Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[DD2]FaRmEr - To nie ja !.

CZK

Cham i prostak!

• Awatar użytkownika
  • Cham i prostak!
  • Postawione piwa: 15
  • Otrzymane piwa: 393

(#16) Napisano 8 lis 2014, o 07:49

Farmer na pole.

Szkoda, że poszkodowana się nie wypowiedziała do tej pory.

Odnośnie zachowania na forum, bo do samego bana odnieść się nie mogę bez zdania "Krzysia", to proszę o nie nadużywanie inwektyw, już po drugim poście powinieneś stracić możliwość odwołania i dodatkowo oberwać banem na forum, dobrze, że w miarę pokojowo się to dalej potoczyło.

Tematu jeszcze nie zamykam.
Wasze piwa dosłownie idą na szczytny cel.:devil: Obrazek

Kasia

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Postawione piwa: 35
  • Otrzymane piwa: 40

(#17) Napisano 8 lis 2014, o 12:16

Sytuacja wygląda tak,gracz jozef i farmer na początku niby żartowali,ale po dłuższym czasie sytuacja zrobiła się co najmniej nie smaczna, na początku nie denerwowałam się,ale po jakimś czasie przestało to być śmieszne starałam się zbytnio nie reagować na zaczepki,ale robiło się coraz gorzej.Napisałam na steamie do Mlodego,który na spokojnie zmienił nick i wszedł na serwer po kilku dobrych minutach słuchania co się dzieje zbanował Farmera<ban słuszny w 100procentach>Farmer jeszcze po otrzymaniu bana zwyzywał Młodego przez mikrofon!
Podsumowując admin Mlody zachował się tak jak należało wszedł ocenił sytuacje i wymierzył kare.Dziekuje pozdrawiam K.

MLoDY11

Admin serwera:
    ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • ABW CSL!
  • Postawione piwa: 31
  • Otrzymane piwa: 27

(#18) Napisano 9 lis 2014, o 12:27

CZK nie zamykał chyba ze względu na brak postu Kasi. Ten już jest a ban minął już dawno. Chyba można zamykać :D.

Wróć do Archiwum DD2