Witam
Chciałbym poprosić obie strony o pomoc w przywróceniu serwera do życia Only DD2- który już od dłuższego czasu padł . Uważam, że dla wielu graczy tak jak dla mnie jest to wielka strata ponieważ uwielbiałem tam grywać godzinami w zajebistej atmosferze z super osobami a teraz wchodząc w CS widząc 1,2 /30 kręci się łezka w oku ;C
Chciałbym prosić graczy aby napisali dlaczego według nich padł ten serwer, co było pozytywne i miało by zostać a co powinno zostać zmienione aby znów wrócili i cisnęli na tym serwerze .
A Administracje aby zastanowiła się nad tym co napiszemy oraz również ewentualnie napisała co jest potrzebne aby może troszeczkę Was jakoś wesprzeć.
Dobra będę tym odważnym i napiszę pierwszy

Pamiętam jak jeszcze na serwerze się grało że ludzie narzekali na nagłe spadki fps'ów i lagi na serwerze co nie pojawiało się na innych serwerach waszych ( DM i FFA). Kolejna sprawa lubiłem ten serwer za jego OLD SCHOOL czyli nie było nowych śmieci jak na wszystkich tych badziewnych serwerach dodatkowo był on trudny nie było możliwości patrzenia na przeciwnika jak się padnie. Chciałbym wprowadzić info po śmierci czego nie ma ( Chyba że pojawiło się w mojej przerwie)
Nie wiem nic na razie więcej nie przychodzi mi do głowy ale proszę Was zróbmy tutaj burzę komentarzy i opinii aby przywrócić nasz ukochany serwerek

Pozdrawiam