Witam.
Dla sprostowania, podanie składam po raz 2. Po dwutygodniowej karencji. Podanie za pierwszym razem zostało odrzucone ze względu na małą ilość postów. Wiem, że dalej ilością postów nie powalam. Ale śledzę forum na bieżąco.
Treści podania nie zmieniam. Jest taka jak za pierwszym razem.
Nick na serwerze:SrutututuPeczekDrutu
Steam ID:STEAM_0:1:1316937
Staż w CS'a:Biorąc pod uwagę przynajmniej 6 lat przerwy to z 5 lat doświadczenie się uzbierało.
Link do GT:http://www.gametracker.com/player/SrutututuPeczekDrutu/91.224.117.193:27015/Jak chcesz Nam pomóc?:Pracuję jako pracownik fizyczny obróbki wstępnej "Czyszczenie". Jak widać na serwerze też przyda się czasem małe "Czyszczenie'. Więc się na tym znam. A, że czasem ciężko o wsparcie admina w usunięciu osoby "odpalonej" to byłbym gotowy taką osobę grzecznie wyprosić ;]
CV: Lata 2003-2007 byłem Adminem na Arenie Skilla, CS-Bial. Doświadczenie w tym zakresie mam. Kwestia przypomnienia AMX i będzie ogar ;]
Napisz kilka słów o sobie:Mam na imię Piotr. Pochodzę z 40-tysięcznego miasta położonego w woj. pomorskim o nazwie Lębork (Tak to ta wiocha, przez którą jedzie się do Łeby nad morze). Wiosen liczę sobie 28. Ahh... jak ten czas leci. Staż małżeństwa 4 lata, żona ma na imię Anna a wynik tego całego nieporozumienia

: córka Amelka 2 lata i 8 miesięcy ;] Pracuję jak wyżej napisałem jako pracownik obróbki wstępnej. Małe wytłumaczenie ;] Jestem zwykłym robolem, który ciężko pracuje jako pracownik fizyczny w przetwórstwie rybnym. Nic nadzwyczajnego ale nie narzekam. Poza chwilami spędzonymi na grze w CS-a, interesuję się literaturą o tematyce psychologicznej, wędkowaniem. Miało być krótko, więc się już nie rozpisuję ;]
Oświadczam, że spełniam warunki wymagane przez CS-Lamers.Prosiłbym przenieść temat do działu FFA. Moja pomyłka.