Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Sztuczni ludzie

Wasze propozycje i uwagi związane z serwerem TP.

kejpii

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 16

(#1) Napisano 22 maja 2014, o 23:02

Można by wgrać boty na serwer zeby bylo ze ktos na nim gra :) moze to zachęci ludzi :D polegało by to na tym ze boty by siedziały na spect i wychodziły po kolei jak gracz wejdzie albo by normalnie grały i tez wychodziły po dolaczeniu normalnego gracza ;)) wydaje mi sie ze sztuczny tłok wspomoże serwer graczami bo az sie plakac chce jak ma stać pusty ;c
Obrazek

fuck bad guy

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 453
  • Otrzymane piwa: 207

(#2) Napisano 23 maja 2014, o 06:37

Hmmm, te boty mogłyby na spec tylko siedzieć, bo jak wbijamy na server to chcę z innymi pograc, a nie z CPU. W jakiś sposób na pewno pomogą rozkręcić TP.
bad guy aka. white (J) back to the game!
Obrazek

MLoDY11

Admin serwera:
    ABW CSL!

• Awatar użytkownika
  • ABW CSL!
  • Postawione piwa: 31
  • Otrzymane piwa: 27

(#3) Napisano 23 maja 2014, o 06:59

No to zależy... Ja np jak wchodzę na serwer i widzę, że cały czas jest 7 playerów, czyli bot poprostu loguje na miejsce gracza to już mi się odechciewa i wylączam. Także to może działać w obie strony, albo zachęci i przyciągnie, albo ludzie będą się zrażać od razu.

Sivi

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Postawione piwa: 83
  • Otrzymane piwa: 143

(#4) Napisano 23 maja 2014, o 15:19

Wiem, że to nie do końca odpowiedni temat, ale powiem co mi siedzi na języku od kiedy słysze o rozkręcaniu TP. Dla mnie to poprostu nie ma zbytnio sensu. Serwerownia posiada obecnie DD2 i FFA, więc logiczne jest, że jeśli ktoś wpadnie do nas zagrać to pójdzie na serwer z większą ilością graczy! Do tej pory zawsze są wolne miejsca na FFA i DD2 i będźmy szczerzy! Nikt nie pójdzie zagrać na TP za wyjątkiem osób, który chcą go rozkręcać. To naprawdę nie ma sensu. Wiem, że to co mówię jest przykre dla tych którym zależy w tej kwestia, ale tak w mojej opinii wygląda obecna sytuacja :(

Wyjściem byłaby zmiana moda na jakiś niestandardowy jak np. HnS

Jeśli kogoś uraziłem tą opinią to przepraszam, ale musiałem to napisać

Pozdrawiam
Obrazek

Wróć do Propozycje zmian.