Lepsze te 3 dni niż perm. Aczkolwiek uważam, ze slay był nie na miejscu, jak wspomniałem wcześniej było jakieś 10-15s. do końca rundy, ktoś był na gali/środku (tak sugerowałem po radarze), nagle gość padł, a ja byłem przy bs'ie z awp, więc co jak co ale za nic nie dałbym rady dobiec do paki. Więc temu killerowi przez panel admina polecam kupienie okularów czy coś w ten deseń ;-) Poza tym nie rozumiem także sensu slayowania/kickowania gdy jest np. 1 tt z awp na załóżmy 5 ct. Przecież każdy głupi pomyśli, że lepiej zachować.
Co do ciebie zioło - wywnioskowałem po poście nakurwixowanej, że to ty jesteś ijo ijo. Zatem chciałbym cię chłopie uprzedzić, że lepiej gdybyś się pilnował, bo zacznę szukać byle pretekstu byś poleciał z admem na przysłowiowy zbity pysk. Za przykład, że jesteś trochę za mały na tę grę podam przykład z kilku ostatnich dni - wbiłem do ct, było gdzieś kilkadziesiąt sekund po starcie rundy, ty nagle wparowałeś środkiem, ja cię zabiłem, napisałeś coś w stylu "wypierdalaj z tego respa", ja ci odparłem, abyś przestał płakać, po czym dostałem kicka. Wcale nie płaczesz, ani trochę... tylko mi się tak wydaje. A jeśli myślisz, że jak to nie ty mnie zbanowałeś, to ujdzie ci to na sucho to się grubo mylisz. Wystarczy spojrzeć na logi sprzed chociażby tygodnia - klniesz jak leci. Zresztą na screenie oj tam oj tam jest to wyraźnie pokazane. Sam zaś za przeklinanie, nawet ocenzurowane, kickujesz. Po coś chyba ta cenzura jest.
oj tam oj tam - ja się nie pytałem o ESL'a, mimo wszystko wg. mnie nie jest on wyznacznikiem skilla, bo i tak zdecydowana większość to płaczki, przez których aż grać się odechciewa. Zresztą, nawet jak sądziłeś iż mam cheaty lepiej było nakręcić demko i wrzucić je gdziekolwiek bez zbędnych cyrków, co nie zmienia jednak faktu, że admini mieli cię gdzieś.
Zaś za wszelkie wulgaryzmy zarówno na forum jak i na serwerze przepraszam - po prostu wybuchłem. Nie wiedziałem, że przez głupią grę można tyle nerwów stracić

A edytować postu już raczej nie ma sensu, wg. mnie przeprosiny są "lepsze" od ciachania kurw.