Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik zielone_jon.. napisał:bierność NASZYCH ADMINÓW.
Użytkownik nOthinG napisał:Jondro, a mi się wydaje, że nie tylko konto steam macie wspólne. Jeśli Twoja druga połówka chce coś napisać od siebie, to niech założy sobie tu konto, a nie korzysta z pozycji, którą sobie tutaj wyrobiłeś (To akurat komplement)
Co do samej sytuacji, proszę o konsekwentne banowanie za obrazę i kulturę. Akurat takich graczy tutaj nie potrzeba.
Użytkownik zielone_jon.. napisał:Jakbyście za uwarzyli temat z obrażaniem poszedł 2 a przywitanie było 1 no ale spoko za ciężkie wejść i sprawdzić ktoś się wita. Co do konta napisaliśmy na moim bo od razu będzie jasność bo wiem jak traktuje się tu zwykłych graczy.
Grzadq no spoko jesli chcesz żeby twoją kobietę obrażali od suki to nie mam z tym problemu ale u mnie zgody na to nie ma.
Cytat:Grzadq no spoko jesli chcesz żeby twoją kobietę obrażali od suki to nie mam z tym problemu ale u mnie zgody na to nie ma.
Wróć do Księga skarg i zażaleń - ZGŁOŚ CZITA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości