Oglądając demko z westwooda prędzej postawił bym na info z tsa niż na odpalenie. Nasuwa się jedno napewno ,że admin uległ naciskom graczy co świetnie widać na samym demku nie mając wglądu do pewnego spamu na u@. Sporo na słuch do wytłumaczenia no i ten jeden magiczny skan po którym zaczęła się wrzawa. Po jednej akcji ciężko banować tym bardziej kiedy nie jest się na spekcie tylko z doskoku po dętce. Ja osobiście też bym tak to skanował jak on. Ale fakt ,że lekkie info mógł mieć ale raczej z tsa.
7:35 - ja osobiście w słuchawkach słyszałem gdzie koleś stoi bo sam strzelał.
12:06 - ja bez podglądu linii widzę ,że nie celował modelowo Panie kolego.
12:08 - to bardziej śmieszna niż dobra akcja bo nie widzę w niej nic niewykłego.
Zaraz pofatyguję się oglądnąć nuke i najwyżej zedytuję posta.
20:42 - słychać zamykające się drzwi koleś się schował nie widać go na wprost więc wiadome że musiał się schować.
22:01 - albo ja jestem ślepy albo dla mnie to norma ,że jak walę he i widzę przebiegającego chłopa to go zabijam.
22:26 - nie wiem co oznacza kule blisko siebie. Ja widzę całkiem sporą ilość fpsów ale nie na tyle by to ocenić na no-recoila
23:45 - potwierdzenie na to ,że koleś nie bije na tzw. "pałe" tylko pestkowo
Jedyne co podtrzymuję po oglądnięciu demka z nuke to jakieś lekkie info z komunikatora ale mogę się mylić.
Pozostaję neutralny bo mam mieszane uczucia przy jednej akcji jaka nie została rozpisana

Ale przyjmuję to jako fart.