Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Może by tak ?

snajpeRka'

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 17 wrz 2011, o 18:19

Cześć dziś się troszkę zdenerwowałam !
Sorki , że nowy temat , ale tak będzie lepiej wyglądało :)
Hymmm.. Dziś byl na serwerze jakiś admin nie wiem kto ;f ale nie ogarniał zupełnie ! Było dużo ludzi afk a admin nic ;/ byli ludzie co wyzwali mnie i ogólnie . Brak kultury ludzi tam przeważa jest to nie fajne bo się tak nie fajnie gra :( Gdy ktoś Cię wyzywa albo płacze i nie wiem no po prostu jest masakra bo ciągle kampią na respach ;x . Z awp jak i normalnie ;/ Może powinno być to zwykłe FFA ? Ludzie nie umieją się tak po prostu bawić ;x . Wkurza mnie to , że lataja odpaleńce i nie mogę nic zrobić :( chciałabym tak po prostu wziać i takiego bez mózga zbanować ;x aż nie da się wytrzymać :( Dużo ludzi mi już powiedziało , że tam nie ma ogarniętych ludzi :| do adminowania . Nie chcę tutaj nikogo obrażać , ale jeśli się ktoś obowiązuje do admina to powinien robić to dobrze , a nie się za przeproszeniem odpier...ć i tylko być fajnym , że ma sie władzę , ale też naprawiać atmosferę na serwie by ludzie wchodzili cały czas z zamiłowaniem :)

Myślę , że przydało by się kilka nowych adminów na ogarnięcie serwera i proponuję usuniecie pluginu only DD2 lub broni awp ;] bo co runde stoi i TT i CT na respie i kampi to jest wkurzające ; /

oj tam oj tam

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.

(#2) Napisano 17 wrz 2011, o 22:02

Co zmienić?

1. Zmienic [Only D2] na [FFA]
2. Administracje FFa(chodzi o nieogarniajacych)
3. Włączyć alltalk po śmierci(ale to juz chyba jest)
4. Jezeli D2 zostanie zmienione na FFA to mapy dodać standardowe a nie jakies rio itp. tj:
- d2
- nuke
- train
- d1(de_dust)
- inferno
- cpl_mill
Dlaczego nie tuscan? Bo modele za duzo waza a to ZAWSZE odstrasza ludzi..
5. Jak i FFA to i jakas muzyczka, dm na rozgrzewke(losowa bron), a jesli chodzi o muzyke to nie jakis dobrany hh czy dobrana techniawa i oczywiscie nie dluga tylko 5-10sekundowa
6. to na tyle, choc pierwszy raz gralem dzisiaj na csl d2only

@up
jesli alltalk ma byc stale na 1(zawsze ze soba mozna gadac) to do tego pierw trzeba ogarnietych i grajacych adminow, czyli jak 1 nie gra, to gra drugi, jak nie drugi to trzeci, zeby zawsze jakis byl ktory bedzie uspokajal dzieci..

Yayabuzzka^^

V.I.P

• Awatar użytkownika
  • V.I.P
  • Postawione piwa: 216
  • Otrzymane piwa: 174

(#3) Napisano 17 wrz 2011, o 22:53

Była już mowa o nowych mapkach, narazie nie planuje się takich zmian. Poza tym Prezes już to pisał niejednokrotnie ze planuje zmianę hostingu.
Obrazek

snajpeRka'

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka

(#4) Napisano 17 wrz 2011, o 23:01

fafik ;d nie nie zadnej muzyki !? po co to komu ;( to tylko obciąża serwer ;< ...

oj tam oj tam

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#5) Napisano 17 wrz 2011, o 23:06

Daria, tylko na rozgrzewke, w czasie trwania mapy to jest zbedne(źle to zinterpretowałem...)
No zmiana hostingu by sie przydala..:) Tylko nie na jeszcze gorszy..

snajpeRka'

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka

(#6) Napisano 18 wrz 2011, o 14:03

tak tylko typek mówił przez mikro , a z tego co wiem to raczej na demku tego nie slychać ;x ... Ja jestem bardzo chętna na admina bo często bywam na serwie chodź czasem nie ma slota no ale dajemy radę ;) ..

A co do adminowania ja wiem o tym , ale admin powinien być kompetentny ,a nie być tylko i grać ; / ... Pisać sobie na @ i tyle .. a co do hostingu to oby nie 1shot1kill ;o !

oj tam oj tam

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#7) Napisano 18 wrz 2011, o 14:18

haha uraz ze wczoraj xDD

Nie, na demku nie slychac mikrofonu tylko jest "pipipipi" ;s Sam bylem dzisiaj swiadkiem, gdy chcialem sprawdzic czy mikrofon mi normalnie dziala(wczoraj narzekali wszyscy ze mnie slychac ale strasznie buczy... dzis sie pytam przez mica "slychac mnie normalnie bez trzeszczenia?". No to jakieś dziecko 14 letnie odezwało sie z pyskiem do mica "zamknij morde i wyjdz dzieciaku skubany", a admin byl na serwerze i nic nie robil...
CZK - nawet osoba pracujaca moze jednak poswiecic te 1h zeby wejsc na serwer ogarnac dzieci i wyjsc. Nie na darmo ma tego admina, zeby go mial tylko i juz. Jeżeli go już ma to się zobowiązał do pełnienia fukncji admina tj. porzadek a nie funkcje jako pochopne okreslenie "amxmodmenu i robta co chceta", "popisze sobie troche na @ i zabłysne".

snajpeRka'

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka

(#8) Napisano 18 wrz 2011, o 16:50

popieram Cię Filipie ;d ... Tak ogólnie jest cały czas admin czasem coś tam porobi pokickuje ale co to da jak czitery ciaglę są ;/ ... Ja z filipem musimy się z tym zmagać i widzę , że tylko my się tym interesujemy , bo inni to tylko powyzywaja i wyjda i siema ;/ a ja dbam o to by każdy taki cziter dostał bana !
Także naprawdę zróbcie coś z tym :<

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#9) Napisano 18 wrz 2011, o 17:17

O jak ja tą Snajpi lubię za te proste i konkretne wypowiedzi.
Wiem tylko tyle że dziewczyna ogarnia, no poniekąd ma rację.

No więc jak mamy tą dyskusję, proszę was o opinie na temat nowego hostingu, jaki gdzie, co polecacie.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Yayabuzza

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 203
  • Otrzymane piwa: 156

(#10) Napisano 18 wrz 2011, o 17:34

propozycja nr1:

pukawka.pl <----> niskie pingi

ewentualnie prop nr2:

zabijaka.pl
Sentinel Prime, Sideswipe, Abacus ale najczęściej poprostu Yayabuzza :)
Ostatimi czasy - wpadlem ponapierdalac!!!

ziolo

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#11) Napisano 18 wrz 2011, o 17:52

Jeśli chodzi o inne mapy to raczej nie ;d ale z tą rozgrzewką to dobry pomysł tylko nie na noże ;>

oj tam oj tam

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#12) Napisano 18 wrz 2011, o 17:55

[quote="Yayabuzza"]propozycja nr1:

pukawka.pl <----> niskie pingi

ewentualnie prop nr2:

zabijaka.pl[/quote]

widzę znajomośc hostingów ;)
pukawka <-- przestarzała i od czasu do czasu pingu skacza i choke

zabijaka <-- pozostawie bez komentarza.. ich fake'owe 1000fps haha.. i w dodatku pingi 40+ prawie zawsze(co jest rownoznaczne z tym, ze nawet po wymuszeniu interpu 0.01, odczuwalne bedzie tylko i wylacznie 0.1...)

Ja polecam:
gamepad
progaming
unixstorm

Coś mi jeszcze się o ucho obilo o hostingu "gamesol", z tego co pamietam dobry, ale tego nie potwierdze... pol roku przerwy robi swoje i to co znalem na wylot to teraz pamietam tylko w kawalkach

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator

(#13) Napisano 18 wrz 2011, o 18:34

Co myślicie o Tserwery lokalizacja Gdańska?

Macie tutaj lekturę:

http://gamehostingtalk.pl/opinie-f-33.html
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

oj tam oj tam

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#14) Napisano 18 wrz 2011, o 18:43

Tserwery tez nie sa zle, a gdansk to mi bardzo sprzyja (bo z Gdynii :>), ale nie patrzcie na mnie to tak 4fun..
Do Tserwerów nic nie mam i chyba z tego co widzialem to 1 z serwerow csl jest wlasnie od nich(awp bodajze)

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator

(#15) Napisano 18 wrz 2011, o 18:59

Tak awp jest z Tserwery, po testach z FPSami jest wszystko w jak najlepszym porządku jednak serwer wymaga że tak powiem dopracowania przez ogarniętą osobę aby nie było przycinek itp. tak jak było w nolags gdzie FPSami miatało jak szatan :D
Sam Seba wypowiada się w wątku na GHT pozytywnie na temat Gdańskiej lokalizacji.
Obrazek

Wróć do Archiwum DD2