"5:45 - lecisz bananem wali głowe ziomkowi w piachu i nagle zajebisty przeskok na Arca przez ścianę

aim jak nic. "
No tak lece bananem .. widze ziomka z krową który nawala kogoś z piachu , a wiec przycelowuje w tamtą strone noo i co ziomek tak sie nasunął ze dostał prosto w głowe co w tym dziwnego . Przy tej ścianie na demku jest ścinka , kolega z drużyny biegnie i dostaje z góry od przeciwnika i on również do niego strzela na ten balkonik , no to skanowalem przez sciane , na demku tego nie widać bo jak napisalem jest spora ścinka

"6:30 - czyste 16 bitów co widać nawet na ss bo był SG, a u Ciebie brak

kolejna czysta bańka."
heh .. skupiam sie na okno, koleś wybiega dostaje banie co tu wiecej mówić
"7:17 - nie wiem czy to lag na hltv ale myślę, że znów chciało Cię nacelować ale niestety Arca był szybszy."
Noo to mnie w zupełności rozśmieszyło .. słysze kolesia ze nadchodzi z banana , więc czekałem aż wyjdzie za skrzynke .. no i widzialem wystajacą broń więc chciałem przeskanować przez skrzynkę noo ale tak jak napisalem niestety nie zdążyłem bo Arca był szybszy

"11:05 - kolejna ścina ? nagle przeskok paru klatek i piękne 3 fragi gdzie w między czasie znów ścina."
noo tak na demku jest ścinka , a więc sytuacja wyglądała tak .. kolega który leżał przede mną zginął na tym balkoniku , najbardziej prawdopodobne było to że koleś kampił za skrzynkami a więc szybko skacze na dół bo mam świadomość ze to nie jeden przeciwnik na tym bs . Gdy skacze przeciwnik wybiega ze skrzynek noo i z wyskoku skacze na niego trafiajac go w glowe . Kolejnego zobaczylem na bs nie ma co sie tłumaczyc noo a ten trzeci było słychać strzały z tamtej strony no i kolejny frag dla mnie ...
"15:20 - dziwne zachowanie na swojego gracza z teamu."
no tak nie zawsze jest czas żeby zerknąć na radar , słyszałem ze ktoś idzie noo i co moge Ci powiedziec , przycelowalem sie a to był mój sojusznik ... dziwne zachowanie noo na prawde dziwne xd ...
"18:43 - znów jakieś tandetne przeskoki ."
Słyszałem jak idą z dołu ... więc postanowilem sprawdzić

"22:45 - kapeć przez SG niezły

"
Nie było tam SG noo a do samej głowki to mi sie udało może skillsy może fart xd Nie uważam sie za dobrego gracza ale od czasu do czasu coś mi wyjdzie

"i na koniec dostałeś paraliżu podczas fotek"
A no tak dostałem paraliżu bo gdy zauważyłem że robisz mi fotki rozśmieszyło mnie to bardzo noo i postanowilem wypuścic swoje emocje na czacie xd
Gdybym czitował nie wysilałbym sie żeby oglądać to demko i tłumaczyć sie przed Tobą noo ale przyjemnie sie gra na tym serwerze noo i oceń sam co o Tym myślisz