Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Tabaka napisał:Ja coś wam powiem, wrzuciłem propozycje map bo się wydają ciekawe i lepsze od niektórych które są, od razu założyłem, że nie każdemu się spodoba i tym bardziej nie każda, ale liczyłem, że z jedna będzie na serwerze. Piszecie, że cs go to go a cs 1.6 to 1.6, ale z tym podejściem nie było by modelu awpy dla vipów, więc nie zakładałem takiego rozumowania. Dziwne
A do tego Podważenia też się uśmiałem, ale nie komentowałem hyh bo nie wiedziałem czy nie trafił z tym podważam , czy OK
Użytkownik Tabaka napisał:Ja widze, że wy macie problemy z czytaniem ze zrozumieniem, bo nigdzie nie było mowy o zamienianiu starych map na nowe. Piszecie takie pierdoły i farmazony, trzeci przyjdzie zobaczy o zamianie map i sie zesra bo nie zobaczy już starego dusta2, proszę takich farmazonów nie pisać w moich tematach, bo widzę pełno takich z dupy wyrwanych kontrargumentów w tematach z banami, nie prześledzicie całego tematu tylko wyrywki i piszecie swoje złote myśli.
Krótko dałem propozycję DODANIA a NIE ZAMIANY map/y i jak już wchodzimy na urok map 1.6 to trzeba zostawić 7-8 map i resztę wyje*bać.
I porównywanie inferno z 1.6 klasycznego do inferno hd jako takiego samego jest idiotyzmem (chodzi o stwierdzenie granie w kółko tego samego), żeby móc stwierdzić coś takiego trzeba by było zagrać na takiej mapie, zapewne grałeś
A teraz tak, jest serwerek pewnej sieci co ma aby te mapy HD i chciałem dobrze dałem propozycje, ale widząc kontrargumenty z dupy wyssane zdałem sobie sprawę, że nie warto, więc temat można zamknąć, jak najdzie mnie chęć zagrania wejdę tam i zagram, WSIO
Jedynym rzetelnym kontrargumentem jest wypowiedź ~ yay ~, for Equestria!, więc weźcie logicznie to za przykład bo reszta to brednie
Użytkownik Chrupus napisał:i grać tam, a nie zmieniać mi na jakieś wymysły.
Użytkownik Tabaka napisał:Miałem się nie wypowiadać już, ale nie wytrzymałem.
Mam Go, ale wole strzelać w 1.6Użytkownik Chrupus napisał:i grać tam, a nie zmieniać mi na jakieś wymysły.
Przyjęte z pokorą nie będziemy grać na FFA tego, czego sobie nie życzysz, miałem chociaż raz okazje z tobą grać na FFA adminie only dd2? To to samo co wypowiedzi tych z dd2 na temat FFA kultury i tego co się tam dzieje, jednak jondro nie jest wariatem, mimo, że znów bajki pisał wczoraj na sb hue hue
Użytkownik Tabaka napisał:Nie rozumiem powodu dla którego szczekasz do mnie. Ja akurat teraz go spropsowałem, czytaj ze zrozumieniem już wnosiłem/prosiłem o to.
I nie wiem o jaką wtope chodzi bo temat dotyczy propozycji map
Użytkownik Tabaka napisał:Przeze mnie i takich jak ja jondro admina nie ma? A to ciekawe. Rozbudujesz mi tą wypowiedź choćby na PW? Bo mi się wydaję, że ja na jego admina mam/miałem wpływ jak mój pies na saneczkarstwo na ALasce
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości