Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

Odwołanie

W tym dziale będziesz mógł odwołać się od otrzymanego bana.
Prośby pisane bez wzoru będą automatycznie odrzucane, a tematy zamykane i/lub usuwane!

Tytuł wątku: W temat wpisz swój zbanowany nick oraz jeśli znasz to nick admina banującego.

Nick podczas gry:
IP/SteamID:

Data zdarzenia:
Powód bana:
Opis sytuacji:

Screeny: Screeny należy spakować w formacie ZIP/RAR i wrzucić pod link podany obok --> LINK*
AmxBans: Po wejściu w podany obok link, należy wyszukać swojego bana podając Nick/IP/SteamID. --> LINK**
Wycinek z konsoli: Wycinek ten można znaleźć w konsoli, również po ponownym uruchomieniu gry.
WAŻNE! Czas na wrzucenie ssów robionych przez Admina wynosi 12 h od chwili ich zrobienia.

____________________________________________________________________________________________________________________

* Wszystkie zdjęcia powinny znajdować się w jednej paczce (w niezmienionym formacie BMP) spakowane w RAR lub ZIP i wrzucone w podany powyżej link.
** Jeżeli nie wiesz o co chodzi (jak to większość twierdzi), wystarczy przeczytać uważnie REGULAMIN działu, kliknąć w podany odnośnik i zastosować się do instrukcji powyżej a link do bana wkleić w odpowiednim polu.

PsychoPan

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 10
  • Otrzymane piwa: 4

(#1) Napisano 18 cze 2017, o 15:16

Jeśli nie wiesz, jak wypełnić pola poniżej spójrz trochę wyżej - tam jest Regulamin działu i wszystko jest opisane :)

Nick podczas gry:Szczegóły bana LINK DO TEGO BANA!
Nick PsychoPan
Adres IP Niedostępny
Typ Bana NeoBans
Powód Bana LamerskieZachowanie
Wykonano 18.06.2017 - 15:12:10
Wygasa 18.06.2017 - 15:42:10 (29 Minut(y) pozostało)
Zbanowny przez _eXe_ (_eXe_)
Zbanowany na [PL] CS-Lamers [ FFA CLASSIC ] RESET STATYSTYK !!! @ 1shot1kill.pl
IP/SteamID:

Banujesz za słowo " dzbany " ? XD Jak oni blokuja i rzucaja flesze na morde to nic i jak Zwierz sobie wyzywa kogos od " smieci " na ts to jest okej ? hahahahahah :D Smiech na sali

Arcanix

Admin serwera DM!

• Awatar użytkownika
  • Admin serwera DM!
  • Postawione piwa: 7
  • Otrzymane piwa: 50

(#2) Napisano 18 cze 2017, o 15:28

Zwierzem ja już się zajmę, pograć będzie mógł w karty na kurniku jedynie po interwencji :D

PsychoPan

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 18 cze 2017, o 15:38

Przynajmniej to ;)

Piotrek52090

V.I.P

• Awatar użytkownika
  • V.I.P
  • Postawione piwa: 187
  • Otrzymane piwa: 9

(#4) Napisano 18 cze 2017, o 15:47

Na TS, każdy sobie może mówić co chce, już się nie czepiajcie, poczekajcie na odpowiedź banującego :)
PS. Ban zostało wtedy 29 minut a ty temat wykładasz masakra :samobojstwo:
PeterIRE - Gracz na Cs Lamers :)

Don Swiateczna Pikieta

Zawsze pomocny

• Awatar użytkownika
  • Zawsze pomocny
  • Otrzymane piwa: 21

(#5) Napisano 18 cze 2017, o 16:32

Drogi kolego co ma teamspeak do gry counter-strike ? Różnica jest ogromna , a odnośnie bana kultura wobec adminów jak i graczy jest głównie postrzegana tylko i wyłącznie w trakcie gry , a nie przy rozmowie na tsie , tymbardziej za długi okres czasu to nie jest wiec odwołanie jest adekwatnie zbędne :>
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Zimny skurvol wita wsród wykolejonych asów :>

Zwierze

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 42
  • Otrzymane piwa: 168

(#6) Napisano 18 cze 2017, o 17:03

hahaha jak powiedziałem ,że koleś odpalony śmieć i dostał za chwilę bana to porównujesz to do tego? Płaczesz o połowę ludzi , którzy Cię zatłuką że są odpaleni w tym o mnie na 3 różnych nickach XD nie rozśmieszaj mnie.

tu jasno widać jak ciągle wyzywasz, więc co masz jeszcze za problem?

http://stats.cs-lamers.com/hlstats.php? ... layer=1429

Hedonista

Moderuje co chcę :)

• Awatar użytkownika
  • Moderuje co chcę :)
  • Postawione piwa: 48
  • Otrzymane piwa: 158

(#7) Napisano 18 cze 2017, o 17:48

Moze mu chodzilo o team say a nie o teamspeak durne dzbany?!
If You wanna fuck for money, fuck Yourself and save the money!

Obrazek

ObrazekObrazek

_eXe_

Na przepustce

• Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 47

(#8) Napisano 18 cze 2017, o 18:08

Opisuje i objasniam...
Zaczalem grac na FFA ostatnio i co chwile widzialem i slyszalem jakies wyzwiska i uszczypliwosci w stosunku do graczy. Na ten przyklad, "idioto" "pacanie" "chuju" "debilu" "glabie" itd... W koncu zaczelo mnie to draznic, ze w co drugim zdaniu sa wyzwiska, to napisalem na @@, ze za kazde kolejne wyzwisko w stosunku do graczy beda bany... pol minuty pozniej, jeb... wyzywa dalej. Dostal bana na pol godziny za kulture i odwolanie.
Logi sa do sprawdzenia wiec mozecie sprawdzic, ja zaraz do pracy startuje wiec nie mam czasu udowaniac swojej niewinnosci.
Tyle w temacie, Piontka.
Obrazek

PsychoPan

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#9) Napisano 18 cze 2017, o 18:59

Użytkownik Zwierze napisał:
hahaha jak powiedziałem ,że koleś odpalony śmieć i dostał za chwilę bana to porównujesz to do tego? Płaczesz o połowę ludzi , którzy Cię zatłuką że są odpaleni w tym o mnie na 3 różnych nickach XD nie rozśmieszaj mnie.

tu jasno widać jak ciągle wyzywasz, więc co masz jeszcze za problem?

http://stats.cs-lamers.com/hlstats.php? ... layer=1429

Ty to kozak jestes od kontekstu, większość ludzi co zgłoszę na u@ lub napisze do admina to jest trafne i gość ma wspomagacze.
Jestes taki wyszczekany a co jak bys dostal w piz** nie wiadomo jak a nick nowy co jeden mecz ? Nie napisalbyś ze odpalony ? taki kozak w mordzie jestes ale tego juz nie zmieni nikt. Wiec bez odbioru.

PsychoPan

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#10) Napisano 18 cze 2017, o 19:01

Użytkownik _eXe_ napisał:
Opisuje i objasniam...
Zaczalem grac na FFA ostatnio i co chwile widzialem i slyszalem jakies wyzwiska i uszczypliwosci w stosunku do graczy. Na ten przyklad, "idioto" "pacanie" "chuju" "debilu" "glabie" itd... W koncu zaczelo mnie to draznic, ze w co drugim zdaniu sa wyzwiska, to napisalem na @@, ze za kazde kolejne wyzwisko w stosunku do graczy beda bany... pol minuty pozniej, jeb... wyzywa dalej. Dostal bana na pol godziny za kulture i odwolanie.
Logi sa do sprawdzenia wiec mozecie sprawdzic, ja zaraz do pracy startuje wiec nie mam czasu udowaniac swojej niewinnosci.
Tyle w temacie, Piontka.

Mówisz mi ze pół minuty później wyzywam znowu ? Ile bylem na serwerze 2 rundy i dostalem bana napisalem tylko o dzbanach i bałwanach.
Gdzie masz " chuje , debile , idioto itp glabie ?" Nie rozsmieszaj mnie jak masz mi cos do powiedzenia to wal prawdą a nie pieprzysz farmazony ze ile ja to wyzywalem pozniej.Raz sie zdazylo daleś bana rozumiem 30 minut mnie nie zbawi ale do 1 wora mnie wrzucał nie bedziesz.

I zeby odrazu 10 osob nie wyjechalo " raz sie zdazylo przy adminie exe". Jak kogos wyzywam to jak wszyscy z zlości jak wbije odpalony gosc i nie daje grac ale i tak wiekszość osób nie zrozumie tego tylko bedzie jechało dalej swoje " czytaj Zwierz"

Zwierze

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 42
  • Otrzymane piwa: 168

(#11) Napisano 18 cze 2017, o 22:18

Słuchaj, ban dawno minął. Padło akurat na Ciebie, logi pokazują że nie jesteś niewiniątkiem więc nie wiem po co te odwołanie. Popatrz sobie na spect na kogoś zanim zaczniesz wyzywać i zgłaszaj do admina. Obrażanie czita to jedno, ale obrażanie jak ktoś ma nick, którego nie kojarzysz i jest na górze tabeli to przesada.

Zamykam

Wróć do Bany - odwołania.