Serwer: Only dd2
Nick na serwerze: Suchar_Power # Poison
Znajomość AMXX: W pełni umiem się posługiwać adminem, jednak jeśii chodzi i rzeczy związane z tworzeniem pluginów, skryptów i takich tam, to mowie z góry ze nie wiem. Nie zajmowałem sie tym

Staż w CS'a: Z 6 lat na pewno będzie, coś około 6 i pół roku.
Steam ID: STEAM_0:0:42764271
Ile czasu poświęcasz dziennie na grę: Jak mam czas to zawsze wejde na serwer. To zalezy jeszcze czy ide do pracy czy siedze w domu i nic nie robie

Staż na serwerze (link do
gametrackera):http://www.gametracker.com/player/Suchar_Power%20%23%20Poison/195.42.112.8:27073/
Dlaczego chcesz admina właśnie na CS-
Lamers: Chciałbym przede wszystkim żeby panował porządek, ponieważ nie toleruje oszustów z wspomagaczami. A tak poza tym podoba mi sie tutaj, ogarniety i porzadny serwer, poznalem sie tu juz z kilkoma osobami, mam nadzieje ze pozytywnie

Czy byles juz adminem (jeśli tak, podaj
gdzie i jak długo): Troche tego było, miałem kilka swoich sieci serwerów już nie istniejących. cs-counter, strzelnica-soldiera, cs-gamers, cs-FearOfAttack i z 30 innych serwerowni.
Napisz kilka słów o sobie: Mieszkam w Kaliszu, chwilowo pracuje u kumpla jako mechanik samochodowy. Interesuje się przede wszystkim piłką nożną, jest to moje hobby od dziecka. Kibicuje Realowi Madryt, Chelsea i Milanowi

Czy będziesz dopłacał 10zł/mc na
utrzymanie serwera: Nie ma problemu. Sms'em zawsze moge.
Pozdrawiam, Suchar_Power # Poisonek