Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

odpaly. namieszane w portach i ss'y

mrw_tv

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#16) Napisano 10 lut 2013, o 23:28

i tak jak sie domyslalem, leca juz pierwsze bany. dzisiaj dostralem za "bzdury na u@" o zmienionych portach. wiedzialem ze tak bedzie w momencie kiedy dowiedzialem sie, ze ktorys tam podejrzany to admin...
to, ze ktos jest adminem nie robi z niego nieomylnego/czystego/dobrego.
historia pewnie wygladala tak: wszedl gracz, szlo mu dobrze, dostal fotki, wrzucil czyste (bo antyss), pozniej zlozyl podanie o adma i adma dostal.
przeczytalem tez dzisiaj, ze gracz ktory celowal przez sciany w postac i wychylal sie tylko tyle zeby zabic na czysto (z celownikiem stale na przeciwniku) jest czysty... tylko dlatego ze nie strzelal przez sciany jest czysty? czy co? ktos tez mi napisal ze skoro mi sie nie podoba ze admini nie reaguja na to co ja pisze mam zmienic serwer... tylko dlaczego jak ja pisze o graczu x to nic sie nie dzieje a jak napisze to ktos inny to admin sprawdza. doprowadzcie ten serwer do czystosci to nie bedziecie musieli tyle siedziec na spect.
wedlug mnie admin to gracz ktory ma obowiazek: trzymac czystosc i kulture na serwie. szkoda ze czesc adminow sama nie gra fair, ze o kulturze nie wspomne.
wspomniane demka w koncu mam czas* spakowac i wyslac na fileshare a linki do cezetki na pw.
* - dzieki posion. i nie mow, ze nie pamietasz.
Gram na kalkulatorze,
bo każdy orze jak może.

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#17) Napisano 11 lut 2013, o 00:06

Ja nie jestem Posion, panie romeo.

Michael

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#18) Napisano 11 lut 2013, o 00:33

Użytkownik mrw_tv napisał:
i tak jak sie domyslalem, leca juz pierwsze bany. dzisiaj dostralem za "bzdury na u@" o zmienionych portach. wiedzialem ze tak bedzie w momencie kiedy dowiedzialem sie, ze ktorys tam podejrzany to admin...
to, ze ktos jest adminem nie robi z niego nieomylnego/czystego/dobrego.
historia pewnie wygladala tak: wszedl gracz, szlo mu dobrze, dostal fotki, wrzucil czyste (bo antyss), pozniej zlozyl podanie o adma i adma dostal.
przeczytalem tez dzisiaj, ze gracz ktory celowal przez sciany w postac i wychylal sie tylko tyle zeby zabic na czysto (z celownikiem stale na przeciwniku) jest czysty... tylko dlatego ze nie strzelal przez sciany jest czysty? czy co? ktos tez mi napisal ze skoro mi sie nie podoba ze admini nie reaguja na to co ja pisze mam zmienic serwer... tylko dlaczego jak ja pisze o graczu x to nic sie nie dzieje a jak napisze to ktos inny to admin sprawdza. doprowadzcie ten serwer do czystosci to nie bedziecie musieli tyle siedziec na spect.
wedlug mnie admin to gracz ktory ma obowiazek: trzymac czystosc i kulture na serwie. szkoda ze czesc adminow sama nie gra fair, ze o kulturze nie wspomne.
wspomniane demka w koncu mam czas* spakowac i wyslac na fileshare a linki do cezetki na pw.
* - dzieki posion. i nie mow, ze nie pamietasz.

Być może po prostu masz zbyt małą wiedzę w temacie czitów, bądź też zbyt małe doświadczenie i niektóre sytuacje wydają Ci się niemożliwe, no bo "celował przez ścianę, na pewno ma wh!". Jeśli się nie zgadzasz z decyzją adminów i wiesz lepiej to co stoi na przeszkodzie abyś sam nagrał porządne dema, bądź ściągnął z HLTV, rozpisał i wrzucił ludziom którzy się na tym znają? Działaj, bo na razie to gadasz głupoty i tylko się ośmieszasz swoimi 'podejrzeniami'.
Obrazek

mrw_tv

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#19) Napisano 11 lut 2013, o 02:26

chcialem skomentowac to co napisal michael, ale przypomnialem sobie, ze przeciez to jeden z tych ktorzy maja "nasrane" w portach.
michael : przeczytaj temat od poczatku.
historia sie powtarza. odpaly dochodza do glosu. zaczyna sie wysmiewanie.
Gram na kalkulatorze,
bo każdy orze jak może.

Yayabuzza

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 203
  • Otrzymane piwa: 156

(#20) Napisano 11 lut 2013, o 06:13

najpierw przedstaw dowody, potem oczerniaj, bo jeśli dalej będziesz oczerniał bezpodstawnie, więcej już nie zagrasz na serwie, także wstrzymaj się od dalszego komentowania/oczerniania bez dowodów.

Jak je przedstawisz, sadze ze wielu będzie zainteresowanych aby je obejrzeć/przeczytać

Michael

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#21) Napisano 11 lut 2013, o 21:30

Temat czytałem od początku. Sugerujesz, że jak ktoś ma zmieniony port to ma anty-ss, screeny zawsze wyją czyste blablabla. To skoro jesteś tak święcie przekonany, że gram nieczysto, a ss-ami mi nic nie udowodnisz masz masę demek HLTV, wystarczy poszukać czasy i rozpisać, albo nakręć z POV-a. Demko chyba jest lepszym dowodem niż jakieś tam ss-y. Chyba, że Twoim celem w tym temacie jest banowanie z miejsca tych, którzy mają inny port, bo i tak może być.
Obrazek

mrw_tv

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#22) Napisano 13 lut 2013, o 21:56

Czyli lecimy wedlug scenariusza. Kpiny, wyśmiewanie, pogróżki. Chciałem pomóc. Nie, to nie. Łaski bez. ^^
Gram na kalkulatorze,
bo każdy orze jak może.

mrw_tv

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#23) Napisano 24 lut 2013, o 16:38

wychodzi na to, ze musze napisac PO CO lub W JAKIM CELU zalozylem ten temat.
jak widac, przeliczylem sie, liczac na wasza inteligencje.

Temat ten zalozylem po to zeby admini, zanim zrobia fotki podejrzanym, sprawdzili wyzej opisane porty... wychodzi na to, ze tego nie robia. przykladem jest ns:

[IP] 5: 'pi0teR' (TERRORIST) -- 37.8.208.67:3317 [STEAM_ID_LAN]

koles biegal po mapie i celowal po scianach. ostrzeglem admina zeby nie robil fotek, bo i tak beda czyste. fotki zrobione, wrzucone czyste (niespodzianka?) a odpal dalej sobie spokojnie biega po serwerze.

takie przyklady mozna mnozyc.

skoro nic z tym nie robicie, to moze ja jednak sie kopne i poszukam tego gowna i sam zaczne na nim grac tylko po to zebyscie moze w koncu ruszyli makowkami. ale obiecuje, ze wtedy huti bedzie drugi w top15.

moze jeszcze slowo o powtornych ss'ach jak ktos podpada... wielu jest graczy ktorych uznaliscie za "dobrych", tylko dlatego ze nie zostali zlapani. teraz kiedy ktorys z nich biega po mapie i celuje przez 3 sciany nikt z tym nic nie robi. a jak juz podejmujecie sie cos zrobic to siadacie na specu i wisicie tam, pozniej piszac na ekranie "czysty". nie wiem jakim debilem trzeba byc, zeby nie skumac, ze ten typek, ktory wisi na specu i w momencie jak wraca do gry pojawia sie napis na ekranie od admina, jest adminem^^...
H@ i starsi admini grzebali w plikach wyrzucajac informacje na temat KTO podejmuje akcje (kopanie, pisanie na ekranie etc.) po to zebyscie pozostali incognito i mogli spokojnie, bez zaczepek, wykonywac swoje obowiazki. obowiazki, ktorych sie podjeliscie przyjmujac posade admina. ogarnijcie sie wiec i starajcie pozostac incognito, bo ONI (ci zli) wiedza kto jest kto i jak tylko wszyscy @ znikaja z serwa to sie robi festiwal czita.

myslcie ludzie.
ku...
myslcie.
wiecznie zyl nie bede.
Gram na kalkulatorze,
bo każdy orze jak może.

~ yay ~, for Equestria!

Admin serwera:
    SZMAJL

• Awatar użytkownika
  • DIDZEJ CSL
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 195

(#24) Napisano 24 lut 2013, o 17:37

Użytkownik mrw_tv napisał:
Temat ten zalozylem po to zeby admini, zanim zrobia fotki podejrzanym, sprawdzili wyzej opisane porty... wychodzi na to, ze tego nie robia. przykladem jest ns:
[IP] 5: 'pi0teR' (TERRORIST) -- 37.8.208.67:3317 [STEAM_ID_LAN]

Czekam na rozpisane demko z gry pi0teRa w ciągu 48h, potem wyciągniemy konsekwencje zgodnie z tym co Yayabuzza napisał wcześniej.
PS Rozpisz też demko Michaela - od niego pewnie nawet jego POVa z map dostaniesz - jak poprosisz.
PASSION! Już wkrótce :happymeat:
[sbyoutube2]https://www.youtube.com/watch?v=2WdgaX0IlFA[/sbyoutube2]

huti

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 26
  • Otrzymane piwa: 113

(#25) Napisano 24 lut 2013, o 18:03

Najbardziej rozbawiły mnie wczorajsze Twoje słowa o tym, że grywam po nocach i latam odpalony, bo nie ma wtedy adminów. A dlaczego? Chociażby dlatego, że ja nie grywam w nocy! I dodam jeszcze jedno, bez dowodów w stosunku do mojej osoby nie masz prawa nazywać mnie haxem. Masz maaaaasę demek, ponieważ gram już tutaj jakiś czas. Masz też kolejną porcję demek z mojej serwerowni. Ściągaj, szukaj, jeżeli to Cię tak boli, że ktoś jest lepszy od Ciebie. Jeżeli nie masz co robić z wolnym czasem, proszę bardzo. Każdy robi to co chce, tylko ostrzegam, że stracisz czas.
Chcesz zrobić coś dobrego, to fajnie. Ja też nie lubię, gdy jakiś cziter wchodzi na serwer i nie daje nam grać. Ale nie rób z tego groteski, proszę.
(Counter-Terrorist) [Osu] SWIATECZNA PIKIETA* : ale jak ktos ci daje komende
(Counter-Terrorist) [Osu] SWIATECZNA PIKIETA* : to sie do niej masz przystosowac (Counter-Terrorist) [Osu] SWIATECZNA PIKIETA* : a nie pajacowac

mrw_tv

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#26) Napisano 24 lut 2013, o 22:02

@ yay od straszenia sa duchy... jak JA napisalem wczesniej: bierzcie sie do roboty zamiast straszyc ludzi chcacych wam pomoc. i uczcie sie bo wiecznie zyl nie bede, chyba ze nie na raczke wam to co pisze, to zawsze moge powiedziec papa. uwierz mi, bez zalu. mam wiele serwerowni do wyboru, a ze ta ma serwery tylko w pl, rowniez z tego powodu. po co mam sie meczyc na serwerze gdzie mam pingi 70 - 90 skoro moge sobie spokojnie upierdzielac glowy angolom na 20.
@ huti : tak... jestes odpalony i do niedawna uzywales tego co ja tu opisalem w tym temacie, a ze admini sprawdzili cie kilka razy i wyszlo czysto, biegasz sobie teraz bezkarnie na wh z pewnoscia ze nikt cie nie sprawdzi.

a teraz drogie dzieci ide sie wykapac... jest to dla mnie wazniejsza czynnosc niz dyskusja z wami... michael mać
Gram na kalkulatorze,
bo każdy orze jak może.

Poison2607

• Awatar użytkownika

(#27) Napisano 24 lut 2013, o 22:14

To, że Huti jest lepszy od Ciebie, nie znaczy że czituje. Nie masz żadnych dowodów że coś ma, ja szczerze mówiąc jak widze jak gra Huti to się ciesze, że gra u Nas taki kat, który swoimi umiejętnosciami zawyża poziom serwera. Ciebie po prostu boli to że jest od Ciebie lepszy, i tyle. Narazie to oczerniasz kogo popadnie, nie mając niczego, poza słowem. Jak dla mnie powinieneś polecieć z tego forum, za wkurwianie wszystkich. I mówie to wprost, nie chciej trafić na mnie na serwerze i zaczynac znowu swoje poglady na temat adminowania, bo bez zastanawiania dam Ci perma. Więc lepiej przemyśl 3 razy zanim coś napiszesz, bo tylko sie pogrążasz. Cieszy mnie to że chcesz Nam pomagać, ale oczerniając każdego bez dowodów, nie dziw sie że nikt nie jest Tobie przychylny. Bo jak narazie tylko piszesz Nam że ktoś coś ma, nie mając dowodów. Przemyśl to co napisałem ja, Huti, yay i Yayabuzza.

huti

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 26
  • Otrzymane piwa: 113

(#28) Napisano 24 lut 2013, o 23:10

@ mrv_tv
Nawet nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, ponieważ traktujesz ludzi lekceważąco, arogancko i jesteś po prostu bezczelny. Btw. Nie jestem dzieckiem, niestety! :( Tyle z mojej strony.
(Counter-Terrorist) [Osu] SWIATECZNA PIKIETA* : ale jak ktos ci daje komende
(Counter-Terrorist) [Osu] SWIATECZNA PIKIETA* : to sie do niej masz przystosowac (Counter-Terrorist) [Osu] SWIATECZNA PIKIETA* : a nie pajacowac

mrw_tv

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#29) Napisano 24 lut 2013, o 23:39

ludzi traktuje z powazaniem. haksy/odpaly to nie sa dla mnie ludzie, bo ludzie wyznaja jakies zasady, m.in. uczciwosc wobec siebie i innych; sa dla mnie niczym seryjni mordercy, u ktorych podstawa dzialania jest ZWROCENIE NA SIEBIE UWAGI. za wszelka cene.
cos jak alex z malborka, ktory najpierw wystapil w mam talent z bratem, pozniej wrocil jako goth a teraz doprawil sobie cycki i wystapil w "chlopaki do wziecia" tylko po to zeby zwrocic na siebie uwage.
zalosne.
Gram na kalkulatorze,
bo każdy orze jak może.

Oschi

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 70
  • Otrzymane piwa: 94

(#30) Napisano 24 lut 2013, o 23:46

W takin uklladzie czekamy na rozpisane demka jeśli są to gracze steam mile widziane zglloszenia na BL.
Jeśli nie będzie dowodów temat uważam za zamknięty.
"Kolejny stracony dzień z życia poza kontrolą ... "
"Umiesz liczyc ? - Licz na Siebie"

Obrazek

Obrazek

Wróć do Archiwum DD2