Nazwa Serwera | Adres IP | Monitor | Mapa | Gracze | Status | |||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | ![]() | 145.239.236.245:27015 | ![]() | de_nuke | 26/32 | ![]() | POŁĄCZ | |
![]() | ![]() | cs-lamers.com | ![]() | 10/124 | ![]() | POŁĄCZ | ||
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-) |
Użytkownik Zwierze napisał:hahaha jak powiedziałem ,że koleś odpalony śmieć i dostał za chwilę bana to porównujesz to do tego? Płaczesz o połowę ludzi , którzy Cię zatłuką że są odpaleni w tym o mnie na 3 różnych nickach XD nie rozśmieszaj mnie.
tu jasno widać jak ciągle wyzywasz, więc co masz jeszcze za problem?
http://stats.cs-lamers.com/hlstats.php? ... layer=1429
Użytkownik _eXe_ napisał:Opisuje i objasniam...
Zaczalem grac na FFA ostatnio i co chwile widzialem i slyszalem jakies wyzwiska i uszczypliwosci w stosunku do graczy. Na ten przyklad, "idioto" "pacanie" "chuju" "debilu" "glabie" itd... W koncu zaczelo mnie to draznic, ze w co drugim zdaniu sa wyzwiska, to napisalem na @@, ze za kazde kolejne wyzwisko w stosunku do graczy beda bany... pol minuty pozniej, jeb... wyzywa dalej. Dostal bana na pol godziny za kulture i odwolanie.
Logi sa do sprawdzenia wiec mozecie sprawdzic, ja zaraz do pracy startuje wiec nie mam czasu udowaniac swojej niewinnosci.
Tyle w temacie, Piontka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości