Nie wiem co wy chcecie dyskutować jak axl wcsroaj na sb pisał że mapy klasyczne są tylko na jakieś 2 dni a potem wraca do dd bo lepiej i dodał że można propozycje dawać w tematach... Szkoda że się nie konsuktuje z graczami tylko sam podejmuje decyzje bo przecież właściciel

przecież to nie trzeba mieć nie wiem jakiego IQ żeby wiedzieć że bez z reklamy, adminów na serwerze i jak lagi są to graczy nie będzie.. Serwer śmiga dobrze, klasyczne mapy są znane wszystkim, trzeba żeby zawsze admin był bo cziterow jak psów, a widzę że zostało aktywnych ze 4 w tym ja... Tak jak pewien osobnik ostanio pisał na sb, który nie jest żadnym autorytetem ale rację akurat miał ze takich klasycznych ffa to bardzo mało jest w sieci, więc myślę że znajdą się amatorzy na dobrze ogarniete ffa z lamers, ale to drodzy moi cziterzy trzeba zadbać a nie że akcja pod tytułem boom ratowanie serwera i jednorazowa składka i wyjebane znowu, bez dotacji od adminów się nie obejdzie i uswiwdomcie sobie to wreszcie żydki... Na mnie w tej kwestii można liczyć.