(#2) Napisano 22 lis 2015, o 19:32
Admin nie jest od dyskutowania.
Humorystycznie podszedłem do sytuacji na początku ale widać nie załapałeś kontekstu.
No to tak, wchodzę raz na tydzień i psuje gre? Banując za kulturę? Nie dając się obrażać?
Zostałeś obrażony tak? W jaki sposób? Wyzwałem Ci rodzine? Nazwałem debilem czy coś tego typu?
Napisałem "nooby bijo" A co tylko ty mi obrażenia zadałeś? Jakbyś się wczytał dalej to specjalnie umieszczony jest ort w tym zdaniu. Ale sarkazmu i metafor to od Cb chyba nie powinienem wymagać.
Wykorzystuje uprawnienia administratora? OCZYWIŚCIE! Po to je przecież mam. Dostałeś slaya na ostrzeżenie, ale widocznie nie zadziałało bo kontynuowałeś najpierw na czacie i potem na mikro. Za to zastosowałem jedną z najniższych dostępnych kar czyli pięciominutówkę. Popisywanie się przed kolegami z serwera to nie tutaj. I nie unoś się honor bo nikt nic takiego Ci nie powiedział a tu wyskakujesz jak za serie bluzgów.
Zalecam środki uspokajające przed wejściem na serwer. Kolejny tego typu tekst w moją stronę nagrodzę dłuższym banem.
Obrażając admina obrażasz sieć. Jeśli administracja ma zastrzeżenia do mojego postępowania to zapraszam na PW.
Temat do zamknięcia.