Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik PackO napisał:Podpisze o te wulgaryzmy od Ciebie bo użycie słowa "zera" to noe jest wulgaryzm bo wulgaryzm by był np. "Ku**y" to raz ,po drugie obraza to jest mowienie o kimś czyli mówiąc o danej osobie wymieniając ja......a mowic "zera" to jest to samo np. Jakm ,w trakcie meczu mówiąc PZPN pzpn jeb*** czy policja to stara **** i co zamykają za to ? Nie bo to jest wyrażenie swojego zdania a nie mówienie o kims i szczerze troche Mnie to śmieszy bo jako Administrator nie odróżnia użycia słów jak i zasad serwera bo miec rangę to nie filozofia ale mając ja wiąze sie z doświadczeniem ,a skoro mowisz ze sie mylę to dam Ci pojęcie z wikipedi albo niech wypowiedzą sie z forum amxx skoro nadal sadzisz ze sie mylę to moze po tym przyznasz racje
P.s. Zanim wypowiesz sie to odpisz odpowiednio do tematu bo ban nie był jak piszesz wulgaryzmy w swojej wypowiedzi ale za użycie słowa "zerem" a to wielkie roznica
Mowisz o tekstach to raz ,ktorych nie dajesz jako dowód to tak samo jak powiem teraz siedzisz nago a będziesz w ubraniu i teraz ty w tym momencie Mnie obrazasz mówiąc gimbusiarsko......tłumaczysz cos obrażając ,jest takie przysłowie "przygarnął kocioł ,garnkowi"
A Mowic "zera" to ktos moze czuć sie urażony a nie ze ktos jest obrażony wystarczy odróżniać pojęcia i znać ich sens ,mowisz o Mnie gombus a nie znasz sam chyba miedzy nimi różnicy dokładnej obróbkami Właściciel
Wróć do Księga skarg i zażaleń - ZGŁOŚ CZITA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość