie ( i pewno większości osób na tym forum, mówie tu o adminach ) nie masz szansy na bycie adminem ( w obecnej chwili ). Większość z Nas ( adminów ) jest dorosła. U Nas, bycie adminem to obowiązek, a nie zabawa. Bo zakładam że chcesz mieć jak najszybciej u Nas admina, i admin to dla Ciebie funkcja, która Cię ogranicza tylko do banowania graczy. Admin to zasłuzona osoba, a nie zwykły gracz na serwerze.

Ale sie rozpisałem. Mam nadzieje że Ci wszystko dokładnie opisałem, i to co chciałem Ci przekazać to licze że zrozumiałeś.
Podanie odrzucam, jednak jeśli chcesz o coś zapytać odnosnie tego co wyżej napisałem, to śmiało, pytaj.

PluszaczkoFy

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 190
  • Otrzymane piwa: 90

(#4) Napisano 6 cze 2013, o 22:17

Na NIE .

Nie masz lat , nie znam Cię .
Użytkownik Poison2607 napisał:
Zajebiste widoki, Hiszpania piękne miasto :)

TaylorDayWeed

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 50
  • Otrzymane piwa: 31

(#5) Napisano 7 cze 2013, o 00:07

Niestety wiek Cię totalnie wyklucza . Admin powinien być dojrzały i odpowiedzialny za porządek na serwerze. Na NIE :)
.::Cheater::.
TaylorDayWeed
Obrazek
Obrazek

ogjen

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 62

(#6) Napisano 7 cze 2013, o 16:38

Raczej na razie nie masz jakichkolwiek szans na admina, nie ma co tu pisać o minusach bo jest ich dużo, a więc temat chyba do zamknięcia.
ObrazekObrazek

No risk no fun :)

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#7) Napisano 7 cze 2013, o 16:48

Ja swoje napisałem, kolega widze pytań żadnych nie ma, w takim razie odrzucam i zamykam.

Wróć do Archiwum FFA