Cześć dziś się troszkę zdenerwowałam !
Sorki , że nowy temat , ale tak będzie lepiej wyglądało

Hymmm.. Dziś byl na serwerze jakiś admin nie wiem kto ;f ale nie ogarniał zupełnie ! Było dużo ludzi afk a admin nic ;/ byli ludzie co wyzwali mnie i ogólnie . Brak kultury ludzi tam przeważa jest to nie fajne bo się tak nie fajnie gra

Gdy ktoś Cię wyzywa albo płacze i nie wiem no po prostu jest masakra bo ciągle kampią na respach ;x . Z awp jak i normalnie ;/ Może powinno być to zwykłe FFA ? Ludzie nie umieją się tak po prostu bawić ;x . Wkurza mnie to , że lataja odpaleńce i nie mogę nic zrobić

chciałabym tak po prostu wziać i takiego bez mózga zbanować ;x aż nie da się wytrzymać

Dużo ludzi mi już powiedziało , że tam nie ma ogarniętych ludzi :| do adminowania . Nie chcę tutaj nikogo obrażać , ale jeśli się ktoś obowiązuje do admina to powinien robić to dobrze , a nie się za przeproszeniem odpier...ć i tylko być fajnym , że ma sie władzę , ale też naprawiać atmosferę na serwie by ludzie wchodzili cały czas z zamiłowaniem

Myślę , że przydało by się kilka nowych adminów na ogarnięcie serwera i proponuję usuniecie pluginu only DD2 lub broni awp ;] bo co runde stoi i TT i CT na respie i kampi to jest wkurzające ; /