Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

ADMINISTRACJA SERWERA - opinie

oj tam oj tam

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 22 wrz 2011, o 17:24

Pewnie wiele się ich tu nie pojawi, ale minusow jest naprawde wiele :)
Adminowi mozna pisac na u@ i pisac a on nic, gra dalej, polowa serwa sie skarzy na typa ze odpalony(a byl jakis 2k11 bez scian) a on nawet nie raczy wejsc na speca, to samo ze samym zglaszaniem na u@ o graczach : pisze o danym nicku, po czym admin zali sie temu typowi na steamie(koledzy) a na koncu ten kolega jeszcze sie chwali ze nie dostanie bana, bo jak to kolega admina to moze robic co chce :)(IJO -> rusqov)

Co do ijo, to tak jak zbanował dzisiaj za jakies przeklenstwo (zacenzurowane) jakiegos typa, tak pare minut pozniej sam klnie.. ;)

Obrazek

Obrazek

1 słowem - admini serwerów kompletnie NIC nie robią, same negatywy, zero pozytywów i gdybym miał je wymieniać to nawet nie wiem czy jest sens, skoro bym wypisal wszystkie niepełnione funkcje przez adminow

oceniajcie wkoncu od tego jest ten dzial, a jak nie to poprostu niech go wrzuca do innego podforum
zapewnie bedzie bulwers adminow, mnie to lata, to WY nic nie robicie, nie ja, bo to nie moj serwer i to nie ja powinienem sie nim opiekowac, jak dzieci przeklinaja obrazaja graja na dopalaczach to wy powinniscie ingerowac a nie MY(gracze)

yoo

Freak!

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#2) Napisano 22 wrz 2011, o 18:28

Podpisuję się. Pisałem do ijo na u@ że odpaleniec gra i nic, dopiero axl coś zrobił..
Obrazek

oj tam oj tam

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 22 wrz 2011, o 19:08

[quote="Twarz Merylin"]Rusq jest czysty nawet chyba ssy miał robione. A żeby go po oglądać nie musi wejść na spc, po śmierci może oglądać. Tyle ode mnie. ;*[/quote]

Oceniasz go po 1 razowym sprawdzeniu(zrobieniu ssow)? SSy to najwieksze dno do wykrywania czitow jakiekolwiek istnieje - demka i ocena najskuteczniejsze, choc ssami tez nie da sie pogardzac bo jednak czasami "cos" uchwyca.. ale ktos kto sie zna choc troche na photoshopie to moze to idealnie zamaskowac bez jakiegokolwiek sladu.
To nie wyklucza tego ze admini nic nie robia

Freak!

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#4) Napisano 22 wrz 2011, o 20:24

Rusqov czysty, ogarnięty. Tak jak ja, raz ma lepszy a raz gorszy dzień na grę. Wróćmy do głównego tematu ^_^
Obrazek

Yayabuzza

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 203
  • Otrzymane piwa: 156

(#5) Napisano 22 wrz 2011, o 23:10

chłopie zachowuj się jak dorosły człowiek a nie jak dzieciak - widzisz ze admin nie reaguje to sam robisz demko, ss z konsoli i wrzucasz na forum i po sprawie :)
Sentinel Prime, Sideswipe, Abacus ale najczęściej poprostu Yayabuzza :)
Ostatimi czasy - wpadlem ponapierdalac!!!

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#6) Napisano 23 wrz 2011, o 00:54

A Photoshop i tak ci dużo nie da, bo pewnych informacji nie ukryjesz od tak, dlatego proszę o oryginały ssów a nie jakieś po niby zmianie rozdziałki czy formatu, oryginał to oryginał. Da się i tak zrobić żeby nie dało się poznać ale to już trzeba umieć czego większość odpaleńców raczej nie ogarnia.

Odnośnie kolejnej kwestii, Admin tez człowiek czasem ma gorsze chwile a czasem lepsze, czasem długo siedzi na spect a czasem mniej, czasem kogoś zbanuje za drobnostkę a czasem odpuści za coś poważniejszego, czasem popełni błąd a czasem kogoś/coś poprawi. Życie jest niesprawiedliwe a czasem nawet bardzo konsekwentne więc darujcie sobie tematy na temat ludzkiej natury.

Grasz tu nie za długo, 7h przegranych łącznie (dla porównania admin wiciu5 ma tych godzin pól tysiąca) i sie wypowiadasz na temat funkcjonowania serwera którego tak na prawdę mało co znasz, oceniasz graczy/admów którzy na tym serwie spędzili ponad rok czasu z innymi zawodnikami którzy znają ich humory, jednak gdy trzeba(uwzględniając poprzedni akapit) robią co do nich należy. Myślę że jeżeli admini(a tacy też są) przez dłuższy czas nie wywiązywali by się z obowiązków to gracze napisaliby na forum lub mi na PW -co się nie raz zdarzyło- o zaistniałej sytuacji i wtedy ten problem staramy się rozwiązać. Sporo adminów straciło juz posadę i sam nawet nie zauważyłeś kto odszedł bo nic nie robił i tu Cie mam. Bo została garstka która właśnie coś stara się robić, a że konkretnych podań jest jak na lekarstwo to sam widzisz. Nie dam adma byle parówie :D która przegrała pare godzin i spełniła minimalne wymagania gdyż po tygodniu przyjdzie kolejny taki jak ty i będzie mi sadził na tegoż właśnie admina że nic nie robi i koło się zamyka.

Na marginesie:
Topiki administracyjne załatwiamy w "dziale administracyjnym" i z tegoż powodu mało widać na forum co się tam dzieje. Również ten temat zostanie pewnie poruszony.

Kolejna sprawa Jak może nie zauważyłeś jest 12 adminów z czego -1 opiekun, masz 11 z czego za pare dni jeden poleci i jest 10 z czego 3 pracuje a inni szkola, a więc czasem tez prace domowe itp, więc jast chyba oczywiste że nie każdy będzie zawsze na serwie, a będzie raczej aby się wyładować i przy okazji pilnować porządku.

Z mojej strony dzięki za słowa krytyki, ale jak wyzywasz admów a tym bardziej kobiety od taboretów to najwyższy czas zmienić forum lub życiowe aspiracje,
gdyż po twoich kilku stwierdzeniach idzie wywnioskować jakim jesteś krytykiem.
Skoro widzisz tu same negatywy i zero pozytywów to nie mam pojęcia dlaczego w ogóle napisałeś ten wątek, ale mam za to świetne rozwiązanie: opuść naszą załogę a twoje problemy znikną.

Pozdrawiam!
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

szefU

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#7) Napisano 23 wrz 2011, o 01:10

Aaaa znam Cię!
Ty jesteś ten kozak z awp.
17 postów?

WIECIE CO Z NIM ZROBIĆ?!

wszystko na mój koszt
Pamiętaj,
że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad.
Dlatego miej świadomość tego, co robisz.

-------------------------------

malinowa'

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 1

(#8) Napisano 23 wrz 2011, o 01:25

Hem, hem, hem ja nie za często wpadam na serwer bo mam teraz więcej obowiązków i życie prywatne Mateusz wie o co chodzi.
Zazwyczaj jak wejdę na serwa jest sporo banów nawet za wyklinanie, głupie odzywki bo to mnie tak kurcze mierzi taka głupota niektórych graczy...

Czasami przepraszam za swoje zachowanie Axl, ale wręcz nie da się z nimi wytrzymać i nie mam dla nich jakiś szans czy serca bo powie "już nie będę!!!" ... Dzisiaj zbanowałam kolegę dobrej koleżanki... bo nie interesuje mnie to że jej dobry kolega:/ każdy ma takie same prawa na serwie jak inni;) wkurwił mnie więc poleciał...

Więc nie pierdol że nikt z adminów nic nie robi na serwie bo jakbyś pomyślał nie często jest 2 czy 3 adminów jednocześnie ja czasami potrafię być sama więc trochę wyrozumiałości kolego bo MY tez mamy swoje życie prywatne tak jak Axl powiedział szkołę , pracę czy tak jak ja wychowywanie syna!

Dziękuję, pozdrawiam i jak chcesz idź na Bermuda, Puchatka, Bydgoszcz czy jaki tam chłam i życzę powodzenia tam może dużo adminów ale haxów w pytę więcej niż u nas;]

Edit: btw to ty dostałeś bana na dd2 ode mnie;);** dobry kolego mojej koleżanki phii...

http://cs-lamers.com/GmBans/ban_list.php?bid=7853

To jak? boli dupa bezczelny typie?

http://cs-lamers.com/GmBans/ban_list.php?bid=149

Proszę kolejny ode mnie widać jaką masz buzię rozdartą:)

Żegnam...
Obrazek[/URL]

Psycho

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#9) Napisano 23 wrz 2011, o 11:12

Co z tego , że klnie ? Jeśli nie robi tego cały czas i nikogo tym nie uraził to nie widzę w tym nic złego a skoro zbanował kogoś wcześniej za przekleństwo musiał mieć ku temu powód.
Są "gracze" którzy non stop klną a jak zwróci się mu uwagę wtedy odzywa się następny wielce urażony , że się wywyższam .Po to do cholery jest admin , żeby zwracać uwagę i dopóki ja nim jestem nie będe w to wnikał , że ktoś sobie pomyśli , że się wywyższam pouczając kogoś .Na serwerze ma być porządek bo normalni gracze chcą spokoju , sam jestem takim graczem i nie lubię grać z natrętami i niewyżytymi dziećmi.Myślę , że większość przyzna mi racje bo taka jest prawda.Mam opiekować się serwerem więc to robię.Także ten temat jest bez sensu bo dowodów jako takich nie ma i nie ma tu nad czym rozmyślać.

rusqov

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#10) Napisano 23 wrz 2011, o 16:51

Właściwie chciałem napisać nowego posta, ale zauważyłem, ze jest już podobny temat, zatem nie będę zaśmiecał.

Pierw chciałbym odnieść się do postu oj tam oj tam - jesteś pieprzonym płaczkiem i tyle Ci powiem. Nie wiem z jakiego roku masz steama i mnie to szczerze mówiąc gówno obchodzi. Co nie zmienia jednak faktu, że taki low jak ja jedzie ciebie bez mniejszych problemów, co oznacza iż jestem cheaterem. Dowód? Steam z 2k10. W przeciwieństwie do Ciebie nie płaczę po tym jak ktoś mnie zabije przez szpare z awp itp - mam dla ciebie pewną radę - mniej płakania, więcej grania. I nie tylko na ffa. Swoje przegrałem mimo, że jestem gównem 2k10.

Teraz chciałbym odnieść się do pewnego bana, nie wiem od kogo dostałem - od ijo ijo czy overa. Szczerze mówiąc uważam, że oboje nie mają pojęcia o adminowaniu. Dostałem przed chwilą perma właściwie za nic - okej, za prawdę. Dostałem slay'a bo 10 sekund przed końcem rundy ktoś z paką zginął - nie wiem, nie mam sh czy innego gówna i nie zapierdalam z prędkością 300 km/s. Slaya dostali też inni towarzysze broni, jednak ja gównix 2k10 musiałem nawrzeszczeć na nieomylną i zawsze zajebistą administrację serwera, po czym dostałem pierw muta - a po napisaniu na u@, że oboje są adminami dostałem bana na zawsze z powodem "wyjdź". Chuje muje dzikie węże. Nie wiem, może jestem za dobry na ten serwer, ze co chwilę ktoś musi o coś się mnie przypierdalać, że ping wysoki, że nie wziąłem paki i takie duperele. Jednak o ile zachowanie overa da się usprawiedliwić, bo jako tako "starał" się mnie uspokoić, to ten ijo ijo to totalny przyjeb. Taka prawda. Nie dość, ze to zajebany płaczek, bo to na respie ct wyczekałem w pierwszej rundzie mimo, że dopiero wbiłem na serwer, a to to, a to tamto. Normalnie kurcze Bóg jakiś. Nawet nie proszę o ub, bo to bez sensu - i tak pewnie zaraz dostanę kolejnego, ale ijo ijo wiedz jedno - jesteś pojebany i nie masz za CHUJ pojęcia o adminowaniu. Najlepiej idź się pobaw klockami lego, podrośnij a dopiero zacznij grać w CS'a czy jakiekolwiek inne fps'y, bo gry tego typu nie polegają na wiecznym płakaniu czy też nakurwianiu banów za chuj wie co.

rusqov

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#11) Napisano 23 wrz 2011, o 17:01

Wróć, nie adminami tylko, że jesteście popieprzeni i boicie się prawdy. My bad. Co nie zmienia jednak faktu, że slay jak i cały ban, a w dodatku perm, jest nie na miejscu. Pierw niech mi ktoś wytłumaczy, za co slay?

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#12) Napisano 23 wrz 2011, o 17:01

Towarzysze broni nie dostali slay'a od adma lecz plugin od pingu sam ich wyrzucił, lub jezeli adm to nie bylem to ja.
Po kolejne jeżeli z twojego postu znikną wulgarności przeedytuję bana na 7 dni.
Może co chwile sie ktoś do ciebie przyczepia bo jak sam chyba widzisz to standardowy publik o takim sobie poziomie gry więc się nie dziw.
Co do admina IJO IJO.... nie ma chwilowo zdania, będzie on obserwowany przez jakiś czas gdyż teraz będę więcej czasu spędzał właśnie na dd2 i z tego co widzę Kłapouchy też.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

ziolo

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#13) Napisano 23 wrz 2011, o 17:13

Spinacie się przez kabel ;x Mów co chcesz ja Cię nie obrażam. Co do bana to ja nie banowałem. A jeśli myślisz, że mam naście lat i gram w to rok to się mylisz ziomek. Ja tego bana nie wlepiłem.

Klapouchy[dgl]

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#14) Napisano 23 wrz 2011, o 17:21

Ban był ode mnie - "MisiakKa"
Zanim zabierzesz głos i przedstawisz swoje racje powinieneś przeczytać regulamin serwera, bo argumentując się tym, że jest to serwer FFA i nie musisz wykonywać celów mapy przedstawiasz swoje zasady gry a nie te, panujące na serwerze. Wyciąg z regulaminu:
Cytat:
5. Wykonujemy cele gry, mimo, iż to serwery 4FUN.

Jak pewnie wiesz, celem map de_ jest ze strony ct pilnowanie bs'ów i rozbrajanie paki, natomiast ze strony tt podłożenie paki. Tutaj UWAGA - jeśli paka została zgubiona przez któregoś z graczy TT, to trzeba ją PODNIEŚĆ! SAMA SIĘ NIE PODNIESIE.

Kolejna sprawa:
Cytat:
6. Zakaz marudzenia i narzekania - nie podoba się to wyjdź.

Nie będę tolerował chamstwa na serwerze. Mówię o tym w jaki sposób zacząłeś się odnosić do adminów. Pierwszym krokiem było danie Ci mute. Jednak wolałeś dalej toczyć swoją "walkę", tym razem na say'u:
Cytat:
L 09/23/2011 - 16:25:50: [adminchat.amxx] Chat: "rusqov<4975><STEAM_0:0:36566273><>" chat "@wladza ci do lba uderzyla?"
L 09/23/2011 - 16:25:56: [adminchat.amxx] Chat: "rusqov<4975><STEAM_0:0:36566273><>" chat "@jelopy jebane."

Jak przemyślisz, zrozumiesz swój błąd, zapraszam do mnie.

Pozdrawiam,
Klapouchy
Obrazek

malinowa'

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 1

(#15) Napisano 23 wrz 2011, o 17:42

Po 1 kolego nie każdy jest popieprzony bo ja jestem słodka;*

Po 2 jak Kłapo napisał trzeba stosować się do regulaminu ale nie powinien dostać chyba perma?;o bo skoro mnie wyzywa "oj tam" mogę mu wyjebać perma? jeżeli tak to zrobię to z miłą chęcią ^^ ale to nie w te stronę chyba...

A co do Ciebie Ziółko to tak:

Zacznij robić coś na serwie a nie klniesz bez powodu, potrafisz wyzywać nie raz widziałam, do tego jak napisał Rusqov ty na serio płaczesz, więc przykładu nie dajesz zbytnio.

Do tego proszę Cię nie wkurwiaj ludzi -.- ile razy mam mówić o to slapowanie to wcale śmieszne nie jest;]

A sprawa z Oj tam Oj tam dla mnie to on powinien opuścić naszą serwerownie bo wpierdalasz się w nie swoje sprawy do tego dzisiaj mnie wyzwałeś i ciesz się że Cię nie wyjebałam więc nie wtrącaj się w sprawy adminów, masz tam grać a nie gwałcić saya jak już chcesz to robić to z sensem:/

I do tego wkurwiasz ludzi.

Ja święta nie jestem ale jak ktoś mi na odcisk nie nadepnie jestem całkiem przyjemna.

Pozdrawiam...
Obrazek[/URL]

Wróć do Archiwum DD2