Serwer: DD2
Nick na serwerze: Lewandrowow
Znajomość AMXX: 7/10, trochę zapomniałem, ale przypomnę sobie szybko ;-)
Staż w CS'a: uff... w CS`a pykam wiele lat ale z przerwami, więc tak na szybko to powiem że z 6-7 lat chyba.
Steam ID: STEAM_0:0:24121035
Ile czasu poświęcasz dziennie na grę: przez wakacje będę częściej, zakładam, że z 2h dziennie. W sierpniu trochę mniej, z uwagi na naukę, ale od września to 2h dam radę poświęcić grze:-)
Staż na serwerze (link do gametrackera):
http://www.gametracker.com/player/Lewandrowow/195.42.112.8:27073/ --> tutaj jest wpisane 20 marzec 2012, ale z pewnością sporo osób może potwierdzić, że od dawna bywam na serwerze, przeszedłem na niego jako admin z CSP jakieś 18miesięcy temu.
Dlaczego chcesz admina właśnie na CS-Lamers: Dlaczego admina? Zaproponowano mi:-D ale poza tym, to lubię ten serwer, znam ludzi tutaj (przynajmniej niektórych), jeśli mam się powtarzać, to powiem że chcę by na serwerze panował porządek, by było wszystko na cycuś_glancuś, ale po co mam to pisać skoro każdy tak mówi:-) Co mogę powiedzieć i potwierdzić to to, że będę wypełniał swoje obowiązku sumiennie.
Czy byles juz adminem (jeśli tak, podaj gdzie i jak długo): Byłem na CSP (CS-Portal) jakieś 2 lata, oraz byłem tutaj kilka miesięcy, ale później straciłem możliwość adminowania ze względu na prace/praktyki i urwał mi się kontakt przez to, ale adminowałem tutaj około 6 miesięcy.
Napisz kilka słów o sobie: No cóż... młody nie jestem... 23 lata to już prawie ćwierćwiecze...:/ Co o sobie, studiuję, we wrześniu bronię się (tutaj od razu mówię do znajomych adminów by odwalili się ode mnie i nie nudzili mi że mam się uczyć ;P). Jak ktoś będzie coś ode mnie chciał wiedzieć to niech napisze, wtedy uzupełnie podanie o potrzebne informacje;-)
Czy będziesz dopłacał 10zł/mc na utrzymanie serwera: Czemu nie:-D 10zł to nie majątek:-)
No to chyba wszystko;-) Czekam na wasze ZA i PRZECIW (liczę na więcej tego pierwszego ;-))
Pozdrawiam
Lewy