(#3) Napisano 6 cze 2013, o 22:14
Sprawa wygląda tak:
1. Określ się, na jakim konkretnym nicku masz zamiar grać na FFA, bo w wyszukiwarce na GT "Kubów" jest około 10-ciu, i tylko jeden ma przegrane 40h, reszta nie ma 15h.
2. Nie spełniasz wszystkich wymagań, mówię tutaj o sensownych postach, po pisząc w moich wywiadach komentarz typu "fajny wywiad", założe sie że nie czytasz nawet 3 zdań, tylko piszesz byle co i byle gdzie. Przynajmniej takie wrażenie odnosze czytając Twoje niektóre posty, pisane na "odwal sie". Na zasadzie "byle by było, i niech sie odczepią".
3. Kolejna sprawa to Twój wiek. Jesteś jeszcze młody, wiadomo, każdy musi kiedyś zacząć. Ale na chwile obecną według mnie ( i pewno większości osób na tym forum, mówie tu o adminach ) nie masz szansy na bycie adminem ( w obecnej chwili ). Większość z Nas ( adminów ) jest dorosła. U Nas, bycie adminem to obowiązek, a nie zabawa. Bo zakładam że chcesz mieć jak najszybciej u Nas admina, i admin to dla Ciebie funkcja, która Cię ogranicza tylko do banowania graczy. Admin to zasłuzona osoba, a nie zwykły gracz na serwerze.
Ale sie rozpisałem. Mam nadzieje że Ci wszystko dokładnie opisałem, i to co chciałem Ci przekazać to licze że zrozumiałeś.
Podanie odrzucam, jednak jeśli chcesz o coś zapytać odnosnie tego co wyżej napisałem, to śmiało, pytaj.