Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[DD2]FaRmEr - To nie ja !.

FaRmEr

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 3

(#1) Napisano 7 lis 2014, o 23:57

Opis sytuacji:

--Poniższe dane zostały wypełnione automatycznie na podstawie ostatniego bana na Twoje IP. Sprawdź czy są one poprawne - jeśli nie to, musisz wypełnić ręcznie--

Nick podczas gry: FaRmEr
SteamID/IP: STEAM_0:0:20115071 / 87.205.186.9
Data: 07/11/2014 - 22:49:27 (4 minuty temu)
Powód bana: Poczytaj o kulturze.
Admin banujący: @MLoDY11
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=79069
Serwer: CS-Lamers [Dust2 Only][4Fun Lite] @Shooters.pl

DObra sprawa wyglada tak, gram sobie wiadomo konwersacja przez majka zero spiny nikogo nie wyzywam. I nagle dostaje bana no i kurcze powiedzcie mi za co dawaj mi tu wycinki z konsoli za co mam bana bo sie chyba pomyliles typie. Wgl wiesz za co mnie zbanowales ? bo ja kurcze sam nie wiem CO masz na usprawiedliwienie ? NIe dosc ze tego admina nie ma na serwie prawie nigdy u@ nie ogarnia banuje tylko tego co mu sie nie spodoba z czego widze. Albo jakis przydupas znajomy od jakiegos gracza i mnie chcial ujebac to sie pomylil . Ogarnijcie to i chce zeby sam napisal za co mi bana dal. Tyle w temacie pozdro.

MLoDY11

Admin serwera:
    ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • ABW CSL!
  • Postawione piwa: 31
  • Otrzymane piwa: 27

(#2) Napisano 8 lis 2014, o 00:02

A proszę bardzo. Nick celowo miałem inny, a na serwer zawołała mnie Kasia, którą obrażałeś. To, że Ty z kolegą sie fajnie bawicie nie znaczy, że wszystkim to pasuje. I jeżeli to ode mnie by zależało, to już kiedyś pisałem... powinieneś mieć perma, bo Twoja kultura na serwerze i zachowanie jest niedopuszczalne. I jeżeli taki gracz jak Kasia z którą nigdy nie ma problemów, potrafi się zachować i raczej od kłótni trzyma się z daleka pisze mi, że Ty ją obrażasz, to wybacz ale to raczej oczywiste komu uwierze. Szczególnie, że problemy z Twoim zachowaniem są co chwile.

FaRmEr

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 8 lis 2014, o 00:06

Ty jestes czlowieku chory na glowe. Chuja siedzisz na serwie i co ty mozesz wiedziec czy moja kultura sie poprawila czy nie bedziesz chcial to Ci to kurcze udowodnie ze sie mylisz. Tak jak pisalem przydupas od gracza dawaj w konsoli co napisalem takiego obrazliwego zebym dostal bana na 5h. z czego wiem ban obraza max 1 godz tak jak gadam z dupy wziales powod za bana i tu Cie kurcze teraz mam , wierzysz komus na slowo ? i banujesz bez podstawnie ? sam sie do tego teraz przyznales. i CI tego nie popuszcze bo na admina to ty sie nie nadajesz doszczetnie widze

MLoDY11

Admin serwera:
    ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • ABW CSL!

(#4) Napisano 8 lis 2014, o 00:12

Oczywiście, że wierze. A "Krzysiu" też może być formą obrazy jeżeli jest w odniesieniu do płci żeńskiej i na to Ci zaraz mogę wycinki z konsoli dać :]. A nie zgadzasz się z czasem ? proszę bardzo, jeżeli chcesz regulaminowo to rozwiązać. Bana skracam do 1h, a za "lamusa" na wyjściu do mnie dostajesz 7 dni.

FaRmEr

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#5) Napisano 8 lis 2014, o 00:14

Tak, tak wymyslaj. Powiesz ze mi dasz bana na miesiac bo CI dom okradlem haha

^SzAkAl^

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 293
  • Otrzymane piwa: 127

(#6) Napisano 8 lis 2014, o 00:16

Co do Farmera to ja sadze ze sie poprawil ma jeszcze przeblyski ale jest juz dobrze Farmer wyluzuj i zachowaj kulture tutaj bo jeszcze bardziej pogorszys sprawe a co do bana jak wszedles Mlody na innym nicku mogles z 2 rudy obadac sytuacje i wtedy to roztrzygnac co siedzieje bo na slowo to ja sobie nie wierzę :) moze sie dogadacie jakos panowie i po sprawie
^SzAkAl^

MLoDY11

Admin serwera:
    ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • ABW CSL!

(#7) Napisano 8 lis 2014, o 00:17

Myślisz, że ja słuchawek nie mam? Dostałeś bana i powiedziałeś coś w stylu "Śmieszny jesteś. Lamusie.".

@up:
Gdyby Farmer potrafił zachować kulturę, to by się odwołał grzecznie, bana bym skrócił do godziny. Nie ma problemu, ale skoro koniecznie chce pokazać jaki jest pokrzywdzony, to proszę bardzo. A jak mówiłem, za lamusa mogę Ci dać bana do 7 dni.

FaRmEr

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#8) Napisano 8 lis 2014, o 00:21

TAk jak gada skroci bana do godz i nie draze tematu. Jak mozna komus dac bana na 5 godz wierzac komus na slowo. z czego tego bana nawet nie powiennienem dostac bo to smiech na sali tyle ode mnie. OK Szakal zrobie tak jak gadasz pozdro :)

cRk` Szeryf miesiąca kwiecień (1)

Admin serwera:
    DD2! FFA! ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 153
  • Otrzymane piwa: 152

(#9) Napisano 8 lis 2014, o 00:21

Czekamy panowie na wycinek od Młodego. Tak jak szakal mówi, farmer nie spinaj bo pogorszysz swoją sytuacje.
Ja również bym nie uwierzył na słowo, dopiero jakbym wycinek sprawdził lub poczekał żeby ktoś znowu obraził, dałbym bana..
A i prosiłbym jeszcze aby Kasia się wypowiedziała.
Obrazek

MLoDY11

Admin serwera:
    ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • ABW CSL!

(#10) Napisano 8 lis 2014, o 00:26

Hmm z wycinka będzie kicha, bo chatlog nie działa od 1 w nocy ^^. Więc tu jedynie mogę poczekać na wypowiedź Kasi. A co do tego na słowo to może jeszcze małe sprostowanie. Kasi uwierzyłem, to fakt i do tego się przyznaje bez bicia, ale to nie tak, że wszedłem i ban poleciał. Kasia Cię zabiła, po czym napisałeś "Co Ty robisz Krzysiu", Kasia się zapytała czy to do niej, odpowiedziałeś że tak i dopiero po tym dostałeś bana. Tak jak mówiłem "Krzysiu" w odniesieniu do kobiety też może być obrazą, no jakby nie patrzeć na godzinke zasłużyłeś.

^SzAkAl^

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 293
  • Otrzymane piwa: 127

(#11) Napisano 8 lis 2014, o 00:29

Mlody koncz ten temat za "krzysia " ban na 5h ale dawac sobie po buzi i do gry
^SzAkAl^

FaRmEr

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#12) Napisano 8 lis 2014, o 00:30

Stary przyznaje sie do tego ze pisalem do niej Krzysiu kto mnie zna ten wie ze lubie sobie jaja porobic. Znam ja w sumie to juz nie mniejsza o to. Sam przyznaj ze z tymi 5 godzinami przesadziles. :)

MLoDY11

Admin serwera:
    ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • ABW CSL!

(#13) Napisano 8 lis 2014, o 00:33

Weź no Farmer spoglądnij w bany ^^. Masz już od mojego pierwszego posta skróconego do 1h. I do tego że za dużo, ok zgadzam się.

Użytkownik FaRmEr napisał:
Stary przyznaje sie do tego ze pisalem do niej Krzysiu kto mnie zna ten wie ze lubie sobie jaja porobic. Znam ja w sumie to juz nie mniejsza o to. Sam przyznaj ze z tymi 5 godzinami przesadziles. :)

Co do tego, to tylko tyle Ci powiem, że skoro pisała do mnie na steam, że razem z Józefem ciągle jakieś głupawe teksty do niej wypisujecie/wygadujecie to znaczy, że może trzeba uważać z kim się robi te jaja. "Concita" - bo tak ponoć też ją nazywaliście, już mogło na prawdę ruszyć i zdenerwować...
Ostatnio zmieniony 8 lis 2014, o 00:38 przez MLoDY11, łącznie zmieniany 1 raz

FaRmEr

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#14) Napisano 8 lis 2014, o 00:38

Tak wiem moja kartoteka nie jest mała ale to juz chyba moje hobby nie tylkow cs :P Dzieki za skrocenie do 1h. I powiem na zakonczenie ze moje zachowanie aktualnie sie poprawilo. Pozdrawiam

Szwagierka

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Postawione piwa: 357
  • Otrzymane piwa: 468

(#15) Napisano 8 lis 2014, o 06:39

Użytkownik MLoDY11 napisał:
Weź no Farmer spoglądnij w bany ^^. Masz już od mojego pierwszego posta skróconego do 1h. I do tego że za dużo, ok zgadzam się.

Użytkownik FaRmEr napisał:

Co do tego, to tylko tyle Ci powiem, że skoro pisała do mnie na steam, że razem z Józefem ciągle jakieś głupawe teksty do niej wypisujecie/wygadujecie to znaczy, że może trzeba uważać z kim się robi te jaja. "Concita" - bo tak ponoć też ją nazywaliście, już mogło na prawdę ruszyć i zdenerwować...

To nie oni ją nazwali Concitą tylko jakiś typ, a oni się śmiali :zabka:
Byki z Afryki :D

Obrazek

Wróć do Archiwum DD2