[quote="Oschi"][quote="djdrop"] Jak ktoś ma jakieś zaufane źródło, od którego mogę kupić steama bez problemów to proszę o PW.[/quote]
Najlepiej ze stronki steama choć coś system płatności szwankuje, Ja kupiłem raz za drugim razem już nic :/ musiałem na Allegro dobrze trafiłem wszystko było ok.[/quote]
Ku ścisłości, żeby udowodnić ze nie jestem oszustem, przesyłam screeana gdzie widać że sprzedażą gier się już trochę zajmuje. 3 osoby z listy a mianowicie "Menamotnik", "biedronkowy nakurwiator" oraz "ogjen" mogą potwierdzić że wszystko przebiegło bezproblemowo, możecie ich spytac bo graja na awp często. Po drugie widać że lista jest jeszcze długa w dół(sprzedane) i w górę(nie sprzedane), prócz tego drugie konto steam z dłuższą liczbą gier. PO kolejne jest to pewniejszy sposób niż wpisywanie klucza gdyż wystarczy że klikniecie w link i macie grę na koncie a nie boicie się czy klucz nie jest już wykorzystany lub czy kupicie puste konto steam na allegro bo nie umiecie czytać aukcji z rozumem.
Tyle z mojej strony.
I koniec offtopu, na temat kupna piszcie w odpowiednim temacie.