Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik A.C.A.B#wislaq/AJ napisał:Nie wiem czy na innych mapach też, ale na dd2, pisze, że zablokowany jest tylko bombsite b jeśli w drużynie CT jest mniej niż 2 osoby.
Użytkownik A.C.A.B#wislaq/AJ napisał:Eh Jndro przeczytaj to co napisałem jeszcze raz.... Wiem, ze są blokady, ale blokada jest tylko wtedy gdy jest jedna osoba w CT... przynajmniej na dd2 tak jest. a gdy np jest 2 osoby i więcej to b już odblokowane jest.......
Użytkownik A.C.A.B#wislaq/AJ napisał:Nie wiem czy na innych mapach też, ale na dd2, pisze, że zablokowany jest tylko bombsite b jeśli w drużynie CT jest mniej niż 2 osoby.
Użytkownik ~ yay ~, for Equestria! napisał:Użytkownik A.C.A.B#wislaq/AJ napisał:Nie wiem czy na innych mapach też, ale na dd2, pisze, że zablokowany jest tylko bombsite b jeśli w drużynie CT jest mniej niż 2 osoby.
Przeczytałem 3 razy sam + dwa razy z pomocą kogoś innego. Nadal nie widzę tutaj żadnego problemu, napisz jeszcze raz (tak konkretniej) o co chodzi...
Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości