Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik mrw_tv napisał:i tak jak sie domyslalem, leca juz pierwsze bany. dzisiaj dostralem za "bzdury na u@" o zmienionych portach. wiedzialem ze tak bedzie w momencie kiedy dowiedzialem sie, ze ktorys tam podejrzany to admin...
to, ze ktos jest adminem nie robi z niego nieomylnego/czystego/dobrego.
historia pewnie wygladala tak: wszedl gracz, szlo mu dobrze, dostal fotki, wrzucil czyste (bo antyss), pozniej zlozyl podanie o adma i adma dostal.
przeczytalem tez dzisiaj, ze gracz ktory celowal przez sciany w postac i wychylal sie tylko tyle zeby zabic na czysto (z celownikiem stale na przeciwniku) jest czysty... tylko dlatego ze nie strzelal przez sciany jest czysty? czy co? ktos tez mi napisal ze skoro mi sie nie podoba ze admini nie reaguja na to co ja pisze mam zmienic serwer... tylko dlaczego jak ja pisze o graczu x to nic sie nie dzieje a jak napisze to ktos inny to admin sprawdza. doprowadzcie ten serwer do czystosci to nie bedziecie musieli tyle siedziec na spect.
wedlug mnie admin to gracz ktory ma obowiazek: trzymac czystosc i kulture na serwie. szkoda ze czesc adminow sama nie gra fair, ze o kulturze nie wspomne.
wspomniane demka w koncu mam czas* spakowac i wyslac na fileshare a linki do cezetki na pw.
* - dzieki posion. i nie mow, ze nie pamietasz.
Użytkownik mrw_tv napisał:Temat ten zalozylem po to zeby admini, zanim zrobia fotki podejrzanym, sprawdzili wyzej opisane porty... wychodzi na to, ze tego nie robia. przykladem jest ns:
[IP] 5: 'pi0teR' (TERRORIST) -- 37.8.208.67:3317 [STEAM_ID_LAN]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości