Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[FFA]xd - ArcaNix

W tym dziale będziesz mógł odwołać się od otrzymanego bana.
Prośby pisane bez wzoru będą automatycznie odrzucane, a tematy zamykane i/lub usuwane!

Tytuł wątku: W temat wpisz swój zbanowany nick oraz jeśli znasz to nick admina banującego.

Nick podczas gry:
IP/SteamID:

Data zdarzenia:
Powód bana:
Opis sytuacji:

Screeny: Screeny należy spakować w formacie ZIP/RAR i wrzucić pod link podany obok --> LINK*
AmxBans: Po wejściu w podany obok link, należy wyszukać swojego bana podając Nick/IP/SteamID. --> LINK**
Wycinek z konsoli: Wycinek ten można znaleźć w konsoli, również po ponownym uruchomieniu gry.
WAŻNE! Czas na wrzucenie ssów robionych przez Admina wynosi 12 h od chwili ich zrobienia.

____________________________________________________________________________________________________________________

* Wszystkie zdjęcia powinny znajdować się w jednej paczce (w niezmienionym formacie BMP) spakowane w RAR lub ZIP i wrzucone w podany powyżej link.
** Jeżeli nie wiesz o co chodzi (jak to większość twierdzi), wystarczy przeczytać uważnie REGULAMIN działu, kliknąć w podany odnośnik i zastosować się do instrukcji powyżej a link do bana wkleić w odpowiednim polu.

ONLYHS

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 28 sie 2017, o 18:34

Opis sytuacji: No teraz to serio jestem ciekaw za co ten ban ^^
Nick podczas gry: xd
SteamID/IP: NeoBans / 95.156.241.58
Data: 28/08/2017 - 18:32:28 (2 minuty temu)
Powód bana: nastepny do kolekcji :)
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=131252
Serwer: [PL] CS-Lamers [ FFA CLASSIC ] @ 1shot1kill.pl

Arcanix

Admin serwera DM!

• Awatar użytkownika
  • Admin serwera DM!
  • Postawione piwa: 7
  • Otrzymane piwa: 50

(#2) Napisano 28 sie 2017, o 18:50

Demo- http://d1.hltv.org.pl/srv31356/HLTV-170 ... ec.dem.zip

19:00 - akcja na bramie skad wiedzial ze idzie jondrer jak on sie skradal z paczka ?
22:10 - cala akcja ogladana na esp przeze mnie i ciagle modelowo jechal (na 80 % :))
22:24 - koles leci od BS a ten ze schodow juz wiedzial ze on tam leci, po tej akcji dostal bana ( oczywiscie wszystko na esp ) wygladalo to ewidentnie na wh

Prosze kogos zeby obejrzal go na WH (szkoda ze nie ma zwierzaka w tym momencie tylko sie na warszawie rozbija :) ) iz ja nie posiadam takich programow :) jondro ma wiec moze obejrzec.

Demo raczej nie naciagane i prosze o obejrzenie kogos kto sie zna konkretnie.

Ub na razie nie ma.

mam noda32 a on mi wh nie chce puscic wiec prosze kogos kto nie ma antywirusa :D

ONLYHS

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 0
  • Otrzymane piwa: 0

(#3) Napisano 28 sie 2017, o 19:02

19:00 - dostałem info.
22:10 - jakie modelowo skoro w nikogo nie strzelałem, a wszystkich widziałem na moście ( no chyba że u mnie jakiś inny czas demka jest i o inną akcje chodzi :D )
22:24 - strzelił z ak i było słychać.

Arcanix

Admin serwera DM!

• Awatar użytkownika
  • Admin serwera DM!

(#4) Napisano 28 sie 2017, o 21:17

niestety nie ma amatora chetnego na demo, wiec musisz poczekac dzisiaj i dopiero jutro albo poznym wieczorem sie wyjasni, ja ub nie dam aktualnie :) przykro mi :)

Arcanix

Admin serwera DM!

• Awatar użytkownika
  • Admin serwera DM!

(#5) Napisano 29 sie 2017, o 10:11

Zobacz demo ktoś ogarnięty, żeby temat nie wisiał rok.

Czas ponoc goi rany Nagroda (1)

Admin serwera:
    DD2, FFA, DM, ABW CSL

• Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Postawione piwa: 29
  • Otrzymane piwa: 407

(#6) Napisano 29 sie 2017, o 10:43

I za te 3 akcje go zbanowałeś? No nie widzę tu nic oprócz jednej akcji..
19:00 - To było dziwne wyczekanie, aż za dziwne, nawet jeśli info dostał że jest na B i wziął pake Jondro, to na logikę nie zatrzymywał bym się w bramie, ewentualnie szedł na walku, a on się perfidnie zatrzymał, jakby już wiedział. Timing miał fenomenalny :) +/- B
22:10 - Nie wiem o co Ci tu chodzi. /-B
22:24 - Strzelał, biegał .. słuch. /-B
Zamiast wejść na specta i obejrzeć go lepiej to po 3 rundach bodajże go zbanowałeś, za jedną akcje ja go nie zbanuje.
Ewentualnie proszę się graczowi przyglądać, nagrać demo w razie wątpliwości, bo te z HLTV polagowane... a dowody przedstawione przez admina banującego są nie wystarczające. Gracz zostaje odbanowany.

Wróć do Bany - odwołania.