Wiadomości PW na forum:
NAS: siema nie moglem wczesniej bo robota
za co ban ????
Parker: Bany - odwołania i temat pisz
NAS: jak sie dowiem za co dostalem
Parker: W temacie Ci odpowiem.
NAS: Aha, no to podziękuje za takiego admina którego można sobie z dupy banować bez żadnego infa. Cześć.
Parker: Info dostałbyś w temacie, za co dostałeś bana nie chcesz się odwoływać? Twoja sprawa, płakać za Tobą nie będziemy

Tylko dziwne, że nie chcesz napisać głupiego tematu, żeby dostać może UB

Ale nie wnikam.
NAS: Banować z dupy za nic też mnie nie będziecie. Jak już dostałem bana to możesz powiedzieć za co. A nie przychodzę po pracy chce sobie pograć a tu ban, z resztą i tak każdy z was już pewnie wie w tym kaciku adminów wiec nie wiem co za tajemnica. Wybacz za bluzgi ale osobiście wkurwia mnie takie coś. Także miło było ale podziękuje za takie adminowanie.
Parker: Powiem tak: Ty dobrze wiesz za co

Odpowiedź jest prosta za "Czitowanie". Dlatego mówię skoro jesteś czysty to się odwołuj. Jako moderator mam prawo banować każdego admina ( ew. robić SS ) więc jest to rzecz normalna. Skoro twierdzisz, że jesteś czysty odwołuj się i dowiedź tego. Teraz prosto z mostu pytanie będziesz się odwoływał czy nie? ( Wystarczy mi krótka odpowiedź. )
Parker: Za parę minut temat z tym o co Ciebie oskarżamy będzie na forum publicznym.
NAS: Haha wiedziałem tylko chciałem to usłyszeć od Ciebie bo za cóż innego moglibyście sie do mnie przywalić. Odpowiedź jest prosta, nie używam żadnych wspomagaczy a to że od samego początku mnie o to podejrzewacie to jest tylko i wyłącznie wasz problem. Odwoływać się nie ma sensu bo już i na steamie sie tłumaczyłem i na serwie a że dalej do was to nie trafia to ja już widze jak to będzie w temacie. Nie chcecie mnie tu, trudno pójdę gdzie indziej. A wy jak chcecie to dalej wyszukujcie się "softów, skryptów" i innego badziewia jakie to wymyślaliście już. Dodam tylko że macie w śród swoich człowieka który serio się pali aż żal że nie tego nie widzicie. Cze.
Parker: W sumie racja żaden czit Ci się nie przyzna, że czituje

Bobovsky przyłapany został i Ty też pech nie? Zresztą nieważne cześć.