Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[DD2]Chuckskull - kubi

Poof

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 16
  • Otrzymane piwa: 17

(#1) Napisano 20 paź 2014, o 19:34

Opis sytuacji:

--Poniższe dane zostały wypełnione automatycznie na podstawie ostatniego bana na Twoje IP. Sprawdź czy są one poprawne - jeśli nie to, musisz wypełnić ręcznie--

Nick podczas gry: Chuckskull
SteamID/IP: STEAM_0:1:29627797 / 83.20.95.85
Data: 20/10/2014 - 19:24:37 (4 minuty temu)
Powód bana: resp parzy kolego
Admin banujący: @Kubi
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=78177
Serwer: CS-Lamers [Dust2 Only][4Fun Lite] @Shooters.pl

A więc dostałem bana od kolegi kubi, za niby przesiadywanie na respie.. Czekałem z 30 sekund na respie aż kolega z awp da mi pakę, bo kampił na respie. Po czym oddał mi tą pakę wreszcie i zacząłem biec na b. Daleko nie musiałem biec, bo w trupie dużo ct było. Sprzedałem 2 banie (w tym kubiemu), po czym zacząłem wracać się na a przez respa. Na respie usłyszałem, że ct idzie to przeczekałem 5 sekund aż wybiegnie. Po zabiciu ct dostałem bana od kubiego z powodem "resp parzy kolego". Żadnego nawet ostrzeżenia nie dostałem, choć nie wiem za co i od razu ban :) Wiem, że godzina to nie jest długi ban. Ale jak za każdym razem mam dostawać takiego bana, to odechce mi się grać tutaj..

Kubi

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 154
  • Otrzymane piwa: 83

(#2) Napisano 20 paź 2014, o 19:43

Aha znow to samo, trzeba wam pisac co 5 minut, ze na respie mozna siedziec trzydziesci sekund. Uwierz, ze i tak traktowalem Cię ulogowo bo jestes nowy, a skargi na Cb czytalem juz kilkakrotnie, nawet jakies 10 min przed banem huti spamował u@, ze siedzisz na respie. Ban zostaje, gramy dynamicznie

Kubi

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 20 paź 2014, o 19:45

jeszcze dodam, ze na serwerze co chwila jakis admin pisze, ze nie kampimy na respie i ty o tym wiesz tylko nie wiem po co w ogole to odwolanie, graj dynamicznie to nie bedzie problemow.

Poof

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#4) Napisano 20 paź 2014, o 19:57

Rola tt polega na podłożeniu paki. To po co miałem biegać jak opętany po całej mapie, jak i tak gracz z paką siedzi na respie. Mówiłem mu przez mikrofon, żeby dał pakę jak ma z awp kampić. Zacząłem biec na b i zauważyłem, że za dużo ct jest w trupie, to zacząłem cofać się na a. Nie mów, że Ty tak nie robisz bo nie uwierzę... Dlatego nie zgadzam się z tym banem. Później jak hltv odświeży się, to można zobaczyć tą akcję.
Aha i jak huti spamował, że siedzę na respie to mógł wcześniej zbanować. Może ban byłby słuszny.. Jeśli chodzi, o skargi na mnie, że kampiłem to można wszystko w logach sprawdzić :) Nie zajmuje takie coś dużo czasu.

Kubi

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#5) Napisano 20 paź 2014, o 20:04

huti nie ma adma, mogles napisac co i jak na u@, ze typ z paka kampi na respie, aha i dodam, ze tamten typ z paka rowniez dostał bana odrazu po tobie, chcesz to się baw w demka ja nie mam czasu na takie pierdoly, ban i tak zostanie i czytaj uwaznie, juz pare razy Cie widzialem na respie, ale Ci odpuscilem, teraz juz tak nie bd za kazdym razem jak zobacze bedzie leciał ban, nic osobistego po prostu bd to robil dla przykladu moze inni sie naucza grac dynamiczniej

Poof

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#6) Napisano 20 paź 2014, o 20:12

To, że widziałeś mnie w przeszłości na respie i nie dałeś bana to twój problem, Dostaje się przecież bana za daną rzecz, a nie za coś co zdarzyło się w przyszłości. Nie chodzi mi tutaj o odwołanie bana już, bo 15 minut zostało do wygaśnięcia. Chce tylko uświadomić, że ban był nie słuszny i chce aby taka akcja nie miała już miejsce...

Edit///W demka nie będziesz się bawił, bo to moja akurat będzie robota, żeby wytłumaczyć powód bezsensownego bana. Jak trzeba będzie, to z ściągnę hltv i pokaże która to akcja ;] Oglądałem już te demko i przez cały pobyt mnie na serwie, ani razu nie zauważyłem żebym kampił po 1:30 na respie, wręcz odwrotnie. Więc dalej też nie widzę skąd ten ban

Kubi

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#7) Napisano 20 paź 2014, o 21:24

buahaha ha ha, temat do zamknięcia, chyba ze masz cos jeszcze do powiedzenia

Poof

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#8) Napisano 21 paź 2014, o 12:23

http://www37.zippyshare.com/v/23081936/file.html

Powyżej znajduje się demo z tej mapy. Akcja rozpoczyna się się w czasie 29:02. Na początku rundy już widzę, że gościu z paką siedzi na respie ciągle, więc przez mikrofon mówiłem mu żeby dał mi pakę, Tego na hltv niestety nie słychać. Około 1:20 do zakończenia rundy dostaje pake. Piszę około bo strasznie te hltv mi się tnie i nie znam dokładnej minuty. 10 sekund dłużej to rzeczywiście powód żeby dać bana. Gdy dostaje pake od razu zmierzam w kierunku b. Po chwili widać na demku, że zabijam 2 osoby w tym kubiego jak wychodzą z trupa. Wiedziałem, że jest tam więcej osób bo ktoś dał takie info, dlatego zacząłem się cofać przez respa na a. Słyszałem, że ktoś z ct zmierza w moim kierunku więc postanowiłem się zatrzymać na respie na około 5 sekund i go zabić. Udało mi się to i chciałem iść na a od razu. Za chwile dostaje bana od kubiego.. Gdy dostałem bana zostało około 50 sekund do zakończenia rundy. więc spokojnie bym dał radę dojść na a ;] Jak ktoś obejrzy całe moje demko z mapy to widać, że nie kampie na respie. Nie wiem skąd takie informacje miał Kubi, że "niby" kampie na respie ciągle.

Wiem, że ban już dawno zszedł, ale nie chce aby takie akcje miały jeszcze miejsce, więc proszę o upomnienie admina aby tak nie postępował :) Tyle ode mnie.

PS. Nie wiem czemu Kubi śmiejesz się z tego, ja akurat nie widzę powodu do takiego zachowanie. Świadczy tylko to o twoim podejściu do tej sprawy, czyli lekceważeniu.

Poof

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#9) Napisano 8 sty 2015, o 18:42

Temat wisi prawie 3 miesiące, a odpowiedzi żadnej ze strony góry.. ładnie trakrujecie nowych graczy :))

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#10) Napisano 9 sty 2015, o 11:34

Temat był poruszony w administracji juz jakiś czas temu.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Wróć do Archiwum FFA