Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

2 dosc wazne propozycje

Malkos

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 11
  • Otrzymane piwa: 13

(#1) Napisano 25 paź 2011, o 18:59

1. Jest odnosnie automatycznego kicka ludzi po jakiejs tam nie aktywnosci takze na spect bo blokuja oni sloty jak nie ma admina nikt nad tym nie panuje.

2. Dodanie slota dla Admina poniewaz dzis znalazlem typa z Wh napisalem do AXL ale zeby wbic czekal na slot co jest dosc smieszne...

Malkos
M4lkoś
Obrazek

Just Malkos , Wanna be hejt? Go ahead

szefU

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#2) Napisano 25 paź 2011, o 19:18

1. Jestem na tak za takim pluginem z tego powodu, iż wyrzucanie ciągle ludzi w kółko robi się nudne z powodów - pingów, afk, bo pisał , itp itd.

2. Moim zdaniem na początku było dla mnie to śmieszne aczkolwiek z drugiej strony po co slot dla admina jeśli może być to dodatkowy slot dla jakiego gracza a administracja zawsze może zmienić nawyki i po przez zaufane osoby na serwerze wyegzekwować odpaleńca przez tzn. aplikacje, przez którą można działa na serwerze za pomocą rconu ( nie pamiętam jak to się nazywało bo wstałem dopiero)

--

Slot dla admina fajnie by było ale da się bez tego żyć i jakoś nie jest to takie straszne. ;p
Pamiętaj,
że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad.
Dlatego miej świadomość tego, co robisz.

-------------------------------

Fruwek

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 25 paź 2011, o 19:47

Program nazywa się HLSW, można banować, kickować, slapować i w ogóle wszystko :)

Jestem jak najbardziej za slotem, bo chyba go Prezes nie wprowadził :P
"Moge wszystko, to ma dwie strony!"

19MUCHA10

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#4) Napisano 25 paź 2011, o 23:16

1. Np po 30 sekundach braku aktywności wyrzuci Cie na speca, a po 3 min na speck... niech wywala z serwera ;) Bo plugin na ping bodajrze jest wgrany.

2. Sloty dla admina powinniście mieć ze 2-3 ukryte bądź zrobić rezerwacje slotu ;)

Axel jak chcesz to Ci pomogę:D ostatnio u siebie miałem od zajeeee zabaw z ustawianiem ;/
[center]Obrazek[/center]

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#5) Napisano 25 paź 2011, o 23:59

1. Co do tego top plugin jest tylko że sie sam wyłącza i nie mam pojęcia dlaczego.
Wgrałem troszkę inny i zobaczymy co będzie.

2. Slotów nie bedzie, zrobić je nie problem jednak jak mam płacić 7zł za praktycznie puste sloty, to wole poczekać te 30sec aż wejdę na serwer. Jeżeli sytuacja z adminami i wpłatami sie poprawi niewykluczone jest ze sloty będą. A teraz wolę je dać graczom by się nie marnowały.

3. HLSW - korzystam z tego już od bardzo dawna, jednak z powodów oczywistych nie dam dostępu przez rcon reszcie. Jest tez fajna wersja na telefon haha
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Wróć do Archiwum DD2