Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

ADMINISTRACJA SERWERA - opinie

oj tam oj tam

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#16) Napisano 23 wrz 2011, o 17:56

Ehh pojebani jestescie ;) Probujecie cos napisac sensownego a sami sie upokarzacie
Nie bede teraz komentowal kazdego posta, bo bym mogl, ale to dla mnie strata czasu, jak widze ze wam nie zalezy na graczach(mozna to wnioskowac po postach "nie podoba sie? nie graj"). Serwerownia powinna przyciagac ludzi, a nie jeszcze ich wyrzucac... w przypadku tej.. mhm.. kolejna "podworkowa" administracja(jak jeszcze troche pogracie to zrozumiecie sens tego). Tu popatrze, tu nie wiem, tu sie zobaczy... Wy powinniscie byc zdecydowani to po 1, po 2 admini serwerów(teraz TYLKO serwerow) mysla, ze sa niewiadomo kim, spinaja sie, pisza jakies glupoty na sayu, glupie odzywki na forum itd itp... to jest tzw "dawanie przykladu", złego przykladu.

rusek - ja tez przegralem swoje lata, ale FFA to akurat moja slaba strona, nigdy nie lubilem(a moze lubialem? nie wiem, wali mnie to;p) grac na odpierdol, a probojac grac TP na serwerze FFA robi sie sajgonka, polowa bez scian, polowa bez scian, polowa raszuje... bodajze TY sie pytales o mojego ESL..? Juz dawno zakonczylem kariere ESL(ok 2 lata temu), wole zdecydowanie Lany:)
Dobrze, ze chociaz wiesz, ze jestes "tym gownem z 2k10" ;p
Ja mam 2k7, po polrocznej przerwie zaczalem grac powoli wracam do formy mnie to akurat nie boli.
Spinajcie dalej przez rj45/rj11, dobrze ze chociaz przez nie umiecie;)
A co do ciebie adrianno - krótka piłka - wypierdalaj ;)
wracam na csc yo ;p

Klapouchy[dgl]

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#17) Napisano 23 wrz 2011, o 17:57

Malinowa Kotku - masz racje :-)
Ban zmniejszony do 3 dni.

Pozdrawiam,
Klapouchy
Obrazek

rusqov

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#18) Napisano 23 wrz 2011, o 18:25

Lepsze te 3 dni niż perm. Aczkolwiek uważam, ze slay był nie na miejscu, jak wspomniałem wcześniej było jakieś 10-15s. do końca rundy, ktoś był na gali/środku (tak sugerowałem po radarze), nagle gość padł, a ja byłem przy bs'ie z awp, więc co jak co ale za nic nie dałbym rady dobiec do paki. Więc temu killerowi przez panel admina polecam kupienie okularów czy coś w ten deseń ;-) Poza tym nie rozumiem także sensu slayowania/kickowania gdy jest np. 1 tt z awp na załóżmy 5 ct. Przecież każdy głupi pomyśli, że lepiej zachować.

Co do ciebie zioło - wywnioskowałem po poście nakurwixowanej, że to ty jesteś ijo ijo. Zatem chciałbym cię chłopie uprzedzić, że lepiej gdybyś się pilnował, bo zacznę szukać byle pretekstu byś poleciał z admem na przysłowiowy zbity pysk. Za przykład, że jesteś trochę za mały na tę grę podam przykład z kilku ostatnich dni - wbiłem do ct, było gdzieś kilkadziesiąt sekund po starcie rundy, ty nagle wparowałeś środkiem, ja cię zabiłem, napisałeś coś w stylu "wypierdalaj z tego respa", ja ci odparłem, abyś przestał płakać, po czym dostałem kicka. Wcale nie płaczesz, ani trochę... tylko mi się tak wydaje. A jeśli myślisz, że jak to nie ty mnie zbanowałeś, to ujdzie ci to na sucho to się grubo mylisz. Wystarczy spojrzeć na logi sprzed chociażby tygodnia - klniesz jak leci. Zresztą na screenie oj tam oj tam jest to wyraźnie pokazane. Sam zaś za przeklinanie, nawet ocenzurowane, kickujesz. Po coś chyba ta cenzura jest.

oj tam oj tam - ja się nie pytałem o ESL'a, mimo wszystko wg. mnie nie jest on wyznacznikiem skilla, bo i tak zdecydowana większość to płaczki, przez których aż grać się odechciewa. Zresztą, nawet jak sądziłeś iż mam cheaty lepiej było nakręcić demko i wrzucić je gdziekolwiek bez zbędnych cyrków, co nie zmienia jednak faktu, że admini mieli cię gdzieś.

Zaś za wszelkie wulgaryzmy zarówno na forum jak i na serwerze przepraszam - po prostu wybuchłem. Nie wiedziałem, że przez głupią grę można tyle nerwów stracić :P A edytować postu już raczej nie ma sensu, wg. mnie przeprosiny są "lepsze" od ciachania kurw.

malinowa'

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 1

(#19) Napisano 23 wrz 2011, o 19:46

Kłapo Uszku;p bo dla mnie to nie sprawiedliwe że on dostał perma za takie coś a "oj tam oj tam" zachowuje się o wiele gorzej kilka postów wyżej masz nawet linki za co dostał ode mnie bana i uchodzi mu to. Także 3 dni to niby też długo ale lepsze to niż perm;]... i tak miał szczęście że wyszedł z serwa bo by wyrwał na 3 dni ode mnie.

oj tam smarku nie udzielaj się już mierny chłopcze bo widać że mordę to masz nie źle rozjechaną. Inni jakoś nie zwracali na to uwagi ja nie będę obojętna wobec takiego chuja jak ty (napisałabym z dużej litery ale nie ma sensu;)

Także i vice versa WYPIERDALAJ:***

Proszę zamknąć już ten temat bo nie będę strzępić języka na jakiegoś gniota!

Pozdrawiam...
Obrazek[/URL]

Wróć do Archiwum DD2