Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Może by tak ?

snajpeRka'

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#16) Napisano 18 wrz 2011, o 19:51

powiem wam , że hosting najlepszy to tylko progamers , ale mógłby być także broken-arrow , miałam z tego swój serwer i naprawde dobrze się grało , żadnej ściny nie było i pingi dobre ...

Powiem wam co do zmiany mapy , hymm.. może only DD2 i inferno ? :) to są mapy które każdy zna i jak na FFA są dobre , a co do tej muzyki , jest bez sensu tylko przeszkadza w 1 rundzie to nie 4fun aby się w takie rzeczy bawić ;/ .. Tak samo możesz włączyć mp3 i słuchać podczas gry :) .. Może na ten FFA przydałby się wykrywacz 32 bitów...

Prezes wiesz cs'em interesuje się od około 3 lat i nie na jednym forum byłam ;p ostatnio zaprzestałam ponieważ chciałam założyć damski team , ale jakoś nie pykło i lubię wasz serwer to się angażuję :>

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#17) Napisano 18 wrz 2011, o 20:12

Snajpi nie wie kto ja jestem hahah, zaraz Ci na steamie pocisne :P
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

oj tam oj tam

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#18) Napisano 18 wrz 2011, o 21:14

32bit-towy wykrywacz sprawdza sie tylko jak jest raz na mape, bo jak jest tak jak na merlin(taki daaaaaaaawny serwer) czy ubialego ze co 15 sekund wyskakuje na srodku ekranu to gowno z obrazkami to sie mozna zalamac..
Są też pluginy które sprawdzaja config, ale to jest już bardziej zaawansowane i wątpie żeby tu się to pojawilo...

@twarz
sprawdz ile stopni ma karta graficzna na awp_indii po 5min grania a jaka na innej mapie(everestem najlepiej)

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#19) Napisano 22 wrz 2011, o 18:25

A co te twoje fps mają do hostingu ? Z takimi problemami to do odp działu :D

Pierwsze co to potrzebna osoba która zrobi serwer na tip-top.
Drugie to kupić serwer.
Trzecie trzeba będzie go opłacać.
Kolejna sprawa to akcja reklamowanie.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Wróć do Archiwum DD2