Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Prośba Przywrócenie chwały Only DD2

Wasze propozycje i uwagi związane z serwerem De_Dust2 Only.

Silence!

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 27 cze 2017, o 23:15

Witam

Chciałbym poprosić obie strony o pomoc w przywróceniu serwera do życia Only DD2- który już od dłuższego czasu padł . Uważam, że dla wielu graczy tak jak dla mnie jest to wielka strata ponieważ uwielbiałem tam grywać godzinami w zajebistej atmosferze z super osobami a teraz wchodząc w CS widząc 1,2 /30 kręci się łezka w oku ;C

Chciałbym prosić graczy aby napisali dlaczego według nich padł ten serwer, co było pozytywne i miało by zostać a co powinno zostać zmienione aby znów wrócili i cisnęli na tym serwerze .

A Administracje aby zastanowiła się nad tym co napiszemy oraz również ewentualnie napisała co jest potrzebne aby może troszeczkę Was jakoś wesprzeć.

Dobra będę tym odważnym i napiszę pierwszy :P Pamiętam jak jeszcze na serwerze się grało że ludzie narzekali na nagłe spadki fps'ów i lagi na serwerze co nie pojawiało się na innych serwerach waszych ( DM i FFA). Kolejna sprawa lubiłem ten serwer za jego OLD SCHOOL czyli nie było nowych śmieci jak na wszystkich tych badziewnych serwerach dodatkowo był on trudny nie było możliwości patrzenia na przeciwnika jak się padnie. Chciałbym wprowadzić info po śmierci czego nie ma ( Chyba że pojawiło się w mojej przerwie)

Nie wiem nic na razie więcej nie przychodzi mi do głowy ale proszę Was zróbmy tutaj burzę komentarzy i opinii aby przywrócić nasz ukochany serwerek :P

Pozdrawiam
Obrazek

HectorZKS

ZBANOWANY CSL

• Awatar użytkownika
  • ZBANOWANY CSL
  • Postawione piwa: 13
  • Otrzymane piwa: 4

(#2) Napisano 27 cze 2017, o 23:39

Siema Silence !

To jest nurtujące pytanie. Gdy zaczynałem przygodę z lamersami to servernie był niemal zawsze zapełnion.

Widze dwie takie przyczyny, pierwsza w słowie ONLY, naprawdę cały czas wałkować dd2 mogą jedynie fani.
Druga natomiast wynika z tego że nie ma nowego narybku na serverze. Większość to już stare pracujace pryki bądź studenci jak ja :piwko: .

Uwierz mi, że te chciałbym widzieć pełne DD2 ;)

Imo, ja bym zmienil te only dd2 i dodal inferno, traina, azteca takie klasyki bądź w razie gdy sytuacja by się nie poprawiła to moze spróbować jakiś for fun server, moze jailbreak! On jest naprawde kozacki,, badz tez jakies diablo lub callofduty
Szlachta z Mazowsza !

ŁAPA

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 153
  • Otrzymane piwa: 170

(#3) Napisano 28 cze 2017, o 06:46

Był już taki temat ^^

Silence!---->Sporo graczy przeszło na Cs GO. Sprawdzone jest też to, że nowi gracze szybko uciekają i nie wracają jak zginął parę razy z rzędu. Takim głównym powodem małej liczby graczy jest okres wakacyjny. Przecież nawet jak serwer cieszył się grywalnością to latem nie było obficie. Oczywiście też reklama. Na FFA przed zakupem reklamy też było pusto, ale DD2 po wakacjach odżyje nawet bez reklamy :)

HectorZKS---->Nie ma nowego narybku, bo nie ma reklamy :) A jak wbijają jacyś nowi gracze, mimo że serwer nie ma reklamy to bardzo szybko wychodzą, bo cały czas padają.
Co ty chcesz z DD2 drugie FFA zrobic?
Przecież dla Silence! Zależy na tym, żeby na ONLY DD2 frekwencja się poprawiła, a nie żeby przerobić serwer na zupełnie inny. No przynajmniej ja tak zrozumiałem jego post.
Chcesz ze mnie kpić?
Nie poczułem nic, daj bis
Nie powiedziałeś tego w ryj
To nie powiedziałeś nic

Szarmancki Los Pederasta

Mam na Was oko!

• Awatar użytkownika
  • Mam na Was oko!
  • Postawione piwa: 58
  • Otrzymane piwa: 27

(#4) Napisano 28 cze 2017, o 08:36

Wygląda na to że musimy czekać cierpliwie aż się sam zapełni , wielu graczy FFA nie potrafią zrozumieć jak można ciupać w jedną mapę DD2 , i tacy na pewno nie pomogą nam go ożywić :( , zauważyłem że było by wielu stałych graczy na DD2 w dalszym ciągu , ale nikomu nie chcę się samemu siedzieć na serwerze i czekać aż ktoś może wejdzie ;)
Obrazek
Obrazek

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#5) Napisano 28 cze 2017, o 16:21

1. Nie ma kasy na reklame FFA a co mówić o DD2...
2. Hosting na którym jest serwer był najlepszy gdy serwer był tam kupowany tj. rok 2011
obecnie pisząc do hostingu mam wrażenie że sensowniejsze byłoby napisac w lecie do świętego mikołaja.
3. Problemem jest tez to że zostały zmienione trasy do serwera dla zagranicznych graczy, które lecą przykładowo UK>Niemcy>Wegry>Polska
gdzie wcześniej było UK > FR > PL. Na szczescie okolo miesiac temu wszystko wrocilo na krótsze trasy.
4. Wielu graczy uciekło na GO
5. Wielu graczy uciekło na inne serwery które na reklame stac ;]
6. Wielu graczy przestało w ogóle grać

DD2 kazdy wie, że to był serwer flagowy, moje oczko w głowie. Ze względu, że FFA ma pewniejszy hosting to ono zostało przywrócone do życia.
DD2 natomiast zostanie wyłaczone. Na FFA dziś kończy sie reklamai zapewne tez sie zrobi pusto. Czerwoni niestety wszytskiego sami nie oplacą, bo serwery to tylko 1/4 wszystkich oplat.
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

Silence!

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 0

(#6) Napisano 28 cze 2017, o 21:57

Axl co do punktów 1 i 2 widzę rozwiązanie takie że :

1) Zmień hosting na aktualnie najlepszy a nie 2k11
2) Podaj ile kosztuje reklama i ewentualnie może byśmy się większą paczką złożyli ( Chcecie fajny serwer i fajna atmosferę to troszeczkę od siebie również dajcie ! )
Obrazek

Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia