A Photoshop i tak ci dużo nie da, bo pewnych informacji nie ukryjesz od tak, dlatego proszę o oryginały ssów a nie jakieś po niby zmianie rozdziałki czy formatu, oryginał to oryginał. Da się i tak zrobić żeby nie dało się poznać ale to już trzeba umieć czego większość odpaleńców raczej nie ogarnia.
Odnośnie kolejnej kwestii, Admin tez człowiek czasem ma gorsze chwile a czasem lepsze, czasem długo siedzi na spect a czasem mniej, czasem kogoś zbanuje za drobnostkę a czasem odpuści za coś poważniejszego, czasem popełni błąd a czasem kogoś/coś poprawi. Życie jest niesprawiedliwe a czasem nawet bardzo konsekwentne więc darujcie sobie tematy na temat ludzkiej natury.
Grasz tu nie za długo, 7h przegranych łącznie (dla porównania admin wiciu5 ma tych godzin pól tysiąca) i sie wypowiadasz na temat funkcjonowania serwera którego tak na prawdę mało co znasz, oceniasz graczy/admów którzy na tym serwie spędzili ponad rok czasu z innymi zawodnikami którzy znają ich humory, jednak gdy trzeba(uwzględniając poprzedni akapit) robią co do nich należy. Myślę że jeżeli admini(a tacy też są) przez dłuższy czas nie wywiązywali by się z obowiązków to gracze napisaliby na forum lub mi na PW -co się nie raz zdarzyło- o zaistniałej sytuacji i wtedy ten problem staramy się rozwiązać. Sporo adminów straciło juz posadę i sam nawet nie zauważyłeś kto odszedł bo nic nie robił i tu Cie mam. Bo została garstka która właśnie coś stara się robić, a że konkretnych podań jest jak na lekarstwo to sam widzisz. Nie dam adma byle parówie

która przegrała pare godzin i spełniła minimalne wymagania gdyż po tygodniu przyjdzie kolejny taki jak ty i będzie mi sadził na tegoż właśnie admina że nic nie robi i koło się zamyka.
Na marginesie:
Topiki administracyjne załatwiamy w "dziale administracyjnym" i z tegoż powodu mało widać na forum co się tam dzieje. Również ten temat zostanie pewnie poruszony.
Kolejna sprawa Jak może nie zauważyłeś jest 12 adminów z czego -1 opiekun, masz 11 z czego za pare dni jeden poleci i jest 10 z czego 3 pracuje a inni szkola, a więc czasem tez prace domowe itp, więc jast chyba oczywiste że nie każdy będzie zawsze na serwie, a będzie raczej aby się wyładować i przy okazji pilnować porządku.
Z mojej strony dzięki za słowa krytyki, ale jak wyzywasz admów a tym bardziej kobiety od taboretów to najwyższy czas zmienić forum lub życiowe aspiracje,
gdyż po twoich kilku stwierdzeniach idzie wywnioskować jakim jesteś krytykiem.
Skoro widzisz tu same negatywy i zero pozytywów to nie mam pojęcia dlaczego w ogóle napisałeś ten wątek, ale mam za to świetne rozwiązanie: opuść naszą załogę a twoje problemy znikną.
Pozdrawiam!