Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Flesze/ Przenikanie

Wasze propozycje i uwagi związane z serwerem FFA.

Axl

Główny Administrator

• Awatar użytkownika
  • Główny Administrator
  • Postawione piwa: 46
  • Otrzymane piwa: 364

(#16) Napisano 26 lip 2016, o 08:07

Jezeli skrocimy czas przenikania, to wtedy bedzie wiecej sytuacji ze slapowaniem w celu rozlaczenia graczy bedacych "w sobie", gdyz w tym czasie wszyscy leca grupą. Tak juz było, tak samo jak byl ten czas wydluzony, co blokowalo mozliwosc podsadzenia na gale na mapie dd2, na poczatku rundy.

Flesze - ta gra polega na przypadkach, bledach w mysleniu bo nikt nie postepuje nigdy idealnie :) moim zdaniem to jest kolejne ulatwianie gry "zespolowej" a skoro mowa o zespole to i o tym ze nie zawsze wszytsko idzie po naszej mysli ;] czyli FB od swoich....
Obrazek
Siłka koks i kreatyna zrobią z ciebie skurwysyna. A nie jakieś piwko, wódeczka i jointy.

CZK

Cham i prostak!

• Awatar użytkownika
  • Cham i prostak!
  • Postawione piwa: 15
  • Otrzymane piwa: 393

(#17) Napisano 26 lip 2016, o 11:55

Axl, Ty zawsze na nie, ja nie wiem. :-P Jak wspomniałem, nie będziemy serwera configurowac pod dyktando 1-2 osób.
Wasze piwa dosłownie idą na szczytny cel.:devil: Obrazek

zielone_jon..

Na przepustce

• Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Postawione piwa: 85
  • Otrzymane piwa: 113

(#18) Napisano 21 sie 2016, o 11:17

A więc co mam do dodania mianowicie kujecie mnie tak tym że te flesze to ułatwianie gry jest tak. A vip to co nie jest ułatwianie gdy chyba z tych wszystkich dodatków to największe ognisko ułatwiania gry. Bo taki gracz ma nieskończoną ilość kasy to do tego kewlary granaty itp i do tego skoro ma dużo kasy to wspomaga swój tema bronią więc to nie jest ułatwianie gry? Ja rozumiem że z vipa jest kasa ale nie gadajcie że to aż takie ułatwianie gry jest. Bo te flesze wku i skoro jest to przyjęte na serwerach to u nas też można to wrzucić zawsze to pójdzie na plus dla serwa.

kotojot

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 5
  • Otrzymane piwa: 4

(#19) Napisano 21 sie 2016, o 11:37

Jak dla mnie pomysł z fb ma jedną ogromną wadę, która moim zdaniem go wyklucza: kiedy gracz rzuci fb, a drugi gracz z tej samej drużyny wybiegnie to nie będzie się musiał odwrócić od tego flesha a gracz z przeciwnej drużyny tak. W tym przypadku ułatwienie jest ogromne.
Obrazek

templar

Admin serwera DM!

• Awatar użytkownika
  • Admin serwera DM!
  • Postawione piwa: 19
  • Otrzymane piwa: 6

(#20) Napisano 21 sie 2016, o 12:39

kotojot,popieram.Szczegolnie dla lepszych graczy to bedzie dodatkowe ulatwienie gry
Obrazek

https://steamcommunity.com/id/templartitan/

i5-4460 3.9 GHz
GeForce GTX 970 MSI
12 GB RAM
Motherboard - MS-7616
Monitor - LG 24GM77 144 hz/1ms
Keyboard - ModeCom MC-800M
Mouse - Fnatic Gear Flick/mousepad - Steelseries QCK

Wróć do Propozycje zmian / Ogłoszenia