Jeśli nie wiesz, jak wypełnić pola poniżej spójrz trochę wyżej - tam jest Regulamin działu i wszystko jest opisane

Nick podczas gry:Ja Zwariuje !
IP/SteamID: 'STEAM_0:1:46942169'
Data:
Powód bana:
Opis sytuacji: pan szakal pilowac zaczal w mikrofon - porosilem raz, drugi potem sie zdenerwowalem i mowie "zamknijcie sie juz troche bo nic przez was qrwa nie slychac" po czym otrzymuje bana pod tytulem : nikt tu nie jest kurwa-na 3 godziny jak dobrze pamietam- - hehe takie zagrywki mozesz stosowac w stosunku do gnoi nie do mnie - ja mam za duzo lat zebys cos takiego mogl robic-dlatego powiedzialem przez mikrofon ze zachowales sie jak cwel-i nie cofam tego- nie zamierzam przepraszac ani prosic bo mam na to za duzo lat-ban zawdzieczam twojemu mumorkowi ktory sie zepsul kiedy zwrocilem ci kilkukrotnie uwage-bo przeciez jak sie ma admina mozna wiecej nie? - stana za toba ludzie z serwera murem itd-przerabialem to juz nie raz i pie...li mnie to-wszedlem zeby napisac ze mam do ciebie zal za tego 3 godzinnego bana najbardziej-bardziej niz tego na tydzien-mamy mniejwiecej po tyle samo lat-ja mam 30 a ty nie wiem- w kazdym razie nie bede przepraszal i jak bym chcial wywalczyl bym zniesienie tego bana bo nie masz na to absolutnie zadnych dowodow-na to co mowi sie przez mikrofon,ale to nie o to chodzi-chodzi o to ze swoimi poematami wyglaszanymi przez mikrofon przeszkadzacie grac innym w tym mi-bo gram na sluch-ale nikt oprocz mnie sie nie wychyli bo sie boi-ja mam wyje...ne - jezeli musisz tak napieprzac w te mikro - jest od tego ts ,albo mozesz sobie nawiazac polaczenie glosowe w steamie-mozna gadac i td ale jezeli to juz jest przeszkadzanie a wiesz ze bylo - to nie ty tylko ja mam tu racje-i nie bedziesz dawal mi banow na 3 godziny tylko dla tego ze sie uniosles honorem i oburzyles bo przeciez nie wolno zwrocic ci uwagi - nie interesuje mnie co tu napiszesz bo wiem ze ja mam racje a nie ty-zawsze mi sie dobrze z toba gralo - ale jak widac kazdy ma humory i humorki-pisze to po to zeby wyjasnic-mam do ciebie zal za bana na 3 godziny-tak nie pownienes traktowac kogos kto w odroznieniu od ciebie gra codziennie na serwie -i pewnie ma mtu najwiecej godzin-bo gram takze w robocie-a ty wchodzisz raz na ruski miesiac i baujesz -czasem kazdemui nerwy siadaja- zdenerwowales mnie tym banem dlatego cie wyzwalem-tak nie powinno byc- nie jestem tez bez winy - to akurat btez wiem,ale chuj mnie strzela czasem-czaisz-mam nadzieje ze juz nie bedzie takich sytuacji-dlatego to tez pisze-nie chce sie z toba klocic,troche tez zawinilem bo moglem dobrac mniej wolgarne sformulowanie ale jak kazdy wie mam jezyk ciety-wymagam gry na poziomie-nie tp koniecznie bo sam z siebie duzo staarm sie dawac podzcas gryy i tyle - pozdro
Screeny:
AmxBans:
Wycinek z konsoli:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Pozostalo ci 3 dni, 7 godzin, 23 minut i 2 sekund bana.
[AMXBans] Zbanowany Nick: Ja Zwariuje !
[AMXBans] Powod: 'nikt tu nie jest kurcze'
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @
www.cs-lamers.com [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:46942169'
[AMXBans] Twoje IP: '89.228.50.239'
[AMXBans] ===============================================
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.