Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Słabe reakcje adminów.

defS

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 23 lis 2011, o 20:50

Witam, ostatnim czasy na serverze ONLY DUST2 STEAM/NONSTEAM jest taka sytuacja iż jak zgłaszasz do admina który jest na serverze osobę która twoim zdaniem czituje to admini albo nie reagują albo robią to bardzo wolno. Mam nadzieje że zmieni się to albo lista adminów się jakoś odświeży bo ci działają tak jak by im nie zależało za bardzo na tym aby na serverze nie było kolegów którzy używają wspomagaczy, mówię tutaj o takich nawet przy których nie trzeba oglądać ich pova bo goście totalnie się nie ukrywają.
"nie dajmy się zwariować a głupiemu się przekonać" - HST

Malkos

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 11
  • Otrzymane piwa: 13

(#2) Napisano 23 lis 2011, o 21:06

Wyjdz i nie podnos mi cisnienia.... Paru adminów jest można powiedzieć na urlopie i staram się to sam ogarniać jak tylko moge a Ty mi takie rzeczy piszesz? Wymien sobie liste w domu nie tutaj. Po 2 piszesz mi zebym banowal Wista z ktorym gralem 4 lata esla i znam go bardzo dobrze i na dodatek miał pare razy robione ss?

Wyjdz

MAlkos
M4lkoś
Obrazek

Just Malkos , Wanna be hejt? Go ahead

Fruwek

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 23 lis 2011, o 21:07

skąd wiesz, że nie reagują? Może oglądają gości i uznają, że nie są odpaleni, a gracze po prostu płaczą, co często się zdarza ;)
"Moge wszystko, to ma dwie strony!"

MISIA

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#4) Napisano 23 lis 2011, o 21:16

trzeba najpierw obadać obiekt a nie na każdy płacz gracza banować innego bo dostał od niego po dupie..

pozdro.

ziolo

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#5) Napisano 23 lis 2011, o 22:18

Podtrzymuję słowa Fruwka. Przecież jeśli gracz mi pisze, że ten i ten jest odpalony to oglądam podejrzanego typa i jeśli jest czysty to nie pisze na "sayu" : "ej ty, on nic nie ma" ^^ A jeśli chodzi o płacz to jest to spowodowane za dużą ilością gry w cs co się często zdarza ;)

Pozdrawiam
ziółko

Yayabuzza

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 203
  • Otrzymane piwa: 156

(#6) Napisano 23 lis 2011, o 22:27

nie każdy siedzi na csie pol dnia, niektórzy na pierwszym planie maja własne życie i prace, co naprawdę dużo czasu zajmuje :) a cs to czas na odprężenie, odreagowanie :) natomiast jeżeli jest admin i gra jakiś czit to na pewno każdy z adminów wywiązuje się z zadań, a jeśli chcesz płakać na forum to widocznie pomyliłeś adres strony :)
Sentinel Prime, Sideswipe, Abacus ale najczęściej poprostu Yayabuzza :)
Ostatimi czasy - wpadlem ponapierdalac!!!

defS

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#7) Napisano 24 lis 2011, o 01:52

Nie mam zamiaru płakać a jedynie zwrócić uwagę bo jest to do tego dział prawda? jeżeli nie można napisać już niczego na forum to dlaczego istnieje taki dział jak Skarigi ? po prostu zauważyłem coś dziś i postanowiłem o tym napisać może przez moja informacje część z obecnych adminów weźmie sobie kilka słów do serca i zabierze się za prace. A jeżeli chodzi o to czy płacze bo czity mnie bija, niestety nie bo nawet gdy sa oni na serwerze nie sa w stanie mi zepsuć gry gdzie zazwyczaj jestem u góry tabeli, informuje adminów o podejrzanym gościu po to aby reszta graczy nie cierpiała. Czemu informuje ? pracowałem 1,5 roku w ESL Staff Poland i widziałem dużo dem i povów dziwnych czasami zdarzają się błedy i tutaj nim jest WisT którego nie byłem pewien na 100%, ale gdy widze ze gość chamsko wali po scianach bez opamiętania a admin zachowuje się jak kolega w 1 poście to troszkę szkoda słów.

Fruwek

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#8) Napisano 24 lis 2011, o 03:14

Uwierz mi, że admini są obiektywni ;)

Sam sprawdzałem WisT'a, był czysty, przynajmniej wtedy jak sprawdzałem to był czysty, wiem bo gram w to więcej niż pare lat ;)
"Moge wszystko, to ma dwie strony!"

Truuuskafka

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 11

(#9) Napisano 24 lis 2011, o 11:25

Zgadzam sie z powyzszym zdaniem wiekszosci adminow ze macie prywatne zycie i obowiazki, natomiast chcialam zwrocic uwage na to ze czasami admini tez nie biora niektorych powaznie, nie bede wypowiadac sie kto- ale tydzien temu bylam na serwie. I widzialam ze jest odpal, napisalam do mojego znajomego ktory wtedy tez gral i oboje stwierdzilismy ze ten kolo cos ma, wiec napisalam do admina ktory BYL wtedy na serwie, i gral ze istnieje sytuacja ze kolo cos ma natomiast admin mnie zignorowal na co ja jeszcze raz powiedzialam i admin mi odpowiedzial "kto" ( czyli wiedzial ze istnieje taka sytuacja) i wgl i nic nie zrobil. Ja rozumiem ze nie bedziecie pisac ze koles jest " czysty" czy cos ale no bez przesady. Zawsze traktuje wszystkich na serwie spoko i milo by bylo chociaz dostac upewnienie ze ten kolo nic nie ma bo spedzam na serwie sporo czasu i mam takie same intencje pozbywania sie odpalow jak wszyscy admini. To jest MOJE zdanie, i nie chce nikogo tym obrazac ale ta sytuacja mnie lekko wkurzyla.

Pozdrawiam
Truska♥

defS

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#10) Napisano 24 lis 2011, o 13:50

Dokładnie tak jak pisze truskawka, też nikogo negatywnie nie oceniam chce jedynie przyczynić się do pomocy oraz rozwoju serwera na którym gram :) wiec zwracam uwagę na jakieś negatywne odczucia według mnie, a czy wysłucha ich administracja czy nie to już wasza sprawa.

Pozdrawiam

Ny[C]eR

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 27
  • Otrzymane piwa: 23

(#11) Napisano 24 lis 2011, o 23:45

Popieram zdanie Truskaffki i Defsa !! Tyle mam do powiedzenia :)
Obrazek

kolorowy

Ten tego zwykły szarak.

(#12) Napisano 25 lis 2011, o 19:19

Ja z reguły gram w godz. od 11 do 16 czasami wieczorem a z reguły o tych godzinach co gram nie ma admina i jest lipa :D

[m]ate

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#13) Napisano 9 gru 2011, o 11:40

Mnie to tylko irytuje to ze w dzień nie ma Adminów ; (

mowie tak do godziny 15 .:C

i czasami nie da sie grac jak wejdzie jakiś koleś z dopalaczami.

fragiii
Pies bedzie psem zawsze nie zaleznie jak by szczekal !
Mateusz .

Ned

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 20
  • Otrzymane piwa: 121

(#14) Napisano 11 gru 2011, o 02:23

Można by też większą uwagę zwracać na obrażanie, grają tu typy którzy po każdym dedzie spuszczają się na micka, lecą same gów*a, zera itp. W porywach kończy się niestety na mało efektywnym "nie obrażaj" a powinno lecieć ogólne mute aż te wszystkie jęczące piętnastki nie nabiorą rozumu

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#15) Napisano 11 gru 2011, o 08:15

Ważne też jest że Admini nie mają "Voice Power" że słyszą wszystkich zawsze, tylko mają ustawienie jak normalny gracz. Tak że jak typ zginie i powyzywa to admin tego nie słyszy bo w tym czasie jeszcze gra, a jeżeli słyszy to ja np. daje upomnienie i potem mute lub ban czasowy.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Wróć do Archiwum DD2