http://s4.shooters.pl/hltva96d00b1/hltv ... an.dem.zip1:31 - 1:37 - zabija w drzwiach jednego, po czym szybko ucieka wiedząc że drugi tam leci. Strasznie drogie słuchawki musi mieć +/-
1:40 - 1:55 - nie rusza się z miejsca, bo wie że koleś tam siedzi. Otwiera drzwi i się cofa patrząc w miejsce z którego wyjdzie typ bo wie ,że stoi za rogiem.
3:10 - 3:17 - może fart
3:20 - 3:28 - wie, że ct wszedł przez te drzwi i wie ,że tylko jeden. Wyczekuje go. ja kroków tego ct nie słyszę, mieszają się z krokami 5-6 tt. - pewnie przypadek? spokojnie, tych przypadków jest więcej
4:40 - 4:45 - patrzy się w model, który stoi za ścianą. Nie spodziewał się tylko ,że tamten nagle wybiegnie. Ale przez ścianę już celował.
6:56 - 7 : 02 - rzuca ct'kom flesza na ryj w idealnym momencie. Było coś słychać, ale jak już się przyjrzałem on nie gra na słuch ( jak widać w akcji parę sekund wcześniej - 6:25 - 6:33 ). Chyba, że ktoś mi tutaj powie że Matys dla utrudnienia włącza i wyłącza słuchawki
8:00 - 8:10 - obejrzyjcie sobie to z jakimś esp włączonym ( na hltv niestety nie widać, ja widziałem ). Pokaz modelowania. Nie wiem nawet jak to skomentować
Po tej akcji już wiedziałem ,że jest spalony i napisałem do niego. Tak więc offnął i powiedział, żebym mu robił ssy. Dobre sobie. Nagle jego gra całkowicie się zmieniła, już nie wbiegał tak kozacko jak wcześniej, stał się ostrożny bo już nie wie jak są przeciwnicy rozmieszczeni bo wie, że go obserwuję.
Tak więc wyszedłem z serwera i wszedłem pod innym nickiem, żeby zobaczyć co się będzie działo.
13:58 - 14:03 - szybki ogar ścian
15:50 - 15:57 - równo z modelem. Był w tarapatach, musiał na chwilę włączyć

16:33 - 16:38 - modelowo
Już kiedyś go kilku z nas podejrzewało o on/off ale zawsze się robiło ssy albo coś w tym stylu i mu się upiekło kilka razy. Pozdrawiam