Witam!
Gram na serverze już pare lat( z przerwami ) i mam chęć wyrazić swoję zdanie na pewne tematy.
Wiem, że temat o asystach był, czytałem i zamknięto go tak szybko, jak i go otworzono. Moim zdaniem asysty to świetna reklama. Po pierwsze ile razy obiliście gościa do 99, fartem dostaliście bułę i podskoczyło ciśnienie? Nieraz bywa też, że odbierzemy hp 5 innym graczom ale i tak padniemy. Wtedy następuje tak zwane "Wkurwienie" i ja najczęśćiej wyłączam wtedy komputer

. I nie gadajcie głupot, że nie patrzycie na staty bo i tak nie uwierze. Przecież tu chodzi o dobra zabawę ale także o rywalizacje, kto lepszy, kto gorszy itd.
Dlatego moim zdaniem warto spróbować, przecież to nic nie boli

. Szczegóły i inne pozostawiam do dyskusji.
Po 2 chodzi mi o adminów. A precyzyjniej mówiąc o ich surowości. Nie wiem dlaczego ale gdy ktoś kogoś obrazi (prawdobodobnie z przypływu emocji) dostaje bana, ktoś nie wykona celów - ban, lamerskie zachowanie itd. Ja osobiśćie nigdy nie dostałem za takie coś bana, ponieważ jestem kulturalnym graczem

. Ale zauważyłem, że ktoś się źle zachowa i dostaje bana. Prosiłbym o więcej upomnień, kicków itp. Bo regorystyczny server też odstrasza. Poza tym info po śmierci, świetny pomysł

Mało kto korzysta ale może się wreszcie zmobilizują do kupna mikrofonów

A tak poważnie to gra staje się ciekawsza. Z góry przepraszam za błędy ortograficzne, logiczne i wulgaryzmy.
Pozdrawiam.
Nekris