Czytam to i aż musiałem drinka sobie zrobić z tych resztek karmi co Zwierze mnie sprzedał że piłem i się upilem...
Uwaga rozpisuje demo bo widzę że tak jak w Polsce to i tutaj nikt nawet go nie otworzył i tylko plucie jadem w kogoś kogo się nie lubi bez argumentów, w tym przypadku ofiarą jestem ja...
Mapa de_hell, pierwsza runda albo druga, mam kaca jest w CT a ja jestem w TT. Arcanix wbija środkiem na balkon, posłuchać gdzie CT biega, z 15 s to może trwało(żeby nie było że kampie 2 min) koleś z tt wyrzuca mi pake pod balkon, więc schodze i ja podnosze. W tym samym momencie mam kaca robi rasz od B na bramę, rzuca Fb którego widzę ale mnie nie oslepia i uciekam na schodki. Słyszę że biegną więc poczekalem, zaciukalem mam kaca i chyba drugiego i poszedłem na bs położyć paczkę. Mój team w tym momencie właśnie go zdobył i czekał na mnie, a ja jako że nie jestem ameba to nie ucieklem i nie dałem zrobić pleców właśnie mam kaca który na to miał chęć i nie wyszło mu bo jakiś Arcanix go zabił

. Po tym zajsciu dostaje na u@ wiadomość ta co przedstawił mam kaca że nawet z paka kampie i że jestem botem. Nie wiem może ja jestem ograniczony a składam na innych ale chyba takie granie to nie jest kampieniem tylko typowa gra w CS czy ja o czymś nie wiem? Szczerze to sam się już gubię jak grać w tą grę, no ale przecież ns mam kaca wie lepiej jak się w to gra

sytuacja właśnie tak wyglądała, kto nie wierzy no to demo jest wklejnone.
Pamiętam jak jeden z graczy kiedyś przywitał się na dd2 "siema boty" po czym dostał bana na 1 dzień bo to obraził admina( nie pamiętam nickow ale może ktos z was pamięta taka sytuacje, bo owa miała miejsce). Oczywiście ja mogłem to olać i odpisać mam kaca, że "mógł nie raszowac hehe" ale jemu od dłuższego czasu się zbierało bo za bardzo pyskowal i pouczal adminów jak mają adminowac a o ile pamiętam on chyba nie jest od tego? W 99.9999 % bym się uśmiechnął coś odpisał i gra byłaby dalej ale nie tym razem.
I tak jak napisał zwierzaczek mój rottweiler że admini to mają być tylko od banowaniem czitow a jak "mnie" upomni o zachowanie, klatki itp to nazista już i jest nie dobry admin...
I jeszcze tekst ze "ja nie chcę żeby stracił admina" za co kurrwa za bana bo obrszasz to admina mam stracić? Bo cię jakiś Kubi poparł który jest "lekko" stronniczy? Weźcie się zajmijcie gra i może trochę hajsu na reklamę przelejcie żeby grwcze byli a nie mi tutaj piszecie farmazowny że to przez takiego arcanixa nie ma graczy... Typowe pierdolonie i zagrywka psychologiczna że przez kogoś jest najgorzej... Może ktoś się na to nabierze ale myślę ze niewielu...
Reasumując ban jak najbardziej słuszny, ciesz się że nie jestem kutas i ci nie przedłuże go na tydzień za kłamstwa na forum i robienie z igły widły. Ja do ciebie nic nie mam ale nie mam tutaj świętych krów i każdy podlega równemu traktowaniu. Ciekawe czy byś pisał odwołanie jakby Ci CZK albo AXL dał bana? Czy byś też mu wyjeżdżał że nie chcesz żeby stracili admina...
Niezły tasiemiec wyszedł ale właśnie należało to wyjaśnić w sposób prosty bo tutaj niektórzy trochę słabo z ilorazem.