Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

podanie - nOthinG :*

TaylorDayWeed

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 50
  • Otrzymane piwa: 31

(#16) Napisano 11 gru 2013, o 18:19

Użytkownik Zrubaty napisał:
U mnie posty były a mało godzin jestem na Nie Brak równych praw na forum !

Godziny zawsze są ważniejsze od Forum, ponieważ posty da się w szybkim czasie nadrobić, a nie każdy wchodzi na forum, raczej przebywa się na serwerze. (wiem to po sobie)

Trzeba mu wybaczyć, że jest słabym sniperem z AWP, ma głos jak 14latek i nikt go nie lubi. To możemy pominąć :D A tak serio, widziany na serwerze dosyć często, kultura ogarnięta, można się z nim dogadać.
ALE
Problemem jest forum, więc proponuję albo lekko uchylić wymagania i przyznać admina próbnego, ale Ktosikowa jak sama mówi, skończyła z pobłażaniem, więc jak w moim przypadku, ogarnąć forum, zadomowić się i złożyć podanie za 2 tygodnie.

Pozdrawiam, TaylorBitch. :)
.::Cheater::.
TaylorDayWeed
Obrazek
Obrazek

maluCZKa

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 193
  • Otrzymane piwa: 247

(#17) Napisano 11 gru 2013, o 18:48

Z całą sympatią do Gracza, ale nie spełniasz określonych wymogów, aby zostać adminem próbnym.

Można by było przymknąć oko na te 9 postów, ale traktujmy wszystkich tak samo, bez "kolesiostwa".

Zapraszam za 2 tygodnie czyli 25.12, w tym czasie proszę o nadrobienie postów :)

Miłego wieczoru.

Wróć do Archiwum DD2