Nasze Serwery
  Nazwa Serwera Adres IP Monitor Mapa Gracze Status  
FFA [NS/S]145.239.236.245:27015de_nuke26/32OnlinePOŁĄCZ
TS3cs-lamers.com10/124OnlinePOŁĄCZ
Na naszych serwerach napierdala obecnie 26 graczy, maksymalnie może grać ich 32. Daje to zapełnienie rzędu 81.25% :-)

[FFA]MarchewQa - Maniek

W tym dziale będziesz mógł odwołać się od otrzymanego bana.
Prośby pisane bez wzoru będą automatycznie odrzucane, a tematy zamykane i/lub usuwane!

Tytuł wątku: W temat wpisz swój zbanowany nick oraz jeśli znasz to nick admina banującego.

Nick podczas gry:
IP/SteamID:

Data zdarzenia:
Powód bana:
Opis sytuacji:

Screeny: Screeny należy spakować w formacie ZIP/RAR i wrzucić pod link podany obok --> LINK*
AmxBans: Po wejściu w podany obok link, należy wyszukać swojego bana podając Nick/IP/SteamID. --> LINK**
Wycinek z konsoli: Wycinek ten można znaleźć w konsoli, również po ponownym uruchomieniu gry.
WAŻNE! Czas na wrzucenie ssów robionych przez Admina wynosi 12 h od chwili ich zrobienia.

____________________________________________________________________________________________________________________

* Wszystkie zdjęcia powinny znajdować się w jednej paczce (w niezmienionym formacie BMP) spakowane w RAR lub ZIP i wrzucone w podany powyżej link.
** Jeżeli nie wiesz o co chodzi (jak to większość twierdzi), wystarczy przeczytać uważnie REGULAMIN działu, kliknąć w podany odnośnik i zastosować się do instrukcji powyżej a link do bana wkleić w odpowiednim polu.

MarchewQa

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Ten tego zwykły szarak.
  • Postawione piwa: 1
  • Otrzymane piwa: 0

(#1) Napisano 15 kwie 2017, o 17:32

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* Nie wrzucaj plików na SpeedyShare, wrzuć na ZippyShare.com!
* Pamiętaj, aby wszystkie screeny spakować w jedno archiwum RAR/ZIP.
* Screenów nie wolno edytować ani zmieniać.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Screeny (link): http://www79.zippyshare.com/v/4CgXdM3c/file.html

--Poniższe dane zostały wypełnione automatycznie na podstawie ostatniego bana na Twoje IP. Sprawdź czy są one poprawne - jeśli nie to, musisz wypełnić ręcznie--

Nick podczas gry: MarchewQa
SteamID/IP: NeoBans / 46.238.249.102
Data: 15/04/2017 - 17:16:42 (13 minut temu)
Powód bana: wstaw foty na CS-Lamers.com
Admin banujący: @xManiek77x
AmxBans: GmBans/ban_list.php?bid=126550
Serwer: [PL] CS-Lamers [ FFA + FUN ] @ 1shot1kill.pl
Obrazek

SliwkaZgc

Na przepustce

• Awatar użytkownika
  • Na przepustce
  • Postawione piwa: 21
  • Otrzymane piwa: 4

(#2) Napisano 15 kwie 2017, o 17:42

a ten niebiesko zielony celowniczek to co to jest takiego fajnego ? ;D

MarchewQa

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#3) Napisano 15 kwie 2017, o 17:42

A można sobie wgrać mniejszy celowniczek , pomaga w grze :)
Obrazek

SzkraB`ek

Kobitka

• Awatar użytkownika
  • Kobitka
  • Postawione piwa: 9
  • Otrzymane piwa: 26

(#4) Napisano 15 kwie 2017, o 18:35

W taki chamski sposób chcesz nas oszukać! Tuż to są wspomagacze! Kolego idź wkręcaj innych, ale nas nie przekupisz tym :D
Obrazek

Sekusz

Admin serwera:
    Multiadmin

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 26
  • Otrzymane piwa: 4

(#5) Napisano 15 kwie 2017, o 18:37

Ten kolorowy celownik, to nic innego, jak celownik do AWP, a to jest zakazane. Teraz dostajesz UB, a ja nakazuję Ci usunąć go, bo jeśli zobaczymy Cię jeszcze raz, że grasz z tym celownikiem, to ub nie będzie.
GmBans/ban_list.php?bid=126550
Obrazek

xManiek77x

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 188
  • Otrzymane piwa: 196

(#6) Napisano 16 kwie 2017, o 11:11

16 bitów + dziwny celownik + ten sam czas modyfikacja wszystkich ss i Twoje zachowanie sparaliżowanego podczas robienia fotek trochę Mnie zainteresował więc postanowiłem się lepiej przyjrzeć i o to co wyczytałem z HLTV. Ban nałożony ponownie. Co masz na wytłumaczenie ?

5:45 - lecisz bananem wali głowe ziomkowi w piachu i nagle zajebisty przeskok na Arca przez ścianę :D aim jak nic.
6:30 - czyste 16 bitów co widać nawet na ss bo był SG, a u Ciebie brak :) kolejna czysta bańka.
7:17 - nie wiem czy to lag na hltv ale myślę, że znów chciało Cię nacelować ale niestety Arca był szybszy.
11:05 - kolejna ścina ? nagle przeskok paru klatek i piękne 3 fragi gdzie w między czasie znów ścina.
15:20 - dziwne zachowanie na swojego gracza z teamu.
18:43 - znów jakieś tandetne przeskoki .
22:45 - kapeć przez SG niezły :D

i na koniec dostałeś paraliżu podczas fotek haha

link - http://d1.hltv.org.pl/srv31356/HLTV-170 ... no.dem.zip
Obrazek

" Kto obroni Nas przed policją ? "
Obrazek

MarchewQa

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika

(#7) Napisano 16 kwie 2017, o 11:55

"5:45 - lecisz bananem wali głowe ziomkowi w piachu i nagle zajebisty przeskok na Arca przez ścianę :D aim jak nic. "

No tak lece bananem .. widze ziomka z krową który nawala kogoś z piachu , a wiec przycelowuje w tamtą strone noo i co ziomek tak sie nasunął ze dostał prosto w głowe co w tym dziwnego . Przy tej ścianie na demku jest ścinka , kolega z drużyny biegnie i dostaje z góry od przeciwnika i on również do niego strzela na ten balkonik , no to skanowalem przez sciane , na demku tego nie widać bo jak napisalem jest spora ścinka :)

"6:30 - czyste 16 bitów co widać nawet na ss bo był SG, a u Ciebie brak :) kolejna czysta bańka."

heh .. skupiam sie na okno, koleś wybiega dostaje banie co tu wiecej mówić

"7:17 - nie wiem czy to lag na hltv ale myślę, że znów chciało Cię nacelować ale niestety Arca był szybszy."

Noo to mnie w zupełności rozśmieszyło .. słysze kolesia ze nadchodzi z banana , więc czekałem aż wyjdzie za skrzynke .. no i widzialem wystajacą broń więc chciałem przeskanować przez skrzynkę noo ale tak jak napisalem niestety nie zdążyłem bo Arca był szybszy :)

"11:05 - kolejna ścina ? nagle przeskok paru klatek i piękne 3 fragi gdzie w między czasie znów ścina."

noo tak na demku jest ścinka , a więc sytuacja wyglądała tak .. kolega który leżał przede mną zginął na tym balkoniku , najbardziej prawdopodobne było to że koleś kampił za skrzynkami a więc szybko skacze na dół bo mam świadomość ze to nie jeden przeciwnik na tym bs . Gdy skacze przeciwnik wybiega ze skrzynek noo i z wyskoku skacze na niego trafiajac go w glowe . Kolejnego zobaczylem na bs nie ma co sie tłumaczyc noo a ten trzeci było słychać strzały z tamtej strony no i kolejny frag dla mnie ...

"15:20 - dziwne zachowanie na swojego gracza z teamu."

no tak nie zawsze jest czas żeby zerknąć na radar , słyszałem ze ktoś idzie noo i co moge Ci powiedziec , przycelowalem sie a to był mój sojusznik ... dziwne zachowanie noo na prawde dziwne xd ...

"18:43 - znów jakieś tandetne przeskoki ."

Słyszałem jak idą z dołu ... więc postanowilem sprawdzić :)

"22:45 - kapeć przez SG niezły :D"

Nie było tam SG noo a do samej głowki to mi sie udało może skillsy może fart xd Nie uważam sie za dobrego gracza ale od czasu do czasu coś mi wyjdzie :)

"i na koniec dostałeś paraliżu podczas fotek"

A no tak dostałem paraliżu bo gdy zauważyłem że robisz mi fotki rozśmieszyło mnie to bardzo noo i postanowilem wypuścic swoje emocje na czacie xd

Gdybym czitował nie wysilałbym sie żeby oglądać to demko i tłumaczyć sie przed Tobą noo ale przyjemnie sie gra na tym serwerze noo i oceń sam co o Tym myślisz :)
Obrazek

Zwierze

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 42
  • Otrzymane piwa: 168

(#8) Napisano 16 kwie 2017, o 16:27

obejrzałem demko, jest zlagowane. Czysto, ub się należy. Nie ma aima, wh, ani skryptów. Ewentualnie może mieć 16 bit bo rzuca sobie smoki i potem przez nie patrzy, więc niech zmieni jeśli tak jest.

Maniek uważaj na lagi hltv i nagrywaj swoje demka, bo inaczej ciężko jest ocenić pod kątem aima jeśli nie jest chamski.

dance

xManiek77x

Ten tego zwykły szarak.

• Awatar użytkownika
  • Postawione piwa: 188
  • Otrzymane piwa: 196

(#9) Napisano 16 kwie 2017, o 16:33

GmBans/ban_list.php?bid=126550

te ściny wpadły mi w oko. Nie ma co na siłę szukać :) Spodziewaj się kontrolnych ss pod względem 16 bitów, a celownikiem .

UB.

/Zamykam.
Obrazek

" Kto obroni Nas przed policją ? "
Obrazek

Wróć do Bany - odwołania.